وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد
برای موفقیت در المپیک نباید زمان را از دست داد اصلاح اساسنامه فدراسیونها برای برطرف شدن چالشها با مراجع بینالمللی است
وزیر ورزش و جوانان گفت: اصلاح اساسنامه فدراسیونها جهت برطرف شدن چالشها، با مراجع بینالمللی است.
سرویس ورزشی-
نشست هیئت اجرائی کمیته ملی پارالمپیک صبح دیروز دوشنبه با حضور وزیر ورزش برگزار شد. کیومرثهاشمی در این جلسه اظهار داشت: یازدهم اسفندماه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را پیشرو داریم و با توجه به اینکه هرکدام از اعضای حاضر در جلسه میتوانند در انتخابات تاثیر داشته باشند، در راستای انجام مسئولیت اجتماعی از آنها میخواهیم که با همکاری جامعه مخاطب خود بتوانیم انتخابات باشکوهی را رقم بزنیم و قطعا حضور جامعه ورزش میتواند باعث پرشورتر شدن انتخابات شود.
وی افزود: یکی از وظایف اصلی ما توجه به معنویت و ارزشها است که کمیته پارالمپیک با برگزاری مراسمات مختلف در این راستا سرآمد بوده است. در دیدار اخیر جامعه ورزش با مقام معظم رهبری بسیاری از فرمایشات رهبر انقلاب معطوف به اقدامات فرهنگی ورزشکاران پارالمپیکی بود.
هاشمی بیان کرد: اعتقاد داریم اینگونه اقدامات به ارزشهای ملی ما کمک میکند و آن را گسترش میدهد. توجه به ارزشها جزو وظایف اصلی مدیران ما محسوب میشود. وقتی رهبر انقلاب در مباحث مختلف به مسائل فرهنگی اشاره میکنند ما نیز وظیفه داریم این مسایل را پیگیری کنیم. وقتی ورزشکار ما به پرچم سجده میکند و با رفتن روی سکو باعث میشود سرود جمهوری اسلامی طنینانداز شود بسیار ارزشمند و در جامعه تاثیرگذار است.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری این جلسه اظهار داشت: مباحث خوبی درخصوص آمادهسازی کاروان پارالمپیکی ایران برای حضور موفق در پاریس مطرح شد. جلسه خوب و مفیدی بود که همه استفاده کردیم و این قول را میدهیم که در جلسات پارالمپیکی حضور پیدا کنیم و در مباحث مختلف مشارکت داشته باشیم. تلاش میکنیم در جایی که نیاز به پشتیبانی ما باشد حمایت لازم را از ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی داشته باشیم و به دنبال آن بتوانیم نتایج خوبی را در پاریس کسب کنیم. باید در کنار توجه به المپیک و پارالمیپک پاریس نگاه جدی به بازیهای آسیایی و پاراآسیایی دور بعد داشته باشیم و نباید زمان را از دست بدهیم.
کیومرثهاشمی افزود: در دور بعد به واسطه میزبانی ژاپن رقابت سختی با میزبان برای حفظ جایگاه جدولی داریم. در سال ۲۰۲۵ المپیک جوانان در تاشکند را نیز داریم و همه این رقابتها آزمون سختی برای ماست که بتوانیم جوانان را برای المپیکهای بعدی آماده کنیم. لازم به یادآوری است که در این نشست غفور کارگری رئیس کمیته پارالمیپک، سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای و رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان، مریم کاظمیپور نایبرئیس کمیته ملی پارالمپیک و معاون توسعه ورزش بانوان و دیگر اعضای کمیته اجرائی کمیته پارالمپیک حضور داشتند.
چرا اساسنامه فدراسیونها اصلاح میشود؟
وزیر ورزش و جوانان دیروز هم در نمایشگاه مطبوعات حاضر شد و در جمع خبرنگاران به موارد درخصوص پیشرفت ورزش اشاره داشت.هاشمی در این بازدید گفت: ما در برنامه ملی علم پیشرفت ورزش که کلیات آن در شورای عالی ورزش کشور با حضور رئیسجمهور به تصویب رسید، دنبال این هستیم که نقشه راهی را برای بخش ورزش و تربیت بدنی کشور ترسیم کنیم.
هاشمی افزود: نقشه راه این را به ما میگوید که در ورزش و تربیت بدنی کشور، هر دستگاهی در راستای شرح وظایف خود، اختیارات و وظایفی دارد. ما در جلساتی که برگزار میکنیم، مشخص خواهیم کرد هر فردی در راستای کاری خودش باید چه اقداماتی انجام دهد.
وی عنوان کرد: در برنامه ملی پیشرفت ورزش، به ورزش پایه توجه شده است. یعنی از زمانی که کودک متولد میشود، در یک دوره ۶ ساله، حرکات بنیادی که در تربیت بدنی تدریس میشوند، به آنها آموزش داده میشود. این پروسه در مدارس و تا ۱۸ سالگی ادامه خواهد داشت. ما در این طرح دنبال این هستیم که ورزشکار اگر استعداد قهرمانی داشته باشد، تحویل تیمهای ملی شود و اگر به دنبال سلامتی باشد، با ترویج فرهنگ ورزش این مهم را دنبال خواهیم کرد.
وزیر ورزش در مورد اصلاح اساسنامه فدراسیونها تصریح کرد: اصلاح اساسنامه فدراسیونها جهت برطرف شدن چالشها، با مراجع بینالمللی است.
اظهارات وزیر ورزش درباره اصلاح اساسنامه در شرایطی است که وی چند روز قبل در حاشیه نشست هماندیشی مسئولان ورزش بانوان استانهای سراسر کشور و نواب رئیس فدراسیونهای ورزشی در آبادان یادآور شده بود: «ما اعتقاد داریم که دوران اینکه فدراسیونها اساسنامه واحد داشته باشند، گذشته است. ما باید با استفاده از ظرفیت حقوقی داخل کشور و با کمک فدراسیونها بتوانیم هر فدراسیونی اساسنامه تخصصی خودش را داشته باشد. بر همین اساس به دنبال آن هستیم که راهکارهای قانونی را به لحاظ حقوقی پیدا کنیم و مصمم هستیم که این اتفاق بیفتد. در واقع هم دغدغه و نگرانی که در بخش بینالمللی طبق منشور المپیک وجود دارد، برطرف شود و هم دغدغههای داخل کشور و همچنین قوانین و مقررات کشور مدنظر قرار بگیرد و هر فدراسیونی دارای اساسنامه مستقل باشد.»
حالا این اظهار نظر جدید وزیر نشان میدهد که موضوع اصلاح اساسنامه فدراسیونهای ورزشی جدیتر از گذشته پیگیری میشود و احتمالا به زودی کارگروهی در وزارت ورزش تشکیل و درباره ایجاد اصلاحات اساسی در اساسنامهها تمام فدراسیونها بحث و گفتوگو شود.