kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۲۶۸۴
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵

تجلیل از برترین‌های فرهنگی بازی‌های پاراآسیایی‌ هانگژو

مراسم تجلیل از برترین‌های فرهنگی بازی‌های پاراآسیایی‌ هانگژو با عنوان (حدیث سرآمدان) در دهکده نشاط برگزار شد.

همزمان با دهه فجر مراسم تجلیل از برترین‌های فرهنگی بازی‌های پاراآسیایی‌هانگژوی چین با عنوان (حدیث سرآمدان) دیروز، با حضور محمدشروین اسبقیان، معاونت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش، مریم کاظمی‌پور، معاونت ورزش بانوان وزارت ورزش، غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک، محمد پولادگر، نایب ‌رئیس کمیته ملی پارالمپیک، کمال جوانمرد، دبیر اجرائی کمیته ملی پارالمپیک، علیرضا سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی، حسین رضازاده، جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، محمدرضا مظلومی، رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان و... در سالن دهکده نشاط برگزار شد.
غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک در حاشیه مراسم تجلیل از برترین‌های فرهنگی بازی‌های پاراآسیایی ‌هانگژو گفت: برداشت ما این است که در جامعه ورزش کشور به امر پهلوانی و همیت ایرانی توجه بیشتری صورت بگیرد. هرچند که ورزشکاران، مربیان و دست‌اندرکاران در ورزش به این موضوع اهمیت قائل هستند. اما برای این منظور که حرکتی برای منش ایجاد شود این مراسم را برگزار کردیم. از قبل هم اعلام کرده بودیم که در کنار تجلیل از مدال‌آوران از مدال‌آوران و حماسه‌سازان حوزه مروت و اخلاق قدردانی خواهیم کرد. در کارگروهی وضعیت همه ورزشکاران، مربیان و دست‌اندرکاران مورد ارزیابی قرار گرفت و نهایتا حدود ۱۱۳ نفر تکریم شدند. برخی انتخاب شدند و کسانی که فرزند داشتند به خاطر تکریم خانواده و همچنین همه جانبازان تجلیل شدند. در سه بخش دیگر فداکاران (افرادی که برای ارتقای تیم از حق خود گذشتند مثل چهار شطرنج‌باز)، زنان (که در زمینه حجاب و وقار عالی بودند) و در بخش اخلاق و معنویت افراد توسط کمیسیون انتخاب شدند و تجلیل شدند.
کارگری گفت: تمام ورزشکاران شرکت‌کننده در بازی‌های پاراآسیایی سرآمدند، چون چهار سال زحمت می‌کشند تا به بازی‌های پاراآسیایی راه پیدا کنند. به خاطر تیمشان از حق و مدال خود می‌گذرند، تمام کسانی که در سالن حضور دارند فرزندان ایران و برترین‌های اخلاقی و پهلوانی محسوب می‌شوند.