kayhan.ir

کد خبر: ۴۷۸۶۹
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۵
درخواست از مجلس برای ورود به پرونده مافیای پزشکی

وزیر بهداشت: زیاده‌خواهی برخی پزشکان مردم را گرفتار کرده است

قاضی‌زاده هاشمی در شکوائیه‌ای رسمی خطاب به جامعه پزشکان گفت: از شما همکاران می‌پرسم، ‌خدا وکیلی مردم در مراجعه به مراکزی که در آن خدمت می‌کنید، احترام می‌شوند؟ آیا حقوق آنها رعایت می‌شود؟ خودتان قضاوت کنید، من در این ۲۲ ماهی که گذشت مکرر دیده‌ام که مردم واقعا مستأصل هستند، ‌بخشی از استیصال آنها از طمع و زیاده‌خواهی ما و از منعفت‌طلبی ماست.
سرویس اجتماعی-

وزیر بهداشت در همایش راهکارهای ارتقای شأن جامعه پزشکی افزود: آرزو می‌کردم ‌وزیر نبودم و خاطر همه جمع باشد که دیگر در هیچ انتخاباتی کاندیدا نخواهم شد.
وی خطاب به نمایندگان انجمن‌های پزشکی گفت: مردم در بخش‌های مختلف مشکلات بسیار زیادی دارند. قبلا  که وزیر نبودم و فقط به عنوان یک چشم پزشک و رئیس انجمن چشم پزشکی فعالیت می‌کردم،‌ نگاهم فقط حمایت از یک صنف بود ولی امروز که مشکلات مردم را می‌بینیم نظراتم تغییر کرده است.
وزیر بهداشت افزود: الان دیگر برایم مهم نیست که جامعه چشم پزشکی درباره من چه قضاوتی می‌کند، عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و منافع کل مردم برای من مهم است، زیرا در این مدت مسئولیت مواردی را از برخی همکاران دیده‌ام که واقعا خجالت کشیده‌ام.
وی گفت: برای من مهم نیست که چه کسانی برای من کف می‌زنند یا هورا می‌کشند، یا بر عکس چه کسانی علیه من تیتر بزنند و حرف و حدیث راه بیندازند. دنیا بسیار زودگذر از این حرفهاست. ما هستیم و کارنامه‌ای که در پیشگاه ملت، شهدا و دنیای دیگری که به آن معتقدیم.
هاشمی افزود: ما همیشه فکر می‌کردیم خیلی با اخلاق هستیم اما اساتید ما از ما با اخلاق‌تر بودند. داشتن انصاف و رعایت حقوق شهروندی گوهرهای نایابی شده‌اند. فارغ‌التحصیلان جدید ما با این آدرس‌های غلطی که به آنها داده‌ایم که اگر می‌خواهید پولدار شوید حتما باید در این رشته‌ها تحصیل کنید، با این وضع مطمئن باشید، در آینده مشکلات بیشتری خواهیم داشت.
وزیر بهداشت ادامه داد: مواردی از برخی پزشکان دیده‌ام که واقعا خجالت کشیده‌ایم، بخش مهمی از استیصال مردم در نظام سلامت به خاطر طمع، زیاده‌خواهی و منفعت خواهی برخی از ما پزشکان است؛ در حالی که ما پزشکان مردم را رها کرده‌ایم و فقط زیر یک سقف می‌نشینیم و از هم تعریف می‌کنیم.
وی گفت:‌ اگر ما مردم را نداشته باشیم، یک جای کار به بن بست خواهیم خورد ‌و هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم. ‌تمام قدرتمندان و احزاب دنیا، ‌همه در نهایت به سراغ مردم می‌روند، ولی ما مردم را رها کرده‌ایم و مرتب زیر یک سقف می‌نشینیم و از هم تعریف می‌کنیم،‌ خودمان را هم خیلی مقدس می‌دانیم و بعد هم انتظار داریم که هر آنچه می‌خواهیم برایمان اتفاق بیفتد،‌ این شدنی نیست!
وزیر بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت اکنون در مسیر درستی حرکت می‌کند، اعتباری که الان در اختیار وزارت بهداشت است، قابل مقایسه با قبل نیست، رضایتمندی مردم از بخش دولتی بیشتر شده است، ملاک ما مردم است، خیلی‌ها بهتر از مردم حرف می‌زنند اما در واقع به جای مردم حرف می‌زنند.
گفتنی است پس از اعتراض وزیر بهداشت به خودکامگی‌های اقلیتی از پزشکان متخلف و ناتوانی سازمان نظام پزشکی در اجرای قانون تعرفه‌ها و نظارت بر پزشکان، دبیر مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی، در اظهاراتی تاسف بار با تهدید دولت گفت: « اعلام می‌کنیم که با جامعه پزشکی ناشیانه برخورد نکنید، حتی فیدل کاسترو که انقلابی‌ترین فرد کوبا بود به مسئولان دولتش نصیحت کرد که با جامعه پزشکی درنیفتید و بلکه از آنها کمک بگیرید(!) اما ما متأسفانه نجواهایی می‌شنویم که احساس خطر می‌کنیم.»
نوبخت در ادامه اظهارات خود با الماس خواندن پزشکان و این که الماس را جز الماس نمی‌برد، افزود: «چنین برخوردی با پزشکان حتی در دولت‌های گذشته نیز نبود چه برسد به این دولت که دولت تدبیر و امید است. این درست نیست که خدای نکرده به جامعه پزشکی توهین شود، و بگویند اختیارتان را می‌گیریم، شما این قدرت را از کجا آورده اید که اختیار قانونی را بگیرید(؟!)»
پیش از این وزیر بهداشت، با اجابت خواسته به حق مردم در ورود به پرونده امپراطوری نظام پزشکی و رسیدگی به تخلفات پزشکان در نهادی قضایی با استقلال از نظام پزشکی گفته بود: «اگر نظام پزشکی رودربایستی با متخلفان را کنار نگذارد و به خصوص در تهران با پزشکان متخلف زیرمیزی بگیر برخورد جدی و قوی نکند، نهادهای دیگر دست روی دست نمی‌گذارند و شاید لازم باشد قانون اصلاح شود»
وی با تعجب از رفتار بخشی از پزشکان در اجرا نکردن قانون تعرفه‌ها پس از افزایش قابل توجه 20 الی 300 درصدی، گفته بود: «انتظار داشتیم پزشکان حتما از تعرفه‌ها و مصوبات دولت تمکین کنند اما آن طور که انتظار داشتیم نشد، اگر این رویه ادامه پیدا کند، بر خلاف میلم، ممکن است نهادهای دیگر در مجلس و دولت، وارد عمل شوند و همان اتفاقی که در مورد حق تعرفه گذاری نظام پزشکی رخ داد و از این سازمان گرفته شد در مورد حق نظارت بر تعرفه‌ها هم تکرار شود.»
اکنون با توجه به درشتی برخی از مدیران و پزشکان در برابر قانون و تهدید رسمی وزارت بهداشت همراه با اخلال در مسیر اجرای قانون توسط اقلیتی از حلقه مافیایی به قول وزیر زیرمیزی بگیر و کسب درآمد غیرقانونی و غیرمشروع، انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در میدان مبارزه عملی با فساد و قانون گریزی حاضر شده و با اصلاح قانون، مسیر احقاق مطالبات مردم و وزارت بهداشت به عنوان مجری طرح تحول نظام سلامت را هموار سازد.