kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۲۹۵
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

تظاهرات علیه رژیم کودک‌کش اسرائیل از شرق تا غرب عالم

 
 
سرویس خارجی-
قتل عام نزدیک به 60 هزار فلسطینی طی یک بازه زمانی 16 ماهه، هنوز صهیونیست‌ها را راضی نکرده است. این رژیم همچنان جلوی دوربین‌های تلویزیونی مشغول کشتار مردم بی‌گناه فلسطین است که این امر خشم مردم سراسر جهان را بر‌انگیخته است.
طی هجده روزی که از نقض آتش‌بس غزه از سوی رژیم صهیونیستی می‌گذرد، رژیم صهیونیستی و آمریکا بی‌وقفه در حال کشتار مردم این باریکه بوده‌اند. آمارهای رسمی، شمار شهدای این باریکه را نزدیک به 60 هزار نفر می‌داند که بیش از 20 هزار نفرشان، کودک و نوزادند. تردید نداشته باشید این جنایات، فقط از سوی رژیم صهیونیستی نیست و طیفی از کشورهای غربی و حتی عربی در کنار این رژیم منحوس، مشغول کشتارند. هدف، همان است که ترامپ گفت یعنی پاکسازی این باریکه و تصرف آن از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی. در واقع ما برای نخستین‌بار در تاریخ شاهد یک قتل عامِ بزرگِ آنلاین هستیم؛ آن هم جلوی چشم دنیا! 
کشتار هدفمند خبرنگاران
روز یکشنبه بود که گزارش‌هایی از حمله رژیم صهیونیستی به خان‌یونس و برای هدف قرار دادن خبرنگار مشهور فلسطینی منتشر شد. 
این خبرنگار کسی نیست جز «حسن اصلیح» که جایگاه بسیار بالایی بین فلسطینیان دارد. کشتار هدفمند فلسطینی‌ها جزو برنامه‌های اصلی رژیم صهیونیستی است چرا که این خبرنگاران هستند که جنایات این رژیم را رسانه‌های کرده و به گوش مردم جهان می‌رسانند. نکته جالب توجه این که صهیونیست‌ها رسماً اعتراف کرده‌اند که «اصلیح» را عمداً هدف قرار داده‌اند! دیروز منابع خبری نوشتند که، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده است که هدف حمله هوائی روز یکشنبه به خان‌یونس، خبرنگار سرشناس فلسطینی «حسن اصليح» بوده است. به گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، «اصليح» در این حمله کشته نشده، اما مجروح شده و وضعیت جسمی او پایدار توصیف شده است. برخی منابع اما می‌گویند این خبرنگار محبوب و حرفه‌ای به شهادت رسیده است. 
اعتراض‌های جهانی
در این بین، مردم آزاده دنیا، جزو معدود طرف‌هایی بوده‌اند که، هیچ‌گاه چشم روی این جنایات نبسته‌اند و با برپایی تجمعات ضد صهیونیستی، تلاش کرده‌اند علیه این رژیم و آمریکا وارد شوند. روتردام هلند، دمشق سوریه، رباط مراکش، مارسی فرانسه، مونترال کانادا و اَمان اردن، جزو شهرهایی هستند که طی دو روز گذشته، صحنه اعتراض‌های گسترده خیابانی علیه رژیم صهیونیستی بود. بازاریان اسلامبول ترکیه نیز برای نشان دادن میزان نفرت خود از جنایات رژیم اسرائیل در غزه، اعتصاب کرده و سر کار نرفتند. معترضان از آمریکا خواستند، دست از حمایت از رژیم صهیونیستی بردارد. حمل پرچم‌های فلسطین و آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی نیز در این اعتراض‌های خیابانی به چشم می‌خورد.
راکت‌های قسام عسقلان را در هم کوبید
بزرگ‌ترین توجیه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این حجم از کشتارها این بوده که، هدف حماس است و در این حملات، نیروهای حماس را هدف قرار می‌دهند. آنها حتی برای باورپذیر کردن این ادعای مضحک بارها گفته‌اند، حماس را تقریباً از بین برده‌اند! ترامپ نیز بارها همین ادعاها را مطرح کرده است. اما دیروز انتشار خبر موشک‌باران عسقلان توسط جوانان مسلح فلسطینی، صهیونیست‌ها را از خواب بیدار کرد! به اعتقاد کارشناسان، شلیک این حجم از موشک به سرزمین‌های اشغالی بیش از این که حامل پیام نظامی باشد، حامل پیام سیاسی مهمی بود. هدف این بود که حماس هنوز زنده است و صهیونیست‌ها جز کشتار غیرنظامیان و نابودی زیرساخت‌های غزه، دستاورد افتخار‌آمیزی نداشته‌اند.
چراغ سبز وزیر صهیونیست برای کشتن اُسرای صهیونیست! 
اما دیروز خبری منتشر شد که نشان می‌دهد، این که عده‌ای می‌گویند مقامات اسرائیلی اهمیتی به جان اُسرای صهیونیست نمی‌دهند، درست است. وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، «بزالل اسموتریچ» گفت شکست حماس برای این رژیم مهم‌تر از آزادی اُسرا است! به گزارش فارس «اسموتریچ» ضمن اذعان به این‌که تل‌آویو از سلاح گرسنگی علیه فلسطینی‌ها استفاده می‌کند، گفت: «حتی یک دانه گندم هم وارد نوار غزه نخواهد شد.» وی این اظهارات را در پاسخ به گزارش روزنامه یدیعوت آحارانوت بیان کرد که مدعی شده بود: «ارتش اسرائیل آماده از سرگیری ورود کمک‌ها به غزه می‌شود، حتی بدون توافق در مورد تبادل اسرا انتظار می‌رود که اسرائیل ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را پس از 5 هفته وقفه، از سر بگیرد.» در دوم مارس گذشته، اسرائیل گذرگاه‌های نوار غزه را به روی تمامی کمک‌های حیاتی بست و از ورود کمک‌های انسانی، امدادی و پزشکی به این منطقه جلوگیری کرد که طبق گزارش‌های دولتی و حقوقی، منجر به وخامت بی‌سابقه‌ای در وضعیت انسانی شد. رژیم اسرائیل اعلام کرد که ورود کمک‌های انسانی به غزه را به بهانه فشار بر جنبش حماس برای پذیرش شروط تل‌آویو در تبادل اسرا و تمدید آتش‌بس متوقف 
کرده است. 
یدیعوت آحارانوت دیروز نوشت که ارتش اشغالگر به کابینه اسرائیل، ضرورت از سرگیری وارد کردن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را ابلاغ کرده است. اما اسموتریچ گفت: «اگر این درست باشد، واقعاً عجیب است که ارتش اسرائیل از طریق مطبوعات با ما صحبت می‌کند، حتی یک دانه گندم هم وارد غزه نخواهد شد.» وزیر دارایی کابینه نتانیاهو همچنین فایده اولویت بخشی به بازگرداندن نظامیان اسرائیل از نوار غزه پیش از شکست حماس را زیر سؤال بود و با استنکار گفت: «اول اسرا و سپس شکست حماس! این شعاری است که به نظر من فایده‌ای ندارد و بیهوده است.»