kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۳۹۹۸
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴

کیهان و خوانندگان

 

33110065 ساعت 3 تا 6 بعدازظهر
سامانه پیام کوتاه 30002323
* ‏همان‌هایی که تا دیروز دنبال تحریم ایران و بالاتر دنبال تحریک دشمن برای حمله به این آب و خاک بودند الان دنبال تحریم انتخابات هستند. معلوم می‌شود که دشمن بدجوری روی این انتخابات و عدم مشارکت ملت سرمایه‌گذاری کرده ولی به خواست خداوند مردم با حضور پررنگ خود در انتخابات 11 اسفند جواب دندان‌شکنی به دشمنان ایران خواهند داد. همان جوابی که آن مادر تبریزی در دوران مشروطیت و در زمان محاصره شهر تبریز خطاب به ستارخان گفته بود ایرانی خاک می‌خورد ولی خاک نمی‌دهد.
برقعی
* با وجود تبلیغات بسیار گسترده دشمنان خارجی و برخی عوامل پنهان داخلی‌شان در رسانه‌ها به منظور ایجاد حس ناامیدی در مردم هرچه به روز انتخابات نزدیک می‌شویم طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته خوشبختانه اقبال مردم برای شرکت در انتخابات رشد چشمگیری داشته و بر تعداد کسانی که می‌گویند در انتخابات شرکت می‌کنیم، افزوده می‌شود.
یزدانی
* در فضای مجازی توصیه‌هایی از پزشکان متعهد کشورمان برای حضور در انتخابات در سربرگ‌های نسخه‌های پزشکی‌شان مشاهده کردم. این حرکت زیبا نشان می‌دهد همچنان که سلامت جسم از دغدغه‌های اصیل پزشکان این مرز و بوم است و آن‌چنان که با دل و جان در ایام سخت کرونا در کنار مردم عزیز ایران بودند. این بار با پویشی به نام «نسخه‌های حضور» در‌صدد دعوت از اقشار مختلف مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای برآمده‌اند تا نقش بی‌بدیل خود را در حفاظت از سلامت جامعه در مقابل توطئه‌ها و بیماری‌ها القایی دشمن ایفا کنند. واقعا به این پزشکان کشورمان بابت این کار دشمن‌سوز باید دست مریزاد گفت.
سپهری
*مدیران هم مثل ما مردم نه همه آنان خوب و نه همه آنان بد هستند. پس اولا بد بودن برخی مدیران را نباید تعمیم به کل بدهیم ثانیا نباید به بهانه بد بودن برخی مسئولین‌، مسئولیت فردی خود را فراموش یا نفی بکنیم. ما موظف به اصلاح امور از طریق انتخابات هستیم. پس اگر کاستی و مشکلی وجود دارد که دارد راه‌حلش باز هم انتخابات است.
میروکیلی
*واقعا دردآور است که یک مرفه بی‌درد بالا شهرنشین با تمام امکانات به یک پایین شهر‌نشین با کمترین امکانات بگوید حکومتی!! البته ما پایین شهرنشین‌ها به حکومتی بودن خود افتخار می‌کنیم، حکومتی که با خون صدها هزار انسان فرشته‌خو برقرار شده و پاینده مانده است. تا پای جان نیز پای این پرچم ایستاده‌ایم و ان‌شاءالله آن را تحویل صاحب‌مان امام زمان (عج) خواهیم داد.
سماواتی
*تمام 61 میلیون شهروند واجد شرایط رای شناخته شده در این دوره از انتخابات وظیفه دارند از بین افراد واجدِ کف صلاحیت‌ها کسانی را انتخاب کنند که اصلح از همه باشند. این وضعیت هم با بررسی کارنامه موفق گذشته و برنامه متقن برای امروز و فردا حاصل‌شدنی است و اگر کسی قدرت تحلیل و دانش تشخیص اصلح را نداشته باشد، وظیفه‌اش این است که به تعبیر امامین انقلاب از آگاهان و آدم‌های موثق بپرسد و فرصت رأی خود را هدر ندهد.
رفیع زاده
*برای این که در انتخابات به نامزد و نامزدهای اصلح رای داده باشیم این بخش از رهنمود‌های حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران راهنمای بسیار خوبی می‌تواند باشد. امام (ره) می‌فرمایند مجرد اینکه این آدم یک آدم خوبی است‌، اول وقت نمازش را می‌خواند و نماز شب می‌‌خواند، این براى مجلس کفایت نمی‌کند. مجلس اشخاص سیاسی لازم دارد، اشخاص اقتصاددان لازم دارد، اشخاص سیاستمدار لازم دارد، اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد. باید تعهد به اسلام باشد و موافقت با جمهورى اسلامی باشد لکن این مسائل هم باشد.
رستگار
*بنا به تعبیر فرید زکریا از نظریه‌پردازان آمریکایی جهان غرب به دلیل تبدیل شدن تنش‌ها و مخاصمه‌ها به یک پدیده نرمال جدید در سطح بین‌المللی نیاز به تغییر پارادایم دارد. او می‌گوید ایالات متحده در سال ۱۹۴۵ نقش ضامن آزادی دریاها را برعهده گرفت و از آن زمان تاکنون ارباب دریاها بوده است. در دهه ۱۹۸۰، حدود ۶۰۰ کشتی داشت، اما امروزه کمتر از ۳۰۰ کشتی دارد. واقعیتی که از لابلای اعتراف‌های امثال فرید زکریا قابل رؤیت است این است که باید گفت به پایان ابر قدرتی آمریکا نزدیک می‌شویم و این حقیقت دیر یا زود اتفاق می‌افتد.
قلی زاده
*برای چندمین بار شاهد وتوی قطعنامه شورای امنیت برای برقراری آتش‌بس در غزه توسط آمریکا همدست شماره یک رژیم صهیونیستی در جنایت‌های این رژیم بودیم. هرچند قانون مسخره وتو سازمان ملل را به گروگان چند کشور و خصوصا آمریکا درآورده است‌، اما همین مخالفت آمریکا با قطعنامه آتش‌بس جنگ غزه در شرایطی که ملت‌های جهان به طرفداری از فلسطین به‌پاخاسته‌اند خود یک دستاورد برای مظلومان غزه و صد البته نشانه ضعف و انزوای ایالات متحده آمریکا و اسرائیل است.
گلبخش
*درمورد وتوی قطعنامه شورای امنیت برای برقراری آتش‌بس در غزه توسط آمریکا باید گفت تا زمانی که اسرائیل خود مجبور به پذیرش آتش‌بس نشود، انتظار از آمریکا برای همراهی با شورای امنیت امری بی‌حاصل است. البته آمریکا نیز بی‌میل به آتش‌بس نیست، اما آتش بسی می‌خواهد که بتواند از دل آن برای اسرائیل پیروزی به دست بیاورد.
مهرانفر
* پس از شکایت آفریقای جنوبی به دادگاه لاهه بر علیه رژیم صهیونیستی، حالا رئیس‌جمهور برزیل هم حسابی از خجالتشان درآمده وگفته کشورش به تمام رفتار دیپلماتیک خود با اسرائیل پایان داده است. هرچه مسیر تا پایان جنگ غزه طولانی‌تر شود، شرایط برای آمریکا و اسرائیل آسان که نخواهد شد سخت‌تر هم خواهد شد.
دادرس
* بیش از 142 روز است که جنایات وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی ادامه دارد و آتش جنگ و خشم و خشونت به معنای واقعی کلمه فروکش نکرده و مسئولیت ادامه جنایات و اقدامات ضدحقوق بشری نتانیاهو و دولت کودک‌کش اسرائیل مستقیماً بر عهده ایالات متحده و شخص بایدن می‌باشد. اگر با عینک واقع‌بینی به مسائل نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که بدون هیچ شک و شبهه‌ای تسلیحات ارسالی از سوی آمریکا، دقیقا برای قتل‌عام و نسل‌کشی فلسطینی‌ها استفاده شده است. این موضوع نشان‌دهنده مسئولیت مستقیم ایالات متحده در نسل‌کشی و جنایات اسرائیل در غزه خواهد بود.
اسکندری
* بعد از گذشت سال‌ها از جنگ سوریه سازمان منع جنگ‌افزارهای شیمیایی، داعش را عامل حمله شیمیایی سال ۲۰۱۵ در نزدیکی حلب معرفی کرد.‌ هدف از صحنه‌سازی حملات شیمیایی، فشار بر دولت سوریه در زمانی بود که نیروهای ارتش این کشور در حال پیشروی علیه تروریست‌ها و ازجمله داعشِ تحت حمایت قدرت‌های خارجی بودند. متاسفانه بعضی رجال سیاسی داخل کشور مانند مرحوم ‌هاشمی در دام این توطئه قرار گرفته بودند. به‌طوری که این حمله شیمیایی را به بشار اسد نسبت دادند.
قبادی
* سانسور رسانه‌ای در آمریکا چقدر سنگین است که یک خلبان نظامی آمریکا برای اینکه ندای وجدان بیدارشده خود و پیام مردم مظلوم غزه را به گوش مردم آمریکا برساند مجبور است خود را به آتش بکشد و مامور آمریکایی به جای خاموش کردن آتش سلاح خود را به سوی او نشانه گیری کند! آن وقت یک عده افراد معلوم‌الحال داخل کشور که قبله آمال‌‌شان آمریکا است دم از آزادی بیان در این کشور می‌زنند. میان واقعیت تا آنچه غرب‌پرست‌ها می‌گویند واقعا زمین تا آسمان فاصله وجود دارد.
گشتاسبی