kayhan.ir

کد خبر: ۴۹۹۱۴
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۵
سردار جلالی در همایش فرماندهان بسیج دستگاه‌های اجرایی تهران:

بعد از توافق همه چیز حل نخواهد شد

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: فکر نکنیم که اگر توافق اتفاق افتاد همه چیز حل خواهد شد و دیگر هیچ مشکلی با غرب نخواهیم داشت، باید در ابعاد مختلف بعد از توافق بتوانیم برنامه داشته باشیم.



به گزارش فارس، سردار غلامرضا جلالی در همایش فرماندهان بسیج دستگاه‌های اجرایی تهران بزرگ که در محل این سازمان تشکیل شد با بیان این که واژه بسیجی و ارتباط با بسیج تعریف معنوی و عمیقی ایجاد کرد که در ذات خود مستتر است و آن دفاع از انقلاب اسلامی در همه صحنه‌ها است، افزود: مقام معظم رهبری تأکید دارند که در شرایط خاصی هستیم و این را به یک دغدغه یا یک «پیچ حساس» تعبیر می‌کنند، اکنون به حساس‌ترین جای گردنه رسیدیم و بسیار اهمیت دارد که شرایط را بفهمیم.
وی تصریح کرد: در اطراف ما چند موضوع بسیار مهم در حال اتفاق افتادن است، یکی تحولات منطقه‌ای است که در حال شکل‌گیری است، دیگری شرایط جاری و هم مسئله هسته‌ای و مذاکرات است. مقام معظم رهبری هر چند وقت نکاتی راجع به موضوعات هسته‌ای مطرح می‌کنند و به دنبال این هستند که افکار عمومی و مردم را نسبت به این مسئله آگاه کنند. ایشان بر خطوط قرمز تأکید داشته و دارند، یعنی چارچوب‌هایی که باید حتما مورد توجه قرار بگیرد. رهبر معظم انقلاب همواره اساسی‌ترین موضوعات را با مردم در میان می‌گذارد، طرح مسئله رفراندوم در موضوع هسته‌ای یعنی اینکه مردم را در مقابل رهبری قرار دهند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان این که تکلیف این است که در صحنه حضور داشته و خطوط قرمز را دقیق بشناسیم، افزود: نقش اول ما حمایت از تیم هسته‌ای است و نقش دوم مطالبه منافع ملی و خطوط قرمز مشخص شده از  دولت و تیم مذاکره‌کننده است. الان شرایط بسیار مهم و اثرگذاری است، هر چند اهمیت مسئله نباید طوری بشود که فکر کنیم که همه حیات و ممات این کشور در قالب این توافق خواهد بود، بلکه بایستی برای سناریوهای عدم توافق هم برنامه داشته باشیم و حتی فکر نکنیم که اگر توافق اتفاق افتاد همه چیز حل خواهد شد و دیگر هیچ مشکلی با غرب نخواهیم داشت. باید در ابعاد مختلف بعد از توافق بتوانیم برنامه داشته باشیم. اگر توافق انجام شد چه باید کرد و در صورت عدم توافق چه تمهیدی اندیشید؟
جلالی تاکید کرد: کما فی السابق استراتژی ما در حوزه اقتصاد، اقتصاد مقاومتی است. آمریکایی‌ها به عنوان مشخص‌ترین دشمن به دنبال جنگ نیابتی جدیدی در منطقه ما هستند. مدل حمله‌ای که عربستان بر علیه یمن انجام می‌دهد به لحاظ تکنیکی از مدل‌های مستشاری آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها استفاده می‌کند که در مباحث نظامی به «جنگ زیرساختی» معروف است. درگیری با عربستان تنها در حوزه نظامی نیست بلکه ما در میدان‌های اقتصادی و یا سایبری با این کشور مشکل داریم. آنها با بکارگیری ظرفیت‌های سایبری و تولید شبکه‌های اجتماعی، تلاش می‌کنند که حوادث امنیتی کشور را رصد کرده و برهم بزنند. نمونه آن حادثه مهاباد است.
جلالی افزود: مقام معظم رهبری در بیاناتی که به فرماندهان ارتش داشتند، فرمودند که همه دستگاه‌ها و نیروهای مسلح باید خود را در ابعاد مادی و معنوی آماده کنند. تکلیف جدی برای این شرایط، توسعه زیرساختی پدافند غیرعامل است. یعنی کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها و ارتقای ضریب ایمنی آنها به شکلی که اگر در شرایط جنگی قرار گرفتیم آسیب‌پذیری به حداقل برسد.