kayhan.ir

کد خبر: ۳۶۲۵۷
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۸

کوتاه اقتصادی


* وزیر نفت با بیان این که قیمت نفت در بودجه سال آینده توسط دولت 72 دلار پیشنهاد شده اما تصمیم‌گیری با مجلس است، گفت: شرکت‌های بزرگ نفت و گاز دنیا برای همکاری با ایران در انتظار رفع تحریم‌های بین‌المللی هستند. بیژن زنگنه با بیان این که روند تکمیل فازهای مختلف پارس جنوبی رو به جلو است، اظهار کرد: تکمیل فازهای 15 و 16 پارس جنوبی در مراحل نهایی بوده و در فاز 17 نیز یک بخش به مدار آمده و در حال تولید است.
* نایب رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات استان تهران از پاسخگویی آنلاین و ارایه خدمات پس از فروش اینترنت پرسرعت از طریق تلفن 2020 خبر داد. غلامرضا شیدایی ضمن اعلام این مطلب افزود: تجربه موفقیت‌آمیز پاسخگویی و پشتیبانی از مشترکان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران در استان البرز و همچنین تجربه ارزنده سرعت رفع خرابی از طریق شماره تلفن 17  که قریب به 8 میلیون مشترک را پشتیبانی می‌کند، موجب شد هیأت مدیره شرکت مخابرات استان تهران مسئولیت نظارت و مدیریت مراکز پاسخگویی 2020 را برعهده کارکنان متعهد و متخصص شرکت مخابرات استان تهران قرار دهد.
* قائم مقام سازمان مرکزی تعاون روستایی از خرید 65 هزار تن سیب و پرتقال برای تنظیم بازار شب عید امسال خبر داد. سید مهدی کلاته گفت: براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، سازمان مرکزی تعاون روستایی 45 هزار تن پرتقال (شمال و جنوب) و 20 هزار تن سیب را از باغداران خریداری و ذخیره‌سازی کرده تا برای تنظیم بازار شب عید از آن استفاده کند.
* بانک پاسارگاد به عنوان سازمان حامی محیط زیست معرفی شد. به گزارش روابط عمومی این بانک، در این اجلاس که توسط دانشکده محیط‌زیست دانشگاه تهران و با نظارت مستقیم سازمان محیط زیست، برگزار شد، مقالات و سخنرانی‌هایی در خصوص رعایت موازین محیط زیستی توسط سازمان‌ها، تجربیات سازمان‌ها در زمینه پیاده‌سازی مدل‌های سبز و رعایت بهداشت و ایمنی محیط کار ارایه شده و به بانک پاسارگاد تندیس زرین این همایش به عنوان سازمان حامی محیط زیست اهدا شد.حضور بانک پاسارگاد در این اجلاس، به عنوان بانک حامی محیط زیست، در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و نهادینه شدن نگاه جدی سازمان‌ها و شرکت‌ها به توسعه پایدار و ترویج فرهنگ حفاظت و صیانت از محیط زیست بود.
* یک مقام مسئول در وزارت نیرو گفت: با وجود شرایط نامناسب ذخایر آب و خشکسالی‌های پیاپی، 15 طرح فوری برای نجات ذخایر آبی کشور طراحی شده است.محمد علی مصطفوی اظهار داشت: وضعیت کنونی آب در کشور به شکلی است که اگر با همین روند ادامه یابد قطعاً در آینده نزدیک با بحران مواجه خواهیم شد، به همین دلیل نیاز است تا هماهنگی و مشارکت جامع در سطح کشور به وجود آید.وی به برنامه‌های اجرایی دولت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در شورای عالی آب که با حضور رئیس جمهور تشکیل می‌شود مصوباتی انجام شده که یکی از آنها طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی است که این طرح از 15 پروژه مختلف تشکیل می‌شود و حضور بخش خصوصی برای حداقل دو پروژه از این طرح عظیم ضروری و حیاتی است.