معاون سابق موساد:
نتانیاهو فورا جنگ را متوقف کند، اقتصاد اسرائیل تحمل فشار بیشتر را ندارد
سرویس خارجی-
المیادین به نقل از رسانههای عبری نوشته است «رام بن باراک»، معاون سابق رئیس موساد اعلام کرده است که «اسرائیل باید جنگهای منطقهای در غزه و لبنان را پایان دهد، زیرا مشکلات اقتصادی و بحران در نیروهای ذخیره وجود دارد.»
همین چند روز پیش بود که برخی منابع عبریزبان از جمله «اسرائیل هیوم» نوشتند، از 17هزار نیروی ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی 13هزار نفر حاضر نیستند به میادین جنگ بازگردند. طولانیشدن جنگ، بههمریختگی روحی و روانی و از همه مهمتر، ترس از مرگ از جمله دلایلی است که بدنه ارتش رژیم صهیونیستی را «فَشَل» کرده است. این معضل را وقتی کنار بحران اختلافات بین مقامات بلندپایه نظامی و غیرنظامی این رژیم ببینیم، به دو نکته خواهیم رسید. یک) ارتش رژیم صهیونیستی دچار بحران شده است و دو) نیروهای نظامی کشورهای دیگری غیر از رژیم صهیونیستی نیز در میادین جنگ و پشت جنگ حضور دارند. گزارشهای متعددی از استخدام گروههای مزدور از کشورهای مختلف از جمله آمریکا برای کشتار مردم بیدفاع غزه منتشر شده است. مانند گروه بلکواتر که برای آمریکا و صدالبته پول میجنگند. یکی دیگر از حوزههایی که صهیونیستها در آن «گرفتار» شدهاند، حوزه اقتصاد است. در اینباره و این که یک سال جنگ چه بلایی سر اقتصاد و معیشت رژیم صهیونیستی آورده است هم، گزارشهای مستند زیادی منتشر شده است. فقط در همین حد بگوییم که اگر، خیانت برخی کشورهای عربی ثروتمند و همینطور غربیها نبود، این رژیم مدتها قبل پرچم سفید را بالا آورده بود. دیروز وقتی «رام بن باراک» معاون سابق موساد از نتانیاهو خواست، فورا ترمز ماشین جنگی این رژیم را بکشد، همین دلایل بالا را آورد. او به بحران ارتش این رژیم و خسارتهای بیسابقه اقتصادی این جنگ برای «اسرائیل» اشاره کرد و گفت، این جنگ باید فورا متوقف شود. اما بنابر اعلام روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» و مسئولان آمریکایی، حرص نتانیاهو برای بقای سیاسی خود، مانع از توقف این جنگ شده است.
شمار شهدای غزه در آستانه 43هزار نفر
اما رژیم صهیونیستی بهرغم همه این مسائل، هنوز از کشتار سیر نشده و مشغول قتلعام ساکنان بیدفاع غزه است. دیروز وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه و در روز ۳۸۶اُم جنگ طی بیانیهای اعلام کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی در ۴۸ساعت گذشته ۷ قتلعام دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است. این وزارتخانه افزود که در این حملات ۷۷ فلسطینی دیگر شهید و ۲۸۹ نفر نیز زخمی شدند. بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به 42هزار و 924 نفر و شمار مجروحان نیز به 100هزار و 833 نفر افزایش یافته است. این در حالی است که هنوز بیش از ۱۰هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.