kayhan.ir

کد خبر: ۴۵۹۰۱
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۰
رئیس قوه قضائیه:

مدعیان راه امام، در عمل تابع ایشان باشند

رئیس قوه قضائیه گفت: هر کس مدعی ادامه دادن راه امام (ره) است، باید در عمل تابع ایشان باشد.



آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه دیروز  مسئولان عالی قضایی با تبریک ولادت حضرت ولی عصر(عج) و گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام در آستانه فرارسیدن چهاردهم خرداد گفت: حضرت امام خمینی(ره) برای امت ما رمز استقامت و عزت بود و مجموعه خصایص و ویژگی‌های ایشان برای تمام مردم و بویژه مسئولان ما الگویی جاودان است.
رئیس قوه قضائیه دلسوز مردم بودن، صداقت در مواجهه با مردم، تلاش برای حفظ عزت و کرامت مردم، شجاعت و تدبیر را در کنار علم و فضل و جهاد در برابر ظالمان از ویژگی‌های برجسته حضرت امام(ره) توصیف کرد و افزود: تمام این ویژگی‌ها و خصایص از معنویت و عبودیت حضرت امام(ره) و اتکال به ایمان و معرفت الهی ریشه می‌گرفت.
آیت الله آملی لاریجانی سخنان و رهنمودهای حضرت امام(ره) را چراغ راه و مسیری روشن برای ادامه حرکت نظام اسلامی و در برگیرنده مضامینی ماندگار توصیف و تاکید کرد: سخنان و تعالیم حضرت امام (ره) هنوز که هنوز است زنده و تازه باقی مانده است.
وی به استقامت و مجاهدت حضرت امام خمینی(ره) در مقابل استکبار اشاره کرد و گفت: حضرت امام(ره) عزت و سربلندی را همواره در سایه اتکال به خداوند متعال و تبعیت از پیامبراکرم(ص) و ائمه(علیهم السلام) می‌دانست و بر این اساس ایشان سرآمد مجاهدان روزگار ما بود و اکنون نیز هر آن کسی که مدعی ادامه دادن راه حضرت امام(ره) است باید در عمل تابع راه ایشان باشد.
آیت الله آملی لاریجانی تصریح کرد: امروز کسانی به حضرت امام(ره) نزدیکتر هستند که تابع راه و روش حضرت امام(ره) در استکبار ستیزی و تاسی به معنویات باشند.
رئیس دستگاه قضا افزود: تنها با سخن گفتن نمی‌توان خود را به حضرت امام(ره) نزدیک دانست؛ باید عمل را سنجید و دید که آیا این افراد، اعتقادی مانند حضرت امام(ره) دارند و شخصیت و عزتی را که حضرت امام(ره) برای مردم قائل بود را می‌پذیرند و آیا با اتکال به خداوند متعال از سرزنش و تهدید مستکبران نمی‌هراسند؟
آیت الله آملی لاریجانی وجود مقام معظم رهبری و رهبری ایشان بعد از ارتحال حضرت امام(ره) را نعمتی بزرگ برشمرد و گفت: بحمدالله راه و روش مقام معظم رهبری همان راه و مسیر حضرت امام خمینی(ره) بوده است و معنویت، شجاعت، خلوص و صداقت در برابر مردم و استکبارستیزی ایشان موجب سربلندی نظام اسلامی و عبور با سلامت و صلابت جمهوری اسلامی از سختیها، فشارها، توطئه‌ها و فتنه‌ها شد.
وی اظهار کرد: مردم ما از مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) اخلاص و معنویت می‌بینند و به خوبی می‌دانند که اگر تدبیرهای ایشان نبود امروز اقتدار، امنیت و آرامش کشور در ابعاد مختلف هم نبود و همین است که مردم ما با ایشان رابطه‌ای عاطفی و عمیق برقرار کرده‌اند.
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه تمام کسانی که به مقام معظم رهبری نزدیک می‌شوند به شخصیت والای ایشان بیشتر پی می‌برند، گفت: اگر مقام معظم رهبری به عنوان محور و اساس پیشبرد و رهبری نظام نبودند، اوضاع کشور و انقلاب اسلامی همراه با امنیت و آرامش و ثبات پیش نمی‌رفت.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: عاقبت برخی نهضت‌های اسلامی که در سالهای اخیر رخ داد، پیش روی ماست و می‌بینیم که چگونه با وجود حضور مردم در صحنه، به دلیل فقدان رهبری مناسب و منسجم به مشکلات اساسی برخوردند.
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات هسته‌ای و لزوم حمایت همدلانه از تیم مذاکره‌کننده و در عین حال نظارت دقیق بر عملکرد این تیم از سوی مردم و مسئولان از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: عزت، امنیت و اقتدار مردم با هیچ چیز قابل مقایسه و معارضه نیست و تیم مذاکره‌کننده باید مراقب فریبکاری و زیاده خواهی دشمن باشند.
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید بر ضرورت پیشبرد مذاکرات در چارچوب سیاستها و خطوط قرمز نظام اظهار کرد: مردم نمی‌پذیرند که حاصل سالها تلاش و مجاهده در راه دستیابی به دانش  و فناوری صلح آمیز هسته‌ای با زیاده خواهی دشمن و فریبکاری آنان از بین برود.
رئیس قوه قضائیه تکیه بر استعداد و توان داخلی مردم و جوانان کشور را تنها راه مقابله با زیاده خواهی دشمن دانست و گفت: طرف‌های مذاکره‌کننده ایران باید بدانند که یک مجلس بیدار و آگاه در کنار مردم با بصیرت و رهبری هوشیار و مقتدر و معتقد به صلابت و اقتدار مردم پشت این مذاکرات و ناظر به آن هستند و دشمنان خیال نکنند که مردم ما گرفتار مشکلات شده‌اند پس حاضرند به هر نوع مذاکره‌ای تن بدهند!
وی افزود: تیم مذاکره‌کننده با چشم پوشی از امید بستن به فرصتها و قدرتهایی که ممکن است در قبال مذاکرات و پس از آن حاصل شود، باید از قدرت، استعدادها و توان داخلی و حضور همیشگی مردم در دفاع از انقلاب به عنوان پشتوانه مذاکرات بهره ببرند.
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود با محکوم کردن کشتار شیعیان یمن و عربستان، گسترش فعالیتهای تروریستی و ظهور گروههای افراطی را برخاسته از نظرات افراطی برخی مفتیهای سعودی از جمله مباح دانستن خون شیعیان توصیف کرد و با ابراز تاسف از چنین دیدگاههایی گفت: تفکرات ارتجاعی سلفی‌ها برخاسته از تفکرات برخی مفتی‌های سعودی است که البته خطرناک است و موجب اعمال غیرعقلانی و وحشیانه به اسم اسلام علیه مردم بی‌دفاع و مظلوم می‌شود.
رئیس قوه قضائیه با انتقاد از عملکرد دو گانه غربی‌ها در قبال حقوق بشر به چشم پوشی آنان بر جنایت‌های سعودی‌ها در یمن اشاره و تصریح کرد: این همه نفاق در حرف و عمل درباره حقوق بشر قابل توجیه نیست و نتیجه‌‌اش به خاک و خون کشیده شدن مردم در یمن، عراق و سوریه است؛ گرچه با بیداری مسلمانان دود این اقدامات غیرانسانی در نهایت به چشم خود این دولت‌ها خواهد رفت.