مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی:
نرخ گازوئیل سهمیهای ناوگان حملونقل تغییری نمیکند
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با تأکید بر اینکه نرخ سهمیه گازوئیل ناوگان درون شهری و برونشهری با عملکرد مشخص تغییری نخواهد کرد، گفت: قیمت همان ۳۰۰ تومان به ازای هر لیتر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ما، «کرامت ویسکرمی» روزگذشته در نشستی خبری با اشاره به اینکه ناوگان دیزلی شامل حدود یک میلیون دستگاه کامیون، اتوبوس و مینیبوس است که عملکرد آنها از طریق وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور ثبت و به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام میشود، گفت: این ثبت اطلاعات هر ۱۵ روز انجام میشود و سهمیه سوخت بر اساس مقدار کارکرد واقعی اختصاص مییابد.
ویسکرمی با اعلام اینکه یکی از چالشهای گذشته، صدور بارنامههای صوری و ثبت اطلاعات نادرست از عملکرد ناوگان بوده است، تصریح کرد: برای رفع این مشکل، از سال ۱۳۹۳ مصوبهای برای استفاده از سامانه GPS برای پایش ناوگان تصویب شد، اما اجرائی شدن آن به تأخیر افتاد. در ادامه شورای اقتصاد در سال ۱۳۹۸ مصوب کرد که ناوگان برونشهری به سامانه سپهتن (سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان حملونقل دیزلی) مجهز شود.
وی با تأکید بر عدم تغییر نرخ سوخت سهمیهای برای ناوگان فعال حملونقل دیزلی اظهار کرد: اطلاعات راننده، مسیر و اسناد حمل الکترونیکی بهصورت برخط به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ارسال شده و کنترل میشود تا سهمیه صرفاً به ناوگان فعال اختصاص یابد. همچنین، کارت اضطراری تأمین سوخت در جایگاههای منتخب برای موارد ضروری در نظر گرفته شده است.
اجرای نرخ پلکانی گازوئیل از ابتدای تیر
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه این اقدام افزون بر مدیریت مصرف سوخت، سبب کاهش قاچاق سوخت و بهینهسازی یارانههای انرژی میشود، گفت: انتظار میرود با اجرای کامل این طرح و ارتباط برخط سامانههای مربوطه، سهمیهبندی سوخت به شکل دقیقتر و منصفانهتری انجام شود.
ویسکرمی درباره مصوبه هیئت دولت برای سهنرخی شدن نفتگاز با اعلام اینکه نرخ پلکانی نفتگاز از ابتدای تیر اجرائی میشود، بیان کرد: نرخ نفتگاز برای ناوگان فعال با اعلام بارنامه همچنان ۳۰۰ تومان خواهد بود و تنها ناوگانی که فعالیت ندارند و یا برنامه غیرواقعی دارند شامل افزایش قیمت میشوند. نرخ جدید هم هفته پایانی خرداد از سوی وزارت نفت اعلام میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه، تخصیص سهمیه سوخت براساس پیمایش واقعی ناوگان انجام میشود، بیان کرد: از ابتدای تیر سهمیه سوخت ناوگان
بر مبنای عملکرد و بارنامه در مسیر اختصاص مییابد. به این ترتیب کامیونهایی که بار جابهجا میکنند و مسیر مشخصی را طی میکنند، سهمیه خود را در طول مسیر و جایگاههای مشخص دریافت میکنند و پس از تأیید حرکت از طریق سامانههای پایش، سهمیه بعدی در نقاط مشخصی به آنها اختصاص مییابد.
ویسکرمی هدف از اجرای طرح سوختگیری در مسیر را کنترل مصرف نفتگاز در بخش حملونقل ناوگان دیزلی دانست و گفت: اطلاعات راننده، مسیر و اسناد حمل الکترونیکی بهصورت برخط به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ارسال و کنترل میشود تا سهمیه صرفاً به ناوگان فعال اختصاص یابد.