kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۰۵۶۸
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵
کیهان بررسی کرده است

گزارش تلویزیون رژیم صهیونیستی از صهیونیست‌هایی که برای همیشه‌گریختند

 
 
 
شبکه آی 24 رژیم صهیونیستی، گزارشی از مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها پس از عملیات طوفان‌الاقصی منتشر و اعلام کرده است، شمار زیادی از این صهیونیست‌ها احتمالا هرگز به سرزمین‌های اشغالی 
باز نخواهند گشت و شماری نیز ممکن است خیلی دیر بازگردند.
«مهاجرت معکوس» را می‌توان «پاشنه آشیل اسرائیل» دانست چرا که اصولا یک کشور-ولو مصنوعی- بدون جمعیت و مردم، اصولا کشور نیست. ضمن این که «امنیت» نیز از ابتدائی‌ترین نیازهای تشکیل یک کشور است. 
«اسرائیل» اکنون نه امنیت دارد و نه جمعیتی که نسبت به رفتن و مهاجرت، تردید نداشته باشد! اشغالگران فلسطین تنها افرادی هستند که دو تابعیتی بوده و دو پاسپورت دارند چرا که می‌دانند، ممکن است روزی مجبور به فرار شوند.
در همین رابطه شبکه تلویزیونی آی 24 اعلام کرد 117 هزار صهیونیست برای مدت طولانی «اسرائیل» را ترک و از زمان شروع جنگ، از این سرزمین رفته‌اند. این شبکه تلویزیونی ضمن اعلام این که ممکن است برخی از این افراد هرگز بازنگردند اضافه کرده است که مهاجرت معکوسِ پس از آغاز جنگ، نسبت به سال‌های بدون جنگ، 3 برابر بیشتر است. این که صهیونیست‌ها پس از فرار از سرزمین‌های اشغالی کجا می‌روند نیز، سؤالی است که دیگر رسانه عبری به آن پاسخ داده است.
مهر، الجزیره و‌ هاآرتص نوشته‌اند، بیشتر صهیونیست‌های فراری به کانادا رفته‌اند. این روزنامه صهیونیستی دلیل مهاجرت آنها را تداوم جنگ و اختلال در «دموکراسی» عنوان کرده است. بر اساس گزارش‌ هاآرتص در سال جاری میلادی نزدیک به ۱۰ هزار صهیونیست به کانادا مهاجرت کرده‌اند و حدود ۸ هزار نفر از آن‌ها مجوز کار را هم کسب کرده‌اند. این تعداد، ۵ برابر تعداد صهیونیست‌هایی است که در سال ۲۰۲۳ به کانادا مهاجرت کرده بودند.
بر اساس داده‌های وزارت مهاجرت کانادا ۳ هزار و ۷۰۵ صهیونیست در حدفاصل دسامبر تا پایان سپتامبر گذشته درخواست مجوز موقت کار را که کانادا به دلیل جنگ به صهیونیست‌ها اختصاص داده، ارائه داده‌اند و تاکنون با ۳ هزار و ۴۲۵ مورد آن موافقت شده است. همچنین کانادا از دسامبر تا سی‌ام سپتامبر گذشته با ۴ هزار و ۴۲۴ مجوز عادی کار صهیونیست‌ها موافقت کرده که برخی از آن‌ها شامل تمدید مجوز کار بوده است. علاوه‌بر امنیت، اقتصاد آسیب دیده رژیم صهیونیستی نیز یکی از عوامل مهم این مهاجرت‌های معکوس است. در همین رابطه وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که، ۴۶ هزار شرکت با آغاز جنگ یا تعطیل شده‌اند یا با ظرفیت زیر ۴۰ درصد در حال فعالیت هستند که این مسئله به اضافه هزینه‌های جنگ باعث شده است هم رتبه اعتباری اقتصادی رژیم کاهش یابد هم ۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی آن افت کند. این در حالی است که طبق گزارش دانشگاه براون ۷۳ درصد هزینه کلی جنگ را آمریکا پرداخت کرده است. یکی از اهداف اعلامی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه بازگشت اسرای صهیونیست و از اهداف کلیدی عملیات در جنوب لیطانی بازگشت مهاجران شمالی به خانه‌هایشان بود که تاکنون هیچ کدام محقق نشده است که این مسئله ناشی از شکست اطلاعاتی و تضمین امنیت به ساکنان شمال است. رأی دادگاه لاهه علیه مقامات ارشد صهیونی (نتانیاهو و گالانت) با وجود فشار سنیگن آمریکا وحتی آلمان نشان می‌دهد که این رژیم حتی در نهاد‌های ساخته شده غربی هم جایگاهی ندارد. 
رئیس ستاد تیپ گولانی هم استعفا داد
اوضاع رژیم صهیونیستی فقط در حوزه امنیت اجتماعی و اقتصاد وخیم نیست. ارتش و نیروهای مسلح رژیم اسرائیل نیز از بحران‌های پیچیده رنج می‌برد. در همین رابطه خبر رسیده است که «یوآو یاروم» رئیس ستاد تیپ گولانی پس از پذیرش کامل مسئولیت کشته شدن «زئیو خانوخ ارلیخ»، باستان‌شناس صهیونیست در کمین رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان، استعفای خود را از این سمت اعلام کرده است. در این کمین نیروهای حزب‌الله که تقریبا یک هفته پیش انجام شد، خود یاروم نیز دچار جراحت شد و فرمانده یکی از گردان‌ها این تیپ هم به همراه ارلیخ‌ به هلاکت رسید.