kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۴۳۹۱
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۲
جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد

امدادرسانی به 19هزار سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 
 
 
جمعیت هلال‌احمر در مورد آخرین جزئیات خدمات‌رسانی به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان اعلام کرد که تاکنون به 19هزار نفر امدادرسانی شده است.
جمعیت هلال‌احمر درخصوص آخرین آمار خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان و همچنین راه‌های کمک به هموطنان سیل‌زده اعلام کرد: از روز هفتم اسفندماه بارش‌ها در سیستان و بلوچستان آغاز شد و به مرور شدت گرفت. بارش‌ها منجر به آب‌گرفتگی در 14 شهرستان استان و همچنین آسیب به پل‌ها، راه‌های ارتباطی و آب‌گرفتگی منازل در جنوب سیستان و بلوچستان شد. به 450 روستا امدادرسانی شده است.
امدادگران هلال‌احمر تاکنون به 19هزار نفر امدادرسانی کرده‌اند. باتلاش امدادگران، 2هزار و 800 نفر اسکان اضطراری پیدا کردند، 91 نفر از سیلاب رهاسازی شده‌اند.
تاکنون ۳۵ سورتی پرواز بالگرد هلال‌احمر در مناطق محاصره در سیل انجام و 10هزار بسته غذایی بین متأثرین از سیلاب توزیع شده است. با کمک هلال‌احمر استان‌های معین، 18 محموله اقلام زیستی، امدادی و غذایی تاکنون به استان ارسال شده است. علاوه‌بر نیرو‌های جمعیت هلال‌احمر استان سیستان و بلوچستان، نیرو‌های هلال‌احمر 5 استان خراسان‌شمالی، خراسان‌جنوبی، خراسان‌رضوی، یزد، کرمان و بوشهر برای کمک به حادثه‌دیدگان به منطقه اعزام شده‌اند. همچنین 2 فروند بالگرد جمعیت هلال‌احمر در حال کمک‌رسانی و توزیع اقلام غذایی و امدادی در مناطقی هستند که بر اثر سیل، دسترسی به آنها ممکن نیست.
در حال حاضر هزار و 407 نیروی عملیاتی در قالب 289 تیم و با استفاده از 229 دستگاه خودرو امدادی در حال خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان هستند. ارائه خدمات امدادی در جنوب سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد.
عموم هموطنان نوع‌دوست می‌توانند کمک‌هاى نقدى خود به مردم سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان را از طریق شماره‌گیری کد دستورى #١*١١٢*  و یا واریز به شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۸۳۶۶۶۲۳۵ و شماره حساب ۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۶۶۶۶۶۲ به شبای IR940100004101034741666662  به نام جمعیت هلال‌احمر جمهورى اسلامى ایران، واریز کنند.
خسارت 22هزار میلیاردی سیل
 به سیستان و بلوچستان
در همین حال مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس برآورد اولیه تاکنون سیلاب در این استان خسارت ۲۲هزار میلیارد ریال به زیرساخت‌های این استان وارد کرده است.
مجید محبی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: عمده خسارت‌های وارده این مدت به زیرساخت‌های نظیر راه، کشاورزی و منازل مسکونی مربوط می‌شود که تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.
وی ادامه داد: یک‌هزار و ۹۴۷ روستای سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفت که برای رفع مشکلات شهروندان این مناطق جلسات مدیریت بحران با حضور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، استاندار و سایر مسئولان استانی برگزار شد.
محبی گفت: بر اثر سیلاب ۳۰ مسیر ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان قطع شده بود که با تلاش راهداران ۲۹ مسیر ارتباطی بازگشایی شده است. همچنین ۴۱ روستای جنوب این استان دچار قطعی برق شدند که در این مدت برق ۳۱ روستا برقرار و بقیه نیز در حال انجام است.
انسداد راه دسترسی ۱۷۸ روستا
 در جنوب سیستان و بلوچستان
معاون راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان هم با اشاره به انسداد راه دسترسی ۱۷۸ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: در بخشی از روستاها همچنان جریان آب برقرار است و امکان بازگشایی تا فروکش کردن آب وجود ندارد. برنامه‌ریزی شده تا ۱۰ روز، همه مقاطعی که دچار آب‌گرفتگی شده است، ترمیم و تردد برقرار شود.