kayhan.ir

کد خبر: ۴۷۶۶۸
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹

فتاح: هدف کمیته امداد ریشه‌کنی فقر در جامعه است

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بر تصویب قوانینی برای خشکاندن ریشه‌های فقر تاکید کرد و گفت: شایسته نیست کسانی که در صف اول حمایت از انقلاب بودند در فقر و محرومیت باشند.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، پرویز فتاح در دیدار با نمایندگان مجلس با بیان اینکه در تصویب قوانین درمجلس جهت‌گیری باید به سمت حمایت از محرومان و مستضعفان باشد و در هر قانون باید شرایط نیازمندان هم لحاظ شود، بر ضرورت تصویب قوانین به منظور خشکاندن ریشه‌های فقر و اجباری کردن بیمه تامین‌اجتماعی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه  برنامه‌های این نهاد باید با اساسنامه جدید ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب منطبق شود، گفت: تحول در کمیته امداد نفی عملکرد گذشته نیست و این نهاد در سال‌های گذشته کارنامه موفقی داشته است.
فتاح گفت: فقرا و محرومان در همه عرصه‌ها پشتیبان و درصف نخست حمایت از انقلاب و نظام بوده‌اند و شایسته نیست که آنها همچنان در فقر و محرومیت به سر برند و ما همه در مقابل مشکلات این قشر مسئول هستیم.
وی ریشه‌کنی فقر و محرومیت را نیازمند عزمی ملی دانست و بر استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود کشور و پشتیبانی قوای سه‌گانه تاکید کرد.
فتاح ضمانت بانکی  را از دیگر مشکلات مددجویان این نهاد عنوان کرد و گفت: در حالی که افرادی وام‌های کلان از بانک‌ها دریافت کرده‌اند و حاضر به باز پس دادن آن نیستند، مددجویان کمیته امداد برای دریافت وام‌های چند میلیونی با مشکل ضمانت مواجه هستند.
رئیس کمیته امداد توجه به اشتغال و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت را اولویت اصلی کمیته امداد اعلام و تصریح کرد: تامین مسکن، توجه به مسائل فرهنگی براساس اصول ارزشی و انقلابی، بیمه درمانی و ازدواج از دیگر اولویت‌های این نهاد است.
نمایندگان مجلس نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگی برای تصویب قوانینی به منظور ریشه‌کنی فقر و محرومیت، بر توجه به ایجاد اشتغال پایدار، مسکن نیازمندان، توزیع عادلانه یارانه‌ها، حمایت از تولیدکنندگان فرش در روستاها، ترویج فرهنگ وقف، توجه به مسئله فقر زنان در کشور، راه‌اندازی بانک قرض الحسنه، توجه به مشاغل خانگی و روستایی و تقویت‌بخش نظارتی کمیته امداد تاکید کردند.
لزوم رفع موازی‌ کاری‌ بهزیستی و کمیته امداد
همچنین رئیس کمیته امداد در دیدار با وزیر رفاه بر لزوم هم‌افزایی در ارائه خدمات حمایتی برای نیازمندان و همراهی دو مجموعه به منظور حل مشکلات بیشتری از نیازمندان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت تعاون، پرویز فتاح در دیدار با علی ربیعی فتاح با بیان اینکه تاکنون علت مراجعه افراد برای تحت حمایت قرار گرفتن توسط این نهاد به صورت علمی و کارشناسی مورد بررسی قرارنگرفته است،گفت: وظیفه اصلی ما توانمندسازی افراد تحت حمایت و خروج از چرخه حمایتی این نهاد است؛ چرا که اکتفا به دریافت مستمری مشکلی از آنان را حل نخواهد کرد.
وی بر لزوم برطرف‌سازی مشکل مسکن افراد تحت حمایت تاکید کرد و افزود: اگر مشکل مسکن این افراد حل شود خیلی از مشکلات آنان از بین می‌رود و در این زمینه از تمامی ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با تاکید بر توسعه بیمه تامین اجتماعی افراد تحت پوشش این نهاد اعم از شهری و روستایی خواستار هم‌افزایی در پرداخت مستمری، یارانه و اجرای طرح حمایت غذایی افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی شد و ادامه داد: این خدمات پراکنده را باید به صورت منسجم مدیریت کرد.
فتاح با بیان اینکه موازی‌کاری‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی را  باید به حداقل برسانیم، خاطر نشان کرد: ما باید بدون تعصب سازمانی، آمارها و خدمات را با هم هماهنگ کنیم و اگر این کار نیاز قانونی داشت آن را برطرف سازیم.
وزیرتعاون،کار و رفاه ‌اجتماعی نیز در این دیدار با بیان اینکه باید با مطالعه همسان‌سازی خدمات در جامعه هدف هر دو دستگاه حمایتی را مدنظر قرار دهیم، اظهار داشت: بر این اساس باید از شاخص‌های شناسایی تا سایر اقدامات و خدمات را یکسان کنیم و آن را به عنوان یک دستورالعمل مبنای کار قرار دهیم.
وی با تاکید براینکه اساس سازمان‌های حمایتی توانمند‌سازی و کمک به افراد تحت پوشش برای خروج از این سازمان هاست، افزود: چرخه توانمند‌سازی دو حرکت اصلی دارد که یکی از آنها اشتغال و دیگری مسکن است.
ربیعی در ادامه به مشکل مسکن مددجویان اشاره و خاطر نشان کرد: با برطرف شدن مشکل اشتغال، نیازهای مالی خانواده کمتر می‌شود و افراد برای خروج از سازمان‌های حمایتی آماده‌تر می‌شوند.