kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۱۵۱۹
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۳

کیهان و خوانندگان

 
 
 
* در سال ۱۴۰۱ دشمنان قسم خورده انقلاب در جنگ نابرابر همه‎جانبه جنگ شناختی خود در بستر فضای مجازی روی سه گروه ورزشکاران‌، هنرمندان و اصحاب رسانه به دلیل این که هر سه گروه مرجعیت دارند، به‌طور دقیق هدف گذاری کرده بودند. بی‌جهت نبود که حاج قاسم به دوستانش می‌گفت بچه‌ها اگر دیدید کسی با یک نخ قرقره به نظام وصل است، با یک ریسمان او را نگه دارید. این یک راهبرد است که عده دشمن زیاد نشود و هزینه به نظام و مردم تحمیل نکند.
مؤمن‌زاده
* چه بخواهیم و چه نخواهیم، اردوغان سرانجام ماشه حماقت را به سفارش اربابان غربی خود کشید و منطقه را به یک بحران عمیق و سخت برد. به زودی ترکیه نخستین ضربات و تبعات این حماقت را لمس خواهد کرد و آن روز دیر نخواهد بود. ترکیه باد کاشته ولی حتما طوفان درو خواهد کرد.
دلدار
* وزارت خارجه باید شفاف به مردم بگوید که خروجی این مذاکرات جدید با سه کشور اروپایی و دستاورد آن چیست؟ آیا قرار است این دور مذاکرات هم مانند مذاکرات برجام به دادن دهها امتیاز گرانبها و گرفتن «کاپ اخلاق» ختم شود؟
مظلومی
* آیا تاکنون روی این موضوع که عرض خواهم کرد دقت کرده‌اید؟ مردم ما به شایعات جنگی می‌خندند ولی با کوچک‌ترین شایعات اقتصادی نگران می‌شوند. حال متوجه می‌شویم چه کسانی در این چهل سال کارشان را درست انجام داده‌اند پس زنده باد ارتش و‌ سپاه و بسیج.
معتقدی
 * همگی به چشم دیدیم که اگر خواست و حمایت ایران از سوریه نباشد حکومت آن طی یک هفته سقوط خواهد کرد! در طی این ۱۴ سال جنگ نیز خواست ایران بود که حکومت سوریه بماند و سرانجام پس از دست کشیدن ایران از حمایت از سوریه حکومت این کشور ظرف یک هفته سقوط کرد! فاعتبروا یا اولی‌الابصار
محمودی
* بی‌انصافی تا چه حد؟ عده‌ای بی‌انصاف چشمشان را روی تحرکات رژیم کودک‌کش بسته و در اتفاقات سوریه مقصر اصلی را بشار می‌دانند و جریان سلطه را کاملا تطهیر می‌کنند آیا نقش ترکیه منافق و آمریکا و اسرائیل و اردن را در این لشکرکشی و کودتا نمی‌بینند؟ از تطهیر جریان سلطه جز خوش‌خدمتی به دشمن چه سودی عایدتان می‌شود؟
بهیاری
* رئیس‌جمهور محترم در روز دوشنبه 19 آذر گفتند؛ فرهنگ را نمی‌شود با زور محقق کرد! فقط یک سؤال، آیا مقررات راهنمایی و رانندگی از آن جمله، کمربند ایمنی و کلاه ایمنی از مصادیق فرهنگ نیست که با قوه قهریه اجرا می‌شود؟ ولا تقفُ ما لَیس لَک به عِلم
تبحری
* حضرت علی علیه‌السلام می‌فرماید: چقدر عبرت‌ها زیاد و عبرت‌گیرنده کم! همین سخنان گوهربار را امثال من و مهدی نصیری‌ها بارها شنیده‌ایم و از سرنوشت کسانی که در تاریخ اسلام عبرت دیگران شدند؛ عبرت‌ نگرفتیم! و متأسفانه امروز هم خود مایه عبرت دیگران می‌شویم؟!
نورمحمدی
* ملتی که در مقابل متجاوز دفاع نکند خواری و ذلالت نصیبش خواهد شد. این یک اصلی است که بارها در تاریخ تکرار شده است و راه‌گریزی از آن نیست.
فراهانی
* رژیم اسرائیل با سقوط دولت سوریه و سیطره مخالفان مسلح و گروهک هیئت تحریر‌الشام را مغتنم شمرده و ده‌ها منطقه نظامی و زاغه مهمات ارتش سوریه را منهدم کرده است. آیا سازمان ملل و دیگر سازمان‌های عریض و طویل در برابر این خباثت‌ها وظیفه‌ای ندارند؟
یوسفی فشکی
* پاسخ حضرت امام خمینی(ره) به این شبهه که خون شهدای مدافع حرم هدر رفته است چنین پاسخ دادند: «در آینده ممکن است افرادی آگاهانه یا از روی ناآگاهی در میان مردم این مسئله را مطرح نمایند که ثمره خون‌ها و شهادت‌ها و ایثارها چه شد. اینها یقیناً از عوالم غیب و از فلسفه شهادت حوادث بی‌خبرند و نمی‌دانند کسی که فقط برای رضای خدا به جهاد رفته است و سر در طبق اخلاص و بندگی نهاده است زمان به جاودانگی و بقا و جایگاه رفیع آن لطمه‌ای وارد نمی‌سازد. و ما برای درک کامل ارزش و راه شهیدان‌مان فاصله طولانی را باید بپیماییم و در گذر زمان و تاریخ انقلاب و آیندگان آن را جست‌وجو ‌نماییم. و خدا مسلّم خون شهیدان، انقلاب و اسلام را بیمه کرده است. خون شهیدان برای ابد درس مقاومت به جهانیان داده است. می‌داندکه راه و رسم شهادت کور شدنی نیست؛ و این ملت‌ها و آیندگان هستندکه به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود. و همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت‌ مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود. خوشا به حال آنان که با شهادت رفتند! خوشا به حال آنان که در این قافله نور جان و سر باختند! خوشا حال آنهائی که این گوهرها را در دامن خود پروراندند!
اکبرزاده
* اسرائیل مقر سازمان اطلاعات سوریه در دمشق را بمباران کرد. احتمالا آنان نگران لو رفتن جاسوس‌های خودشان هستند! مانند حمله بنی‌صدر به طبس پس از ناکامی در عملیات آزادسازی گروگان‌های خود!
اناری
* ای سپاهیان جندالله، ‌ای رزمندگان جبهه مقاومت! رهنمودهای نائب المهدی (عجل الله تعالی فرجه) امام خامنه‌ای را سرلوحه حرکت خود قرار دهیم که فرمودند: « نا امید نگردید! خسته نشوید، قله نزدیک است، ان شاءالله»
نادری
* تحریر‌الشامی‌ها و مخالفان اسد، اگر غیرت دینی داشته باشند با توجه به خوی وحشی‌گری رژیم سفاک اسرائیل با به شهادت رساندن بیش از 44 هزار زن و کودک و... باید با او وارد نبرد شوند؟
کمانی
* اشتباه است اگر حوادث سوریه را از 10 روز پیش، از لحظه حرکت گروه تروریستی تحریر‌الشام به سوی ادلب و سقوط دومینووار شهرهای سوریه تحلیل و تفسیر کرد. نه‌تنها سرنوشت حکومت در سوریه و پایان بشار اسد، بلکه همه آنچه در منطقه ما می‌گذرد، را باید از زاویه قواره‌ مطلوب آمریکا برای کشورهای این منطقه که دوگانه استبداد یا هرج‌ومرج است دید. آمریکا چون نتوانست اسد را به دست‎نشانده خود تبدیل کند از سال 2011 با جنگ داخلی و با ایجاد فتنه داعش به سراغ نقشه دوم رفت و حالا پس از 14 سال به هدف خود رسیده و سوریه در میان یک 
هرج و مرج بزرگ قرار گرفته است.
باباصفری
* ‏قرار بود برق قطع شود؛ که مازوت سوزی نشود قرار بود مازوت سوزی نشود: که هوا آلوده نشود همزمان هم برق قطع شد، هم مازوت سوزانده شد، هم هوا آلوده شد و هم تهران چهارمین شهر آلوده جهان شد! کجای کار مشکل دارد؟
حسینخانی
* از بصیرت و شم سیاسی و در میدان بودن پدر بزرگوار شهید صدرزاده لذت بردم که این‌گونه گفتند: «مدافعان حرم در دفاع از حرم برخاستند و راه را درست رفتند و شهدای ما یقین داشتند که این راه درست است. اقتضای آن زمان این بود که جوانان وارد میدان شوند و جان‌فشانی کنند و هر زمانی هم در هر نقطه‌ای که ظلمی ایجاد بشود و نظام مقدس جمهوری اسلامی مصلحت را در حضور ما ببیند، حتما در صحنه حاضر خواهیم بود.» خداوند این خانواده‌های معظم شهدا را که به قول فرمایش امام راحل چشم و چراغ ملتند محافظت نماید.
عرفان
* از شرکت متروی تهران به جهت تذکر بر لزوم رعایت حجاب در ایستگاه‌ها به خانم‌های مسافران مترو تقدیر و تشکر می‌کنیم. ان‌شاءالله این روند کماکان تداوم یابد و مقطعی نباشد.
قاسمی، غلامی، کرمی و...
* در شش ماهه اول ۱۴۰۳تهران با ۱۵ میلیون نفر جمعیت، ۶۰هزار تولد داشته در حالی که در همین مدت در سیستان و بلوچستان با ۲.۵ م نفر جمعیت ۴۲هزار تولد داشته‌ایم.مشکل در تهران چیست که با وجود بالا بودن جمعیت اما میزان تولد در آن بسیار پایین است؟اگر گفته شود مشکلات اقتصادی مانع فرزندآوری است این مشکل در سیستان و بلوچستان بیشتر است.
پرتوی
*در تاریخ 28 آبان امسال همسرم به مدت چند روز در بیمارستان میلاد بستری بود زمان ترخیص دکتر مربوطه گفت اگر حال مریض بدتر شد دوباره مراجعه بکنیم.چند شب بعد حال همسرم مجددا بد شد سریع ایشان را به بیمارستان رساندیم و دکتر دستور بستری داد. اما مسئول بخش تیراژ به رغم دستور پزشک اجازه نداد بیمار ما بستری شود.دکتر هم ازخود سلب مسئولیت کرد.به خاطر اورژانسی بودن حال مریض مجبور شدیم به بیمارستان خصوصی مراجعه بکنیم. آیا کسی هست که به این خود سلیقگی‌ها و نافرمانی‌ها که در مراکز درمانی با هدف ناراضی تراشی صورت می‌‌گیرد پایان بدهد؟پس پول بیمه‌ای که ماهیانه از حقوق ما کارگران کسر می‌شود به چه درد ما می‌خورد؟ 
داورزنی
* از شهرداری منطقه پنج در خواست می‌‌شود نسبت به اجرای طرح صیانت اهتمام بیشتری نمایند. بیش از سه ماه است که اجرای این طرح متوقف شده است. در گذشته با اجرای آن مشکلات مردم حل می‌شد.
حسینی