kayhan.ir

کد خبر: ۳۶۹۸۷
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۴
تجمع اعتراضی دانشجویان مقابل وزارت امور خارجه

دیپلماسی لبخند نتیجه‌ای جز گستاخی آمریکا نداشته است

روز گذشته جمعی از اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در مقابل وزارت امور خارجه تجمع کردند.


در این تجمع دانشجویان با در دست داشتن پلاکاردهایی با این عناوین که «هیچ کس مخالف توافق نیست، اما همه موافق توافق خوب‌اند»، «عملکرد وزارت خارجه دیپلماسی فایده را به دیپلماسی هزینه تبدیل کرده است»، «نفت 40 دلاری، تحریم اقتصادی و پاسخ آمریکا به مذاکرات است»، «ما مخالف مذاکره نیستیم اما منتقد نحوه مذاکره هستیم» و «کلید حل مشکلات توان داخلی است نه التماس به خارجی» اعتراض خود را نسبت به پروژه عادی‌سازی رابطه با آمریکا اعلام کردند.
 میکائیل دیانی دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به تجمع اعضای این اتحادیه دانشجویی مقابل وزارت امور خارجه اظهار داشت: احساس می‌کنیم برخی به دنبال عادی کردن رابطه ایران با آمریکا در دستگاه دیپلماسی هستند.
در ادامه رضا کریمی عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در تجمع دانشجویان در مقابل وزارت خارجه اظهار داشت: سوال ما از آقای ظریف این است که بگوید دستاورد دیپلماسی لبخندشان دراین یک سال و نیم چه بوده است؟ آیا غیراز گستاخی بیشتر آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت به ملت ایران و عدم اعطای پاسپورت به نماینده ایران در سازمان ملل بوده است.
همچنین بهروز کلاته عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه امروز ملت همراه با تیم مذاکره‌کننده برای مقابله با آمریکا قرار دارد گفت: اما این پیاده‌روی‌ها و این گام‌هایی که وزارت خارجه با جان‌کری برداشت گام‌های ملت ایران نیست.
در پایان این تجمع بیانیه‌ای توسط دانشجویان تجمع‌کننده قرائت شد در بخشی از آن آمده است‌؛ آقای ظریف باید بگوید که پیاده‌روی و تلاش برای عادی کردن و صمیمانه کردن روابط با شیطان بزرگ با کدام یک از اصول و مبانی سیاست خارجی جمهوری اسلامی همخوانی دارد؟ آیا جناب آقای ظریف نمی‌داند که هر رفتاری در عرصه دیپلماسی پیامدهای بسیار خواهد داشت که بعضا جبران ناپذیر نیز می‌شود؟
در بخشی دیگر از این بیانیه  تاکید شده است؛ آیا پاسپورت ایرانی مورد تکریم قرار گرفته است؟ آیا امروز بعداز یک سال و نیم مذاکره باید نتیجه؛ نفت چهل دلاری، ضرر چند هزار میلیاردی بورس، افزایش تحریم‌ها و غیره باید باشد؟ ما دانشجویان نیز اعلام می‌کنیم، که خواسته ما هم انعقاد توافق است، اما توافقی که به نفع و در شان مردم باشد نه چیزی که اهانت به مردم باشد. دولتمردان ما باید بدانند که صرف برقراری روابط خارجی اهمیت ندارد، بلکه آنچه که مورد نظر ما دانشجویان و ملت بزرگ است، سیاست‌ خارجه‌ای است که در حل و فصل مسائل کشور هم موثر باشد. اعتراض ما به وزارت امور خارجه کشور این است که امروز عملکرد ضعیف و منفعلانه دستگاه دیپلماسی در طول یک سال و نیم گذشته، دیپلماسی فایده را به دیپلماسی هزینه در دولت یازدهم تبدیل کرده است.