از اتاق عمل «تمام ایرانی» و ۵ ماده مؤثره دارویی رونمایی شد
چهارمین رویداد ملی صنعت دانش بنیان روز پنجشنبه به میزبانی پارک فناوری پردیس و با حضور وزیر صمت، وزیر بهداشت، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این نمایشگاه از ۵ ماده مؤثره دارویی رونمایی شد. ولگات اگزما مؤثر در کاهش تولید مارکرهای التهابی در خون، ولگات D۳ مؤثر در کاهش اختلالات گوارشی و ولگات مولتیکیدز با هدف تامین ویتامینهای مورد نیاز کودکان از جمله محصولاتی است که در شرکت زیست تخمیر رونمایی شد. همچنین داروی بایوبیون برای جلوگیری از کمخونی ناشی از فقر آهن و داروی روژیت برای توانمندسازی سیستم ایمنی بدن دیگر محصولاتی بود که در شرکت زیست تخمیر رونمایی شد.
سحر بهمنی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان زیست تخمیر با اشاره به اینکه خط تولید این داروها در این شرکت رونمایی شده است، افزود: با توجه به اخذ گواهی GMP و بهرهبرداری و راهاندازی این خط، این پتانسیل در شرکت وجود دارد که تنها با تولید سه ماده اولیه اداراوون، توفاسیتینیب سیترات و اپرملیست در سال اول علاوهبر تامین بخش قابل توجهی از نیاز کشور بالغ بر ۴۳ میلیون دلار صرفهجویی ارزی حاصل شود. داروهای ibrutinib, tofacitinib, apremilast به طور میانگین ۲ تا ۶ درصد قیمت داروهای برند خارجی هستند که این مطلب در صرفهجویی ارزی و پرداخت بیماران و بیمهها بسیار مؤثر خواهد بود.
رونمایی از اتاق عمل تمام ایرانی در پارک فناوری پردیس
همچنین با حضور وزرای بهداشت، صمت و معاون علمی رئیسجمهور، نمایشگاه دائمی تجهیزات پزشکی ساخت ایران در پارک فناوری پردیس افتتاح شد که از جمله محصولات ارائه شده در این نمایشگاه، میتوان به اتاق عمل «تمام ایرانی» که تمامی تجهیزات آن در داخل کشور تولید شده، تجهیزات کامل اتاق عمل،ICU و NICU، دستگاه ونتیلاتور، دستگاه همودیالیز، دستگاه الکتروکاردیوگراف و شتاب دهنده خطی پزشکی اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان الکترونیک برتر از شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس و نایبرئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی درخصوص این نمایشگاه گفت: تجهیزات نمایش داده شده در این نمایشگاه ساخت شرکتهای دانشبنیان داخل کشور بوده و فناوری ساخت این تجهیزات بومی شده است.
محمدرضا کمپانی افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور در داخل تولید میشود به گونهای که تمامی بیمارستانهایی که در سالهای اخیر افتتاح شد، با تجهیزات تمام ایرانی تجهیز شده است.
ثبت ۳۳۵ اختراع جدید در حوزه سلامت
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت در این رویداد، از فعالیت هزار و ۴۴۴ شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت خبر داد و گفت: ۴۵ درصد این شرکتها در حوزه تولید دارو، واکسن و مواد مؤثره دارویی، ۴۰ درصد در بخش تجهیزات پزشکی و ۱۵ درصد در حوزه مکملها و فرآوردههای غذایی و دارویی فعال هستند.
بهرام عیناللهی با اشاره به فعالیت دو هزار و 500 نخبه سلامت در کشور افزود: در یکسال گذشته ۳۳۵ اختراع جدید در حوزه سلامت ثبت شده است که بسیار نوآورانه است.