kayhan.ir

کد خبر: ۳۴۵۸۴
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۹
جای شارون خالی بود

اعتراض گسترده به حضور جنایتکاران جنگی در تظاهرات ضد تروریسم پاریس

حضور چهره‌های سیاسی بدنام و حامی «داعش» در تظاهرات ضد تروریستی پایتخت فرانسه، واکنش کشورها، رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی دنیا را برانگیخت.


یکشنبه در پیشاپیش جمعیت تظاهرکننده در پاریس کسانی حضور داشتند که به اندازه تروریست‌های داعش و حتی بسیار بیشتر از آنها دست به اعمال تروریستی زده‌اند و همین مسئله اعتراضات زیادی را در کشورهای مختلف برانگیخت.
«ابوفاعور» وزیر بهداشت لبنان با اشاره به حضور «بنیامین نتانیاهو» در صف مقدم تظاهرکنندگان پاریس، اظهار داشت: «لعنت بر عدالتی که جنایتکاری چون نتانیاهو بخواهد پرچمدار آن باشد!»
وی گفت: «این راهپیمایی تنها یک چیز کم داشت و آن، فراخواندن «آریل شارون» از جهنم برای شرکت در تظاهرات بود!»
شارون به خاطر جنایاتش در اردوگاه‌های فلسطینی «صبرا» و «شتیلا» (لبنان) در دهه 1990، به «قصاب» معروف شد و نتانیاهو نیز پنج ماه قبل با راه‌اندازی جنگ 51 روزه غزه، بیش از 2200 فلسطینی از جمله 447 کودک را به شهادت رساند. و به همین خاطر، لقب «کودک‌کش» گرفت.
«عبدالباری عطوان» نویسنده برجسته عرب اما، ضمن اعتراض به حضور «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در کنار نتانیاهو، نوشت: «عباس در صف جلویی تظاهرات پاریس در چند متری نتانیاهو، قاتل حدود 2200 فلسطینی حضور داشت.»
وی گفت که تظاهرات ضد تروریستی پاریس، یک تظاهرات نمایشی بود. جنبش حماس نیز علیه حضور نتانیاهو در تظاهرات پاریس موضع گرفت و آن را محکوم کرد.
در این تظاهرات رهبران انگلیس، آلمان و نماینده آمریکا نیز حضور داشتند. کشورهایی که جنایاتشان قابل شمارش نیست!
روزنامه «الوطن» چاپ مسقط، طی تحلیلی نوشت، آیا خون فرانسوی‌ها از خون عرب‌ها رنگین‌تر است. این روزنامه افزود: در حالی روی زخم غربی‌ها مرهم می‌گذارند و آن را تیمار می‌کنند که از زخم عرب‌ها خون می‌چکد.
هیئت اعزامی کشور مغرب نیز به خاطر حمل کاریکاتورهای ضد اسلامی توسط برخی از تظاهرکنندگان، در این تظاهرات شرکت نکردند.
«ملیح گوکچک» شهردار آنکارا، کل واقعه تروریستی پاریس را زیر سؤال برد و گفت: «در پشت پرده حملات پاریس، موساد قرار دارد.» حمله تروریستی اواخر هفته گذشته و ماجراهای پس از آن در پاریس، 20 کشته برجای گذاشت.
سازمان «خبرنگاران بدون مرز» نیز با صدور بیانیه‌ای، حضور برخی از چهره‌های سرکوبگر آزادی در تظاهرات پاریس را محکوم کرد. تروریست‌های داعش چندی پیش با حمله به مجله فکاهی «شارلی ابدو» شماری از کارکنان این مجله را به رگبار بسته و کشتند. این جنایت از سوی بسیاری از کشورها محکوم شد.
چه کسی مقصر است؟
روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» نیز طی گزارشی نوشت: «اقدامات سیاستمداران غربی زمینه رشد گروه‌های تروریستی را فراهم کرده است.»
ایندیپندنت افزود: «سرویس‌های امنیتی فرانسوی به خاطر ناکامی در تشخیص به موقع تهدیدات تروریستی، با انتقاداتی مواجه شده‌اند، اما این انتقادات غیر منصفانه است. این ناکامی قبل از آنکه امنیتی باشد، سیاسی است. ایندیپندنت افزود: «رهبران سیاسی (غرب) در پی این هستند که «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه را برکنار کنند، بدون آنکه توجه کنند این برکناری چه پیامدهایی برای خود آنها خواهد داشت.»
سایر رویدادها
* رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا هشدار داد که از این پس در اروپا هر هفته یک حمله تروریستی رخ خواهد داد.
* افراد ناشناس در شهر «پوآتیه» غرب فرانسه، یک مسجد را به آتش کشیدند.
* دولت ایتالیا استفاده از نمادهای ضد اسلامی را ممنوع کرد.
* الازهر مصر وهابیت را ریشه اصلی مشکلات جهان اسلام و شکل‌گیری جریان‌های تروریستی دانست.
* مقامات روس اعلام کردند، آزادی بیان نباید باعث توهین به مقدسات و اعتقادات شود.
* پایگاه اینترنتی «کانترپانچ» نوشت، غرب تلاش می‌کند داعش را به عنوان نماد اسلام معرفی کند.
* رمضان قادراف. رئیس جمهور چچن، خواستار عذرخواهی رسانه‌های هتاک به ارزش‌های اسلامی، از مسلمانان شد.