kayhan.ir

کد خبر: ۴۳۹۸
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۷
سردار احمدی‌مقدم:

قرار دادن نام پلیس در کنار مفسدان اقتصادی کج سلیقگی است

فرمانده انتظامی ناجا با انتقاد از کج سلیقگی برخی افراد در مورد گزارش تفریغ بودجه گفت: نام نیروی انتظامی را در کنار مفسدان اقتصادی قرار دادند.
فرمانده انتظامی ناجا با انتقاد از کج سلیقگی برخی افراد در مورد گزارش تفریغ بودجه گفت: نام نیروی انتظامی را در کنار مفسدان اقتصادی قرار دادند.
بنابرگزارش خبرگزاری‌ها، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم دیروز در حاشیه همایش ملی مکنا در جمع خبرنگاران درخصوص مسائل جزییات بدهی 185 میلیون دلاری ناجا به شرکت ملی نفت ایران گفت: تاخیر در مسائل حسابداری، باعث شد تا این شائبه بوجود بیاید که ناجا بدهی خود را تسویه حساب نکرده است این درحالیست که ما به صورت مشروح، وقایع را برای وزیر نفت و مسئولان توضیح دادیم و راهکارهایی نیز ارائه کردیم در واقع رفتار ناجا قانونی بود و تخلفی در این زمینه صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: از آنجا که تخلف ناجا برای جامعه قابل قبول نیست این خبر نقل محافل رسانه‌ها شد. پلیس پایبند به قانون است. سردار احمدی‌مقدم در توضیح بدهی ناجا اظهار داشت:
در دولت گذشته شرایطی پیش آمد تا بتوانیم در فروش نفت به دولت کمک کنیم و رئيس‌جمهور وقت هم به ما گفت که اگر می‌خواهید به جای کسری یازده درصدی بودجه خود نفت بفروشید و از این طریق بودجه را تامین کنید.
وی یادآور شد: کار به صورت کاملا قانونی و با مجوزهای رسمی دولت انجام شد و تنها در زمان حسابرسی کمی تعلل شد. از سوی وزیر وقت اقتصاد، ایشان به جای اینکه در اسفند جلسه بگذارد در اردیبهشت جلسه گذاشت.
احمدی‌مقدم گفت: دیوان محاسبات هم ایراد گرفت که نمی‌شود پول سال 91 درسال 92 پرداخت شود، اما اکنون درحال رایزنی  و توافق با دولت هستیم که این پول جزء بودجه امسال محسوب شود.
وی در مورد اختصاص بودجه  گفت: دولت اگر یک درصد به بودجه ما بیفزاید، می‌شود 45میلیارد تومان و این به ما کمک می‌کند.وی گفت: سال گذشته 11درصد کسری بودجه داشتیم که پیش‌بینی می‌کنیم امسال به 7 تا8درصد برسد اما ما با امید تا 29اسفند برای تحقق آن تلاش می‌کنیم.
فرمانده ناجا همچنین از اعلام آمادگی 999 کلانتری کشور برای اجرایی کردن طرح مکنا در همایش «ملی‌ پلیس، مدیریت کیفیت و تعالی سازمان‌ها» کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی لبه جلویی نیروی انتظامی در ارائه خدمات به مردم هستند و با توجه به آن که یک سوم از تمام نیروهای این سازمان در کلانتری‌ها مشغول به کار هستند از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.
وی در ادامه با بیان اینکه ماموران نیروی انتظامی خدمات نسبتاً پیچیده‌ای را به مراجعان ارائه می‌دهند از تاسیس 600 دفتر مشاوره در کلانتری‌ها  خبرداد و گفت: با توجه به آغاز به کار این دفاتر مشاوره نزدیک به دوسوم پرونده‌های کلانتری‌ها به صلح و سازش رسیده و درهمان محل حل‌وفصل می‌شود.
احمدی‌مقدم مدیریت و کیفیت را محدود به کلانتری‌ها ندانست و با اشاره به اعلام آمادگی 999 کلانتری کشور برای اجرایی کردن طرح مکنا اظهار داشت: از میان این تعداد نزدیک به 550 کلانتری اجرای این طرح را به پایان رسانده‌اند و در مرحله اخذ گواهی‌نامه آن می‌باشند.
ایجاد امنیت، وظیفه اصلی پلیس
دادستان کل کشور نیز در این همایش درخصوص وظایف امروز ناجا گفت: ایجاد امنیت و آرامش به همراه آسایش توام با حفظ ارزش‌ها و رضایتمندی مردم به نظر من وظیفه اصلی پلیس است.محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: البته توجه به این مطلب مهم است که منظور از رضایتمندی مردم این نیست که یک عنصر مزاحم و بزهکار از برخورد پلیس با وی راضی باشد زیرا طبیعی است که فرد مجرم و بستگان وی از برخورد با او قطعا ناراحت خواهد شد.دادستان کل کشور به ذکر مثالی اشاره کرد و گفت: امروز یکی از آسیب‌های جامعه ما استفاده از ماهواره است و در قانون هم استفاده از آن جرم قلمداد شده است و نیروی انتظامی هم وظیفه دارد تا با این پدیده برخورد کند اما نوع برخورد نیروی انتظامی باید همراه با تدبیر و یک مشی درست باشد. باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم تا نارضایتی در مسیر اجرای قانون هم کمتر شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اقدامات نیروی انتظامی در بحث مبارزه با اشرار و مزاحمان نوامیس را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: هرچند که در این مسیر بخشی نارضایتی وجود دارد که البته اجتناب‌ناپذیر هم هست.محسنی اژه‌ای با اشاره به گستردگی فعالیت‌‌های نیروی انتظامی و تعدد ماموریت‌های این نیرو گفت: ناجا به همه اقشار و طبقات جامعه خدمت‌رسانی می‌کند و همین امر می‌طلبد که اتاق‌های فکر برای افزایش کیفیت خدمات ارائه شده و همچنین افزایش کیفیت مدیریت تلاش لازم را انجام دهند.