کد خبر: ۳۱۴۳۵۴
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱
در واکنش به کارزار مضحک عباس آخوندی مطرح شد

مطالبه مردم برای محاکمه ۱۸۰نسخه‌نویس تسلیم به علت ادعاهای خسارت بار درباره اقتصاد ایران

مردم خواهان محاکمه ۱۸۰ تسلیم خواه و دیگر بانیان تضعیف وضع اقتصاد و امنیت که نسخه تسلیم بی‌قید و شرط ایران در برابر متجاوزان به خاک کشور را پیچیده‌اند هستند.
به گزارش کیهان؛ درحالی نامه اقتصادی ۱۸۰ نفر اعم از تعدادی اقتصاددان، استاد دانشگاه، تعدادی صاحب‌منصب و... با واکنش‌های کارشناسان اقتصادی و مردم رو‌به‌رو شده که در جدیدترین اقدام، عباس آخوندی؛ وزیر اسبق راه و شهرسازی و بانی خروج خرید مسکن از سبد مردم، در صفحه ‌شخصی خود در پلتفرم ایکس با راه‌اندازی کارزاری خواستار حمایت از نویسندگان این نامه شد. عباس آخوندی یکی از نویسندگان این نامه است. این عمل آخوندی نتیجه انفعال قوه قضائیه در محاکمه او به دلیل ترک فعل در انجام وظایف در وزارت راه و شهرسازی است. او برای کارزار خود در شرایطی ۱۰۷۴ امضا جمع کرده است که کارزار «درخواست بازسازی و روکش جاده شیراز به کازرون» توانسته بود ۱۲۰۴ امضا جمع‌آوری کند.
این در شرایطی است که اگر کسی در میان مردم باشد کاملاً متوجه می‌شود که طیف‌های مختلف جامعه، خواهان محاکمه ۱۸۰ تسلیم‌خواه و دیگر بانیان تضعیف وضع اقتصاد و بخصوص امنیت هستند. کسانی که نسخه تسلیم بی‌قید‌و‌شرط ایران در برابر متجاوزان به خاک کشور را پیچیده‌اند. 
اولویت طیف‌های مختلف مردم در حال حاضر، حفظ امنیت کشور و تمامیت ارضی است و خواهان برکناری تضعیف‌کنندگان این مسئله مهم در هر مقام و منصب و جایگاهی هستند. مردم خواهان برکناری و محاکمه اقلیت بسیار کوچکی هستند که به بهانه «تله جنگ»، جلوی پاسخ مؤثر به اقدامات تروریستی و تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا در کشور و منطقه، در یک‌سال اخیر را گرفتند و موجب گستاخی دشمن در تجاوز به خاک کشورمان شدند. این بیانیه‌نویسان از همان اقلیت بسیار کوچک هستند.
 نظر کارشناسان
همچنین به گزارش فارس، در واکنش به بیانیه ۱۸۰ نفر موسوم به 180 اقتصاددان(!) مبنی بر لزوم «مذاکره فعالانه» با آمریکا و اروپا، شماری از اقتصاددانان و کارشناسان اقتصادی با لحن انتقادی به آن پاسخ دادند. 
«محسن یزدان پناه»؛ اقتصاددان توسعه این بیانیه را «کلیشه‌ای بی‌حاصل» و فاقد درک از پارادایم و منطق قدرت توصیف کرد. «محمد امینی رعایا»؛ کارشناس اقتصادی با طعنه گفت که مذاکره هم پیش از جنگ تجویز شد و هم پس از آن. «مجید شاکری»؛ اقتصاددان، این تکرار بی‌تغییر را نشانه «نوشتن بر اساس ذهنیات سیاسی» دانست. «مسعود براتی»؛ کارشناس اقتصاد سیاسی با اشاره به جمله مشهور انیشتین، این رفتار را «دیوانگی» خواند. «سید محمد نبی‌زاده»؛ کارشناس اقتصادی نیز از اینکه ۱۸۰ استاد باسواد راه‌حل را باز هم مذاکره معرفی کرده‌اند، ابراز تعجب کرد و آن را چیزی جز «تسلیم بی‌قید و شرط» ندانست.
گفتنی است، یکی از بندهای بیانیه ‌این 180 نفر، تغییر شیوه حکمرانی است. برخی کارشناسان، اجرای این بند را منوط به کنار گذاشتن این 180 نفر و حامیان و سیستم اجرائی برآمده از آن از مناصب دولتی و دانشگاهی و... و محاکمه برخی از آنان همچون عباس آخوندی به دلیل ترک فعل از وظایف در وزارت راه و شهرسازی دانسته‌اند. آنها بانیان مشکلات اقتصادی در چند دهه اخیر مخصوصاً دهه از دست رفته اقتصاد ایران (دهه 90) هستند و موجب خروج خرید مسکن از سبد خانوارهای فاقد مسکن، تورم‌های سنگین، جهش نرخ دلار و... شدند.