سهم اصلاحطلبها از صداوسیما چقدر است؟(اخبار ادبی و هنری)
به رغم ادعاهای مطرح شده توسط جریان سیاسی موسوم به اصلاحطلبی درباره نادیده گرفته شدن ایشان در دوران ریاست عزتالله ضرغامی(مدیر سابق) اما مروری بر برنامههای سیاسی اجرا شده نشان میدهد که اصلاحطلبها سهمی برابر با رقبای خود در این برنامهها داشتهاند.
به گزارش خبرنگار کیهان، علاوه بر برنامههای سیاسی، تولید اغلب برنامههای نمایشی، از جمله سریالها، تله فیلمها و نمایشهای رادیویی پخش شده در صداوسیما، به هنرمندانی نزدیک به طیف اصلاحطلب اختصاص داشته است.
در همین حال، خبرگزاری تسنیم با انتشار جدولی درباره مهمانان مدعو در برنامههای سیاسی سیما به این نتیجه رسید که 50 درصد از این مهمانان متعلق به اردوگاه اصلاحطلبها بوده است. براساس این گزارش، نگاهی به مصادیق برنامههای سازمان صداوسیما در دوران ریاست عزتالله ضرغامی نشان میدهد رسانه ملی در اختیار جریانات مختلف فکری و سیاسی بوده و همه جریانات سیاسی و فکری به نوعی از تریبون رسانه ملی استفاده کردند. در این رابطه میتوان به حضور صادق زیباکلام اشاره کرد؛ کسی که به حمایت از رضاخان میرپنج افتخار میکند برای حضور در میزگردی بهمناسبت ملی شدن صنعت نفت دعوت میشود که بیشتر بحثهایش هم به رضاخان کشیده میشود. با بررسی برنامههای سیاسی صداوسیما از جمله برنامه «دیروز، امروز، فردا» و «شناسنامه» میتوان به میزان حضور جناحهای مختلف سیاسی در رسانه ملی پی برد؛ البته به دلیل کثرت برنامههای «دیروز، امروز، فردا» در بازه زمانی طولانی، خبرگزاری تسنیم بازه زمانی 30 شهریورماه 91 تا 3 اسفندماه 1393 را بررسی میکند، بازه زمانیای که حسین رنجبران سردبیر برنامه «دیروز، امروز، فردا» و «شناسنامه» در گفتوگو با تسنیم میگوید: در بازه زمانی 30 شهریورماه 91 تا 3 اسفندماه 1393 حدوداً 90 برنامه «دیروز، امروز، فردا» و 83 برنامه «شناسنامه» پخش شده است.