مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی اعلام کرد
ادامه توزیع محمولههای وارداتی و داخلی سیبزمینی تا تثبیت قیمتها
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن بازدید از مرکز تخلیه و توزیع سیبزمینی و روند توزیع مستقیم این محصول تاکید کرد: این روند تا تثبیت قیمت بازار ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، صبح دیروز، «محمدرضا طلایی» با حضور در مرکز تخلیه و بارانداز امینآباد، از نزدیک روند ورود، تخلیه و توزیع سیبزمینیهای وارداتی و داخلی را بررسی کرد. این مرکز بهعنوان پایگاه اصلی عرضه مستقیم سیبزمینی در تهران، مسئولیت تأمین و پخش این محصول را در غرفههای موقت و وانتهای سیار تنظیم بازار انجام میدهد.
در این بازدید، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ضمن بررسی ظرفیتهای ذخیرهسازی و روند بستهبندی، بر لزوم توزیع سریع و منظم تأکید کرد و گفت: محمولههای وارداتی و داخلی در این مرکز تخلیه، سورت و بستهبندی شده و بدون واسطه و بدون محدودیت و با قیمت مصوب در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
طلایی افزود: وانتهای سیار مجهز به بنر تنظیم بازار، بدون هیچ محدودیتی، سیبزمینی بستهبندیشده را در محلات پررفتوآمد تهران و شهرهای اطراف تهران توزیع میکنند تا دسترسی مردم به این محصول با قیمت مناسب تسهیل شود.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پایان، بر ادامه این روند تا تثبیت قیمت بازار تأکید کرد و از همکاری بخشهای مختلف برای اجرای این طرح قدردانی کرد.
عرضه 4 هزار تن برنج در بازار
همچنین «محمد ترکیان»؛ سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در گفتوگو با خبرگزاری فارس، جزئیات عرضه هزاران تنی برنج در بازار را تشریح کرد و افزود: این برنجها از نوع 1121 هندی است که به قیمت
48 هزار و 250 تومان بین مردم توزیع میشود. بنابراین، چهار هزار تن برنج از طریق شبکههای تعریف شده، فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و ترهبار و مباشران تنظیم بازاری عرضه میشود.
او افزود: برنجها از دیروز بین این شبکهها تقسیم و آماده عرضه به مردم شده و عرضه برنج تنظیم بازاری، 10 تا 20 درصد قیمت برنج را در بازار میشکند. البته برای کاهش بیشتر قیمتها، از احتکار به صورت جدی جلوگیری میشود و با هر کسی برنجهای انبار شده خود را عرضه نکند برخورد جدی میشود. بازرسیها برای انبارهای عرضه نشده برنج و نیز قیمتهای بازار به شدت انجام میشود.