یک اقتصاددان:
برخورد تشریفاتی بزرگترین جفا به اقتصاد مقاومتی است
یک اقتصاددان گفت: بین آنچه امام خامنهای درباره اقتصاد مقاومتی فرمودهاند و آنچه دولت در این زمینه انجام میدهد، فاصله زیادی وجود دارد.
محمد خوشچهره در گفتوگو با تسنیم در تبیین فقدان همدلی در اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اولین مشکل فرا روی سیاستهای اقتصاد مقاومتی این است که آنچه در عمل اتفاق میافتد با آن درکی که در بیانات رهبر معظم انقلاب وجود دارد و باید در دولت جاری بشود فاصله زیادی است.
وی یکی از جنبههای وجود فاصله بین درک رهبر معظم انقلاب با درک دولت از اقتصاد مقاومتی را در خامفروشی نفت و وابستگی به آن دانست و افزود: نفت رأس کل خطیئه است چراکه کشور به یک ماده متغیر و برونزا وابسته شده است.
این استاد دانشگاه در تشریح دلائل تخاصم نظام سلطه با ایران گفت: یکی از دلائل تخاصم نظام سلطه با ایران تضاد ایدئولوژیک است. اما دنیا به ایران نیاز دارد چون موقعیت آن ژئواکونومیک و ژئوپلیتیک است.
محمد خوشچهره درباره تبعات اقتصادی مذاکرات اظهار کرد: اگر برخی بگویند مشکلات سادهای وجود دارد که با مذاکره برطرف میشود و آنها آدمهای خوبی هستند، نشان میدهد که درک درستی از همدلی وجود ندارد چون همدلی یعنی اشتراک در واقعیت و درک صحیح از واقعیت.
وی با انتقاد از اینکه شعار سال رهبر معظم انقلاب بهگونهای دیگر اجرا میشود ادامه داد: در تبیین مفاهیم همدلی و همزبانی نخبگان در رأس قرار دارند.
این اقتصاددان با اشاره به اینکه جامعه دانشگاهی تشنه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی و شعار سال است افزود: اگر شرایطی برای بحث و سؤال در زمینه اقتصاد مقاومتی و شعار سال فراهم میشد، جامعه دانشگاهی اکنون اجرای این سیاستها را مطالبه میکرد.
خوشچهره با اظهار اینکه امام خامنهای در جزئیات اقتصاد مقاومتی هم وارد شد تا بهگونهای اتمام حجت کرده باشند گفت: بزرگترین جفا این است که برخی در همان ابتدای ایراد بیانات رهبری شروع به تعریف و تمجید کنند و تشریفاتی با آن برخورد کنند درحالی که درک درستی از مفاهیم موضوعات بیان شده ندارند.