kayhan.ir

کد خبر: ۵۳۷۵۵
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵
خطیب جمعه تهران:

حمله به شورای نگهبان چیزی جز شادی دشمن به دنبال ندارد

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه دولت امسال به مردم ثابت کند تشنه قدرت نیست و عاشق خدمت است، گفت:‌ حمله به شورای نگهبان، مجلس خبرگان و دستگاه‌هایی که عمود ثبات کشور هستند، چیزی جز دشمن‌شادی به دنبال ندارد.


به گزارش فارس،‌ آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه این هفته شهر تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به آغاز هفته دولت گفت: این هفته، هفته تجلیل از دو شهید والامقام، عبد صالح، خدمتگزار و اسطوره بی‌غرور و بی‌تکلف است. شهید رجایی و شهید باهنر افرادی ولایتمدار به معنای واقعی بودند، آنها ساده‌زیست واقعی بودند و عمرشان را با خدا معامله کردند.
وی ادامه داد: امروز ‌ای کاش همه مسئولین بدانند که این مسئولیت‌ها گذرا است؛ امیدوارم به گونه‌ای مسئولیت‌های خود را اداره کنند که در مسئولیت‌ها خدا را نشان دهند نه خودشان را، همچون شهید رجایی و شهید باهنر.
وی با اشاره به تقارن هفته دولت با میلاد امام رضا(ع) گفت: امیدوارم امسال دولت برای مردم این باور را ایجاد کند که آنها تشنه قدرت نیستند بلکه عاشق خدمت هستند.
آیت‌الله صدیقی ادامه داد: از زحمات دولت در ابعاد مختلف تشکر می‌کنیم، دولت یازدهم توانسته است گام‌های مهمی را در مهار تورم، نوسانات ارزی و طرح سلامت و بهداشت عمومی بردارد که این کارهای برجسته و مثبتی بوده که از سوی دولت یازدهم صورت گرفته است.
وی در ادامه به انجام مذاکرات هسته‌ای و هشدارهای مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: هشدارهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب همیشه در مذاکرات موید و به موقع بوده است و با این هشدارها امروز این دولت توانست مذاکرات را به جایی برساند و از مراحل فرسایشی خارج کند که این امر جای تقدیر دارد.
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: دشمن در پس تحریم و توافق، به دنبال نفوذ در کشور است و در زمینه سیاست همچون حوادث فتنه 88، به دنبال ایجاد دودستگی، چنددستگی و سوء ظن در بین مردم کشورمان هستند.
وی ادامه داد: دشمن از دیرباز در عرصه فرهنگی از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است و امروز هم تمام تلاش آنها در جنگ فرهنگی آن است که ملت ما را از روحیه انقلابی، گفتمان امام (ره)، استکبارستیزی، کفرستیزی و شهادت‌طلبی باز دارد.
آیت‌الله صدیقی خاطرنشان کرد: امروز آمریکا و سردمداران غربی در دنیا ایجاد خشونت می‌کنند و به دنبال آن هستند تا اسلام عاطفی، منطقی، عقلانی و وحیانی را اینگونه نمایش دهند که کارهای بی‌دین‌ها در طول تاریخ بوده است. ما در عمل جلوی داعش می‌ایستیم ولی آمریکایی‌ها و غربی‌ها فرهنگ‌سازی داعش را انجام می‌دهند.
وی در ادامه به دوران پساتحریم اشاره کرد و افزود: مسئولان کشور فکر نکنند امروز که توافق شده سیاست‌ها و رفتار آمریکا و کشورهای غربی عوض شده است. آنها آدمخوار، جگرخوار، دین‌ناپذیر و به دنبال نابودی نظام ما هستند و همه هدفشان این است که معنویت را از جامعه بشر حذف کنند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: امروز باید مدیریت کلان کشور یعنی قوه قضائیه، قوه مجریه و قوه مقننه به دنبال ریشه‌کن کردن مواد مخدر به خصوص مواد صنعتی باشند. امروز بی‌بند و باری‌ها، ازدواج سپید و بالا رفتن سن ازدواج همه به دلیل مشکلات فرهنگی در کشور است. امروز اگر دانشگاه مختلط و بی‌حجابی در کشور نبود، جوانان به دنبال تشکیل خانواده می‌رفتند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران بر ضرورت قانونگرایی تاکید و تصریح کرد: در شرایط تنگ نباید قانون را کمرنگ کنیم. قانون حفاظ و سنگر امنیت ما است و همه باید در همه شرایط ولایتمدار باشند و حرمت مرزهایی که قوانین کشور را حفظ می‌کنند نگه دارند.
وی شورای نگهبان و مجلس خبرگان رهبری را سنگرهای حفاظ عمود کشور عنوان و خاطرنشان کرد: دولت، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی نیز جزو سنگرهای این کشور هستند، بنابراین حمله به اینها دردی را دوا نکرده و فقط دشمن را شاد می‌کند. چرا باید حفاظ‌ها و دیوارها را برای دست‌اندازی دزدها باز نگه داریم.
آیت‌الله صدیقی ادامه داد: باید بچه دهاتی هم بتواند به دانشگاه برود. باید استعدادهای خفته‌ای که شناسایی نشده شناسایی شود. باید مجالی به شکوفایی این استعدادها داد تا زمینه را برای ظهور امام زمان(عج) فراهم کنیم.
وی در ادامه علم، آگاهی، تخصص،‌ مهارت، مدیریت در کار، سعه صدر، رعایت عدالت و عدم تبعیض را از ویژگی‌های مسئولان دولتی برشمرد و خاطرنشان کرد: اساسا بنده این تریبون را تریبون سازندگی می‌دانم و نظر به هیچ کسی ندارم. باید همه ما، قضات، نمایندگان مجلس، استانداران، فرمانداران متوجه تبعیض باشند چرا که تبعیض خلاف دین و شرع است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران اضافه کرد: باید در انتصاب‌ها دقت کنیم که تبعیضی صورت نگیرد که یک گروه خاص امور را به دست بگیرد، چرا که این قابل قبول نیست.
آیت‌الله صدیقی بر ضرورت اجرای قوانین برای آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: باید قوانین در مورد دزدی که آفتابه می‌دزدد با آن گردن‌کلفتی که تخلف می‌کند یکی باشد و این جزو تاکیدات امیرالمومنین بوده است. به عبارت دیگر باید اجرای قانون و قوانین جزایی به طور یکسان در مورد همه اجرا شود.
وی در مورد پیشرفت علمی کشورمان نیز گفت: دولت جدید هم توانسته درجه علمی را حفظ کند اما روند شتاب علم نیازمند اهتمام جدی‌تر است. ما نباید از قافله علم دنیا عقب بمانیم. اگر یک روز توقف کنیم دیگر به آنان نمی‌رسیم.
خطیب موقت نماز جمعه تهران به حوادث یمن و مردم مظلوم اشاره و اظهار داشت: مسئله یمن جزو مطالب جانسوز است. این شورای امنیت مرده سازمان ملل بی‌خاصیت حامی دزدان و متجاوزین فقط نشسته و تماشا می‌کنند و یک ملت زیر حملات سنگین آل سعود دست و پا می‌زنند.
آیت‌الله صدیقی به نقشه دشمن برای تجزیه عراق پرداخت و گفت: صهیونیست‌ها و انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها داعیه تجزیه سوریه، عراق و یمن را دارند. اینها بنا دارند ما را تجزیه کنند تا یک حاکم وابسته که بر طبق دستورات آنها عمل کنند، جایگزین کنند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران خطاب به حجاج گفت: محور اصلی جهان اسلام مسئله فلسطین است و این هرگز فراموش نشود، چرا که ام‌الفساد منطقه صهیونیست‌ها هستند. اگر مشکل صهیونیست‌ها حل شود مشکل داعش و دیگر مشکلات خود به خود رفع می‌شود.
وی ادامه داد: دومین موضوع که حجاج باید مدنظر داشته باشند اسلام محمدی به جای اسلام آمریکایی و تشیع لندنی است تا جهان اسلام با اسلام واقعی و ناب آشنا شوند که اسلام زندگی و رأفت است.
لازمه اقتصاد مقاومتی مبارزه با فساد اقتصادی است
محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران تصریح کرد: طی دو سالی که از عمر دولت یازدهم گذشته است، این دولت در هر دو محور تدبیر و تعامل، کارنامه درخشانی داشته است، تلاش دولت با  اتکا به انتخاب مردم این بود که در این مسیر حرکت کند، ‌این ملت توانست با تدبیر در همین شرایط تحریم، شرایط اقتصادی را به وضعیتی برساند که پیامش به مخالفان، قوت مقاومت و توانمندی بود.
به گزارش فارس، نهاوندیان تاکید کرد: پیام این تدبیر به مخالفان این شد که باید بر سر میز مذاکره واقعی بنشینند، رشد اقتصادی که دو سال پیاپی منفی بود،‌ در سال 93 مثبت شد و در همین شرایط تحریمی و کاهش درآمدهای نفتی، سرمایه‌گذاری در اقتصاد ما که منفی شده بود، در سال 93 مثبت شد که این نشان از آن امیدواری بود که در داخل و خارج از کشور حاصل شد.
رئیس دفتر رئیس‌جمهور همچنین گفت: با وجود آنکه هنوز وارد مرحله اجرای برجام نشدیم اما اشتیاق شرکت‌ها را برای همکاری و تعامل با  ایران اسلامی شاهدیم، ‌این موضوع حاصل رویکرد سازنده ملت ایران است، در این توافق چیزی که به دست آمد فقط حفظ فناوری‌های هسته‌ای و غنی‌سازی اورانیوم نیست بلکه همان کسانی که ما را تحریم کردند، حاضر شدند با ایران در زمینه مسائل هسته‌ای همکاری کنند.
وی با تاکید بر اینکه ایران بنا بر نص صریح برجام از این پس می‌تواند در تجارت جهانی هسته‌ای حضور رسمی قاعده‌مند  داشته باشد، گفت: حاصل این تعامل سازنده و توافق برجام  این شد که نه تنها تحریم‌های هسته‌ای لغو می‌شوند بلکه تحریم‌هایی که از قبل از هسته‌ای بر جمهوری اسلامی ایران تحمیل شده بودند، مانند تحریم ناوگان هوایی یا تحریم‌های مربوط به مواد غذایی، همه برطرف خواهند شد.
نهاوندیان با اشاره به شرایط جدید مناسبات بین‌المللی پس از توافق هسته‌ای، تصریح کرد: برنامه کار ما باید ادامه همان مسیر اقتصاد مقاومتی باشد، ‌باید به شرایطی برسیم که اقتصاد ایران را تحریم‌ناپذیر کنیم و راه آن همان تدبیر و تعامل است، رمز موفقیت در استفاده از منابع بین‌المللی این است که دسترسی ما به منابع خارجی نباید واردات‌گرایانه و یا رانت‌جویانه تحلیل شود بلکه باید آن منابع را برای ایجاد فرصت شغلی جوانان این جامعه به کار گیریم.
وی با یادآوری اینکه سیاست جدی دولت طی دو سال گذشته مقابله با انحصار بوده است، گفت: همه باید بتوانند در شرایط برابر به رقابت بپردازند که لازمه آن بهبود شرایط کسب و کار است‌، بنای دولت بر این بوده که فضا را برای رشد استعدادها به صورت رقابتی فراهم کند.
رئیس دفتر رئیس‌جمهور همچنین تصریح کرد: در تولید داخلی کالاهای اساسی رشد خوبی داشتیم و توانستیم 2/6 میلیارد دلار با تکیه به توان داخلی کمتر واردات داشته باشیم، امروز همه مردم تاثیر اجرای طرح تحول سلامت بر زندگیشان را به خوبی لمس کردند و ان‌شاءالله امیدواریم اجرای طرح تحول سلامت به نتایج بهتری برسد. وی در پایان خاطرنشان کرد: لازمه اقتصاد مقاومتی مبارزه با فساد اقتصادی است. باید ریشه‌های فساد اقتصادی را در کشور خشکاند و شرط توفیق ما در این مسیر حفظ انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی و اعتماد بین مردم و دولت و ارکان حاکمیت با یکدیگر است.