kayhan.ir

کد خبر: ۳۵۴۲۹
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

درمان اولویت اصلی دولت است

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در همایش سراسری روسا و پزشکان مشاور دفاتر رسیدگی به اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی گفت: درمان باید به اولویت اصلی و مهم دولت تبدیل شود.


سید تقی نوربخش افزود: سرمایه‌گذاری در بخش درمان مهم‌ترین اولویت در بحث توسعه است و جامعه سالم می‌تواند نقشی محوری در امور توسعه، تولید و کارآفرینی داشته باشد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی افزود: اولین قدم در انجام فعالیت‌های یکسال گذشته، توفیق  در تغییر نگاه دولت به بخش سلامت بوده است. موفقیتی که در سه بخش تغییر نگاه دولت، تامین منابع مالی و تامین تجهیزات اتفاق افتاده است.
نوربخش وظیفه مسئولین و کارکنان دفاتر اسناد پزشکی را بسیار سنگین توصیف نمود و آن را رسالتی بزرگ ومهم در ابعاد موفقیت سازمان تامین اجتماعی در کسب رضایت‌مندی بیمه شدگان دانست وگفت: نظارت باید کامل، تخصصی و تاثیر گذار باشد و از مکانیزم‌های جدید و نوگرایانه استفاده نمود تا به بالاترین بهره وری درنظام سلامت جامعه و گروه‌های هدف دست یابیم. وی ایجاد فضای اعتماد را از مهم‌ترین عوامل انجام نظارت‌های هدفمند دانست واضافه کرد: تعامل بین مشتری داخلی و خارجی از اصول اساسی و تامین‌کننده منافع سازمانی است.
وی در ادامه با بیان چالش‌های پیش رو و آنچه در گذشته اتفاق افتاده است وروند تخصصی سازمان را به بیراه اقتصاد وسیاست کشانده است، گفت: این سازمان یک سازمان خدمتگذار است که خدمات آن شامل حال بیش از 50 درصد جامعه هدف شده است و برنامه‌های این سازمان علاوه بر تولید امنیت ملی در سطح معیشت ورضایت‌مندی عموم تاثیرگذار است.
نوربخش ادامه داد: در سال 93 بیش از 46 هزار میلیارد تومان بودجه به این سازمان اختصاص یافته است که معادل یک چهارم بودجه کشور است. همچنین این سازمان با روند موجود بر15 درصد اقتصاد کشور و12 درصد بورس تاثیر گذار است.
وی خاطرنشان کرد: اعمال سیاست‌های گذشته این سازمان و نیز برنامه‌های آتی آن آثار جدی بر روابط اجتماعی، اقتصادی و نیز ادبیات و فرهنگ کار داشته وخواهد داشت که ما باید برای ترمیم آن وارایه برنامه‌های تخصصی در تمامی رده‌های مدیران صف و ستاد تلاش کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی همانند یک بنگاه اقتصادی بزرگ در کشور حرف اول را می‌زند، گفت: در سال 88 در رابطه با درآمد وهزینه از یک نقطه سر به سر عبور کردیم و وارد یک بحران جدی شدیم. دراین سال هم از بانک‌ها استقراض کرده بودیم، هم اموال سازمان را فروخته بودیم وهم به تعهدات خودمان عمل نکرده بودیم. اما در سال 93 این نوید را بدهیم که نه استقراض کرده‌ایم، نه اموال سازمان را فروخته‌ایم و نه نسبت به تعهدات خود عقب‌افتادگی داریم و این موفقیت را مدیوین یک تلاش جمعی هستیم. در شرایطی که کشور در چالش‌های اقتصادی قرار داشت، اما موفق به تامین منابع خود از طریق صاحبان کارگاهها و منابع دولتی شدیم.