صدها دانشمند جای شهدای هستهای را پُر کردهاند
رئیس دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد: به جامعه دانشگاهی این مژده را میدهم که بهازای هریک از دانشمندان شهید، صدها نفر تربیت شدهاند که هماکنون در صنعت هستهای کشور فعالیت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمودرضا آقامیری در مراسم گرامیداشت پنج دانشمند هستهای دانشگاه شهید بهشتی که توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، گفت: دانشگاه ما امروز عزادار از دست دادن پنج دانشمند هستهای خود است؛ دانشمندانی که هر یک در حوزه تخصصی خود از قدرت و تأثیرگذاری بالایی برخوردار بودند.
آقامیری با اشاره به پیامدهای این فقدان افزود: ما در دانشگاه شهید بهشتی دانشمندانی را از دست دادیم و این مسئله ناگزیر موجب ایجاد شکافی شده است که ترمیم آن نیاز به زمان دارد. شهیدان هستهای ما در ایجاد اقتدار برای نظام، نقشی حیاتی و بازدارنده در برابر دشمنان ایفا میکردند. آنها مهرههای کلیدی بودند که امروز از میان ما رفتهاند؛ اما این به آن معنا نیست که نتوانیم جایگاهشان را پر کنیم، همانطور که خود شهید عباسی نیز گفته بودند، انسانهایی را تربیت کردهایم و اکنون دیگر تقاضای شهادت داریم.
وی با تأکید بر ارتباط ۴۰ ساله خود با دانشمندان هستهای بیان داشت: شهادت میدهم که این افراد انسانهایی بزرگ و مصمم بودهاند که در کار خود استادیای کمنظیر داشتند، مثلاً شهید مینوچهر علاوهبر تبحر در ریاضیات و دانش رایانه، در عرصه هستهای نیز دانشمند برجستهای بود، همچنین ما به شهید ذوالفقاری و عملکردشان در حوزه هستهای امید زیادی داشتیم و دیگر همکاران نیز به همان اندازه شایسته بودند، شهید فقهی که یادگار بزرگ شهید شهریاری بود، با همان قدرت و ذهنی نو مسیر ایشان را ادامه میداد؛ و شهید طهرانچی نهتنها در عرصه هستهای بلکه در زمینه مدیریت نیز بینظیر بود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: به جامعه دانشگاهی این مژده را میدهم که بهازای هریک از این دانشمندان، صدها نفر تربیت شدهاند که هماکنون در صنعت هستهای کشور فعالیت دارند. ۲۲ سال پیش که تصمیم به تأسیس دانشکده هستهای گرفتیم، نمیدانستیم چه کار بزرگی را آغاز کردهایم؛ بنابراین اگر امروز در این زمینه شکافی ایجاد شده باشد، اما فرصتهایی نیز فراهم شده است که دشمن هرگز قادر به گرفتن آنها از ما نخواهد بود.
آقامیری تأکید کرد: ما دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی جای خالی این عزیزان را پر خواهیم کرد؛ همانطور که تصور میکردیم پر کردن جای استاد شهریاری دشوار است، اما توانستیم راه او را ادامه دهیم و دانشگاه نیز بهزودی این فقدان بزرگ را جبران خواهد کرد.