kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۷۷۹۴
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸

 گزارش اینترسپت از سرمایه‌گذاری پنتاگون در فناوری «جعل عمیق»


 
 یک پایگاه آمریکایی فاش کرد ارتش این کشور به دنبال استخدام تولیدکنندگان محتواهای به اصطلاح «جعل عمیق» در فضای مجازی است. 
استفاده از هوش مصنوعی برای دستکاری ذهن مخاطب طی سال‌های گذشته بسیار در بین کشورها متداول شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که پنتاگون نیز به استفاه از فناوری جعل عمیق برای دستکاری در ذهن مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی روی آورده است. وبگاه آمریکایی «اینترسپت» در همین زمینه گزارش داد فرماندهی عملیات‌های ویژه ارتش آمریکا به دنبال استخدام نیروهای مقاطعه‌کاری است که کاربران اینترنتی «جعل عمیق» را که نه توسط انسان‌ها و نه توسط کامپیوترها قابل شناسایی باشند، ایجاد کنند. این رسانه آمریکایی با استناد به یک طرح متعلق به این واحد فرماندهی نوشت: «نیروهای عملیات ویژه علاقه‌مند به فناوری‌هایی هستند که بتوانند شخصیت‌های اینترنتی قانع‌کننده‌ای به منظور استفاده از آنها در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، سایت‌های شبکه‌های اجتماعی و دیگر محتواهای آنلاین را ایجاد کنند. این کاربران اینترنتی باید همچون یک فرد منحصر به فرد به نظر برسند که به عنوان یک انسان بتوان آنها را به رسمیت شناخت اما در جهان واقعی وجود نداشته باشند.» به گزارش ایسنا اینترسپت می‌افزاید: این فرماندهی ارتش آمریکا علاقه‌مند است که مسئله راستی‌آزمایی کاربران در شبکه‌های اجتماعی حل شود بنا بر این به دنبال فن‌آوری است که بتوان با آن تصاویر سلفی و اسناد رسمی را برای دور زدن این بررسی‌ها تولید کرد. در ادامه این گزارش نوشته شده است:‌ «نظامیان عملیات ویژه از این قابلیت برای جمع‌آوری اطلاعات از تالارهای گفت‌وگوی اینترنتی استفاده خواهند کرد.» طبق این گزارش این برنامه‌ها با موضع رسمی دولت آمریکا مغایر هستند. نهادهایی همچون دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی)، آژانس امنیت زیرساخت و امنیت سایبری آمریکا و آژانس امنیت ملی آمریکا پیش از این اعلام کرده بودند که فن‌آوری جعل عمیق یک تهدید به حساب می‌آید. واشنگتن همچنین مدعی شد کشورهایی شامل روسیه، چین و ایران را در حال استفاده از فن‌آوری جعل عمیق به منظور اعمال نفوذ بر انتخابات آمریکا هستند. گفتنی است «دیپ فیک» یا جعل عمیق، ترکیبی از کلمه‌های «یادگیری عمیق» و «جعلی»، یک تکنیک برای ترکیب تصویر انسان مبتنی بر هوش مصنوعی است. جعل عمیق تصاویر و فیلم‌های موجود را بر روی تصاویر یا فیلم‌های منبع قرار می‌دهد و از یک تکنیک یادگیری ماشین به نام «شبکه‌های زایای دشمنگونه» استفاده می‌کند. ویدیوی جعلی، ترکیب فیلم‌های موجود و منبع است که فرد یا افرادی را درحال انجام یک کار در موقعیتی نشان می‌دهد که هرگز در واقعیت اتفاق نیفتاده است.
افزایش میزان جرایم در آمریکا
خبر دیگر از آمریکا این که براساس گزارشی که از سوی اداره تحقیقات فدرال (FBI) به صورت مخفیانه منتشر شده، میزان جرائم در آمریکا به رغم ادعاهای دولت «جو بایدن» مبنی بر کاهش ارتکاب به جرم، رشد داشته است. به گزارش ایرنا از روزنامه واشنگتن پست، آخرین داده‌های اف‌بی‌آی نشان می‌دهد که گزارش‌های پلیس در مورد جنایات خشونت‌آمیز به رغم ادعاهای رئیس‌جمهوری آمریکا و کاملا هریس معاون وی درخصوص بهبود امنیت عمومی رو به افزایش است. به گفته «جان آر لات» رئیس «مرکز تحقیقات پیشگیری از جرایم»، مطابق یک گزارش اصلاحی که اف‌بی‌آی ماه گذشته به صورت مخفیانه منتشر کرد، جرایم از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ به میزان ۴.۵ درصد رشد داشته است. این مقام افزود: نکته این است که میزان جرائم تغییر کرده و من نمی‌دانم چرا مقامات دولتی اصرار دارند اعلام کنند که میزان جرایم کاهش یافته است.
به نوشته این روزنامه، اظهارات این تحلیلگر به سرعت در میان رسانه‌های محافظه‌کار منتشر و سبب طرح اتهامات جدید در مورد دخالت اف‌بی‌آی در انتخابات ۲۰۲۴ شده که روند جرم و جنایت یکی از موضوعات اصلی نامزدهای این رقابت‌هاست.
جان آر لات در بخش دیگری از اظهاراتش ادامه داد: اف‌بی‌آی در اکتبر سال گذشته(مهر 1402) اطلاعات سال ۲۰۲۲ را منتشر کرد و اعلام نمود که سطح جرائم از یک میلیون و ۲۵۳ هزار و ۷۱۶ جرم در سال ۲۰۲۱، به یک میلیون و ۲۳۲ هزار و ۴۲۸ مورد در سال ۲۰۲۲ رسیده است. اما ارقام اصلاح شده بعدی حاکی است که در سال ۲۰۲۲ میلادی، میزان جرائم یک میلیون و ۲۵۶ هزار و ۶۷۱ بوده که حاکی از افزایش ۵۸ هزار و ۷۴۱ جرم در مقایسه با سال قبل از آن است. مطابق این گزارش، جرائم رخ داده شامل یک هزار و ۷۴ قتل بوده که کمتر از رقم اعلام شده نخست توسط اف‌بی‌آی است.داده‌های اصلاح شده اف‌بی‌آی همچنین حاکی از رشد قابل توجه سرقت‌های شدید در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال قبل از آن است.