رئیس پژوهشگاه رویان اصفهان اعلام کرد
تولید دارو از شیر دامهای شبیهسازی شده
رئیس پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان از عزم جدی این پژوهشکده در تولید دارو از شیر دام شبیهسازی شده خبر داد.
محمدحسین نصر اصفهانی در جمع اعضای شورای شهر اصفهان با اعلام این مطلب افزود: تجاریسازی نتایج پروژههای تحقیقاتی پژوهشگاه رویان انجام شده است.
وی درباره ابداع روشهای جدید به زوجهای نابارور گفت: در روشهای جدیدی که ارائه شده است، اسپرم خوب که دارای بار منفی است از اسپرم بد جدا میشود تا شانس لقاح آن با تخمک افزایش یابد.
نصر اصفهانی تاکید کرد: با این روش شانس حاملگی از 30 به 55 درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به یک نمونه پیوند سلول بنیادی به میمون در پژوهشگاه رویان گفت: اگر این پروژه به موفقیت نهایی برسد، میتوان از نتایج آن برای درمان بیماران قطع نخاعی استفاده کرد.
رئیس پژوهشکده رویان اصفهان افزود: تاکنون 50 بیمار در کشور از جمله افراد دارای سکته قلبی، بیماری قرنیه، ضایعات استخوانی و غضروف و ویتیگو با استفاده از پیوند سلولهای بنیادی درمان شدهاند.
وی اظهار امیدواری کرد، تا دو سال آینده نخستین پیوند شبکیه چشم در ایران انجام شود.
نصر اصفهانی به پروژه استخراج داروی جلوگیری از سکته قلبی و لخته شدن خون از شیر اشاره کرد و گفت: این دارو در محیط آزمایشگاهی ساخته شده است و برای تولید آن در حال رایزنی با دو شرکت داروسازی هستیم.
به گفته وی، قیمت فعلی نمونه خارجی این دارو 50 تا 60 میلیون ریال است. وی تولید اعضای بدن انسان در حیوانات را یکی دیگر از پروژههای در دستور کار پژوهشکده دانست و افزود: این کار در ژاپن انجام شده و ما نیز امیدوار به اجرای آن هستیم.
وی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان درخواست کمک در توسعه زمین ساختمان این پژوهشکده در پل تمدن اصفهان و راهاندازی اتوبوس رویان به منظور اطلاعرسانی و آموزش مردم شد.