قوه قضائیه:
مصاحبه فردی با عنوان «مقام امنیتی سابق» در مورد ترور 2 قاضی شهید به دور از واقعیت است
مرکز رسانه قوه قضائیه با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: مصاحبه فردی با عنوان «مقام امنیتی سابق» در مورد ترور 2 قاضی شهید به دور از واقعیت است.
پس از مصاحبه فردی که از او با عنوان یک مقام امنیتی سابق نام برده شده با یکی از رسانههای کشور؛ که برخی ادعاها در مورد ترور شهیدان رازینی و مقیسه در آن مطرح شده بود، مرکز رسانه قوه قضائیه با صدور اطلاعیهای نکاتی پیرامون آخرین وضعیت پرونده ترور در ساختمان دیوان عالی کشور مطرح کرد.
در متن بیانیه که در اختیار رسانهها قرار گرفته، آمده است: «بلافاصله پس از عملیات ترور در دیوان عالی کشور که منجر به شهادت حججاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه شد، پرونده قضائی در دادسرای تهران تشکیل شده و تحقیقات تخصصی در این زمینه شروع شده و ادامه دارد. همانطور که در همه پروندههایی که با این شرایط تشکیل میشوند تحقیقات محرمانه بوده و تا رسیدن به نقطه مطلوب اطلاعاتی از آنها رسانهای نمیشود باید عنوان کرد، ادعاهای فردی که از او با عنوان یک مقام امنیتی سابق یاد شده، در مصاحبه با یکی از رسانههای کشور هیچ ارتباطی با تحقیقات قضائی پرونده ندارند و صرفاً اظهارنظر شخصی هستند.
در یک ادعای عجیب فرد مصاحبهشونده عنوان کرده تروریست دیوان عالی کشور برای ترور قاضی نیری نیز اقدام کرده است که این موضوع پیشتر چندینبار تکذیب شده و اصلاً قاضی نیری در روز ترور، نه در صحنه ترور و نه اصلا در دیوان عالی کشور حضور نداشته است.
همچنین تاکید میشود اظهارات مطرحشده در این مصاحبه به دور از واقعیات پرونده بوده و هیچ انطباقی با تحقیقات مندرج در پرونده ندارند. در نمونهای دیگر در قسمتی از مصاحبه نوشته شده تروریست مورد اشاره کشته شده که این موضوع هم صحت ندارد و این فرد بلافاصله بعد از انجام عملیات خود، خودکشی کرده است.
لازم به ذکر است به دلیل ادعاهای متعدد کذب در این مطلب با اعلام جرم دادستانی تهران پرونده قضائی تشکیل شده است.»
انتشار ۵ شایعه بعد از شهادت ۲ قاضی
در همین حال، بلافاصله پس از شهادت حججاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه، شایعاتی در رابطه با این حادثه در فضای مجازی منتشر شد که مرکز رسانه قوه قضائیه به آنها پاسخ داد.
صبح روز شنبه ۲۹ دیماه حججاسلام والمسلمین رازینی رئیس شعبه ۳۹ و مقیسه رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور توسط فرد مسلح نفوذی در دیوان عالی کشور به شهادت رسیدند.
بلافاصله بعد از این حادثه، اخبار و شایعاتی در رابطه با این موضوع در فضای مجازی منتشر شد که مرکز رسانه قوه قضائیه به این شایعات پاسخ داد.
یکی از شایعاتی که در همان دقایق ابتدائی بعد از این حادثه تروریستی در فضای مجازی منتشر شد، شایعه ترور حجتالاسلام والمسلمین حسینعلی نیری به همراه شهیدان رازینی و مقیسه بود که از سوی مرکز رسانه قوه قضائیه تکذیب شد و حجتالاسلام والمسلمین نیری زمان وقوع حادثه اصلاً در محل دیوان عالی کشور حضور نداشت.
همچنین خبری در رابطه با مجروح شدن قاضی میری در حادثه تروریستی دیوان عالی کشور در برخی رسانه منتشر شد که این شایعه نیز تکذیب شد و در روز حادثه تنها محافظ شهید رازینی مجروح شده بود.
یکی دیگر از شایعات منتشرشده بعد از وقوع این حادثه ادعای بازداشت چند تن از کارکنان کاخ دادگستری و دیوان عالی کشور به دستور دادستان بود که این شایعه نیز توسط مرکز رسانه قوه قضائیه پاسخ داده و اعلام شد که این ادعا از اساس کذب و بیپایه است.
همچنین برخی از رسانهها اقدام به انتشار تصویری از با عنوان فرد ضارب و سلاحش کردند و مدعی شدند که تصویر منتشرشده فرد ضارب شهیدان رازینی و مقیسه است که طبق بررسیها مشخص شد تصویر منتشرشده قدیمی و مرتبط به این حادثه نیست.
طی روزهای گذشته نیز رسانههای معاند، مطلبی به نقل از فردی که او را همسر قاتل تروریست مینامیدند، نتیجهگیری کردند که قاتل یک فرد عادی با شرایط زندگی سخت بود که با انگیزههای شخصی اقدام به ترور شهیدان حججاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه کرده است. اما این دروغ اینقدر بیپایه و از اساس کذب است که نشان میدهد تهیهکنندگان آن کوچکترین اطلاعی از وضعیت و جزئیات زندگی قاتل نداشتهاند.
این گزارش حاکی است تروریست عامل شهادت قضات مجرد بوده و هرگز ازدواج نکرده بود و تمام روایت منتشرشده به نقل از فرد خیالی به نام همسر قاتل ساختگی است.