kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۵۴۴۹
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۵

نظرسنجی مؤسسه گالوپ نشان داد مردم آمریکا به رسانه‌هایشان اعتماد ندارند

 
 
نتایج نظرسنجی مؤسسه گالوپ نشان می‌دهد که تنها ۳۲ درصد از آمریکایی‌ها به رسانه‌ها در گزارش منصفانه و دقیق اخبار اعتماد دارند.
رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا این روزها با حمایت گسترده از جنایت‌های رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی نژادی این رژیم در نوار غزه آبرو، حیثیت و اعتباری برای خود باقی نگذاشته‌اند. این حمایت‌ها و اعمال استانداردهای دوگانه از سوی رسانه‌های آمریکایی به قدری عریان انجام می‌شود که بسیاری از کارشناسان طی روزهای اخیر با انتقاد از این رویه و چشم بستن رسانه‌های غربی روی واقعیت این رسانه‌ها را شریک جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه می‌دانند. سیاست‌زدگی رسانه‌های آمریکایی کار را به جایی رسانده است که یافته‌های نظرسنجی «گالوپ» نشان می‌دهد که تنها ۳۲ درصد مردم آمریکا به رسانه‌های این کشور اعتماد دارند و ۳۹ درصد نیز با ثبت رکوردی جدید، به هیچ‌ وجه به پوشش خبری رسانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند.
نظرسنجی«گالوپ» همچنین نشان می‌دهد «سهم آمریکایی‌هایی که مقداری به رسانه‌ها اعتماد دارند، با رکورد پایینی که نظرسنجی سال ۲۰۱۶ ثبت کرد مطابقت دارد، در حالی که رکورد قبلی برای بی‌اعتمادی کل ۳۸ درصد بود. حتی دموکرات‌ها که اعتماد بیشتری نسبت به جمهوری‌خواهان به رسانه‌ها دارند، در سال گذشته به میزان قابل‌توجهی اعتماد خود را به اخبار از دست داده‌اند. به گزارش ایسنا براساس نتایج این نظرسنجی که روز جمعه منتشر شد، تنها ۱۱ درصد از جمهوری‌خواهان تا حدودی به نهادهای رسانه‌ای اعتماد دارند. 
بر اساس این گزارش در حالی که بین ۶۸ تا ۷۲ درصد از آمریکایی‌ها در دهه ۱۹۷۰ به رسانه‌ها اعتماد داشتند، این بخش در سال‌های اخیر به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. از سال ۲۰۰۵، زمانی که ۴۴ درصد از پاسخ‌دهندگان نظرسنجی نسبت به این تشکیلات رسانه‌ای اطمینان داشتند، کمتر از نیمی از آنها به مؤسسه افکارسنجی گالوپ گفته‌اند که به رسانه‌ها برای گزارش منصفانه و دقیق اخبار اعتماد دارند. در ماه ژوئیه(تیر)، نظرسنجی گالوپ نشان داد که تنها ۱۸ درصد از پاسخ‌دهندگان به روزنامه‌ها و تنها ۱۶ درصد به اخبار تلویزیون اعتماد دارند؛ این میزان کمتر از اعتماد به فناوری‌های بزرگ یا صنعت بانکداری است که هر کدام ۲۶ درصد را نشان می‌دهد. 
کسری بودجه 1/7 تریلیون دلاری
خبر دیگر از آمریکا این‌که دولت بایدن در میان بحران‌های ریز و درشتی که این کشور را در داخل و خارج احاطه کرده از کسری بودجه حدود 1/7 تریلیون دلاری برای سال مالی 2023 خبر داد که این رقم 23 درصد بیشتر از سال قبل است.
به گزارش تسنیم به نقل از رسانه‌های آمریکایی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد این بزرگ‌ترین میزان کسری بودجه از زمان همه‌گیری کرونا در سال 2021 است که در آن سال رقم کسری بودجه 2/78 تریلیون دلار بود. انتشار این رقم کسری بودجه در حالی است که جو بایدن درخواست بودجه 100 میلیارد دلاری برای کمک‌های خارجی جدید و هزینه‌های امنیتی از جمله 60 میلیارد دلار برای اوکراین و 14 میلیارد دلار برای رژیم اسرائیل در کنار اختصاص بودجه برای تامین امنیت مرزها و منطقه آسیا اقیانوسیه، را به کنگره می‌دهد.
بر اساس این گزارش این کسری بودجه که از کاهش بودجه تمام سال‌های پیش از همه‌گیری کووید 19 فراتر رفته، شامل کسری ناشی از لایحه کاهش مالیات در دوران ترامپ و نشأت گرفته از سال‌های بحران مالی است که احتمالا باعث به راه افتادن نبردهای مالی بایدن با جمهوری‌خواهان در کنگره خواهد شد. این در حالی است که توافق برای اختصاص بودجه موقت به منظور جلوگیری از تعطیلی دولت در درخواست جمهوری‌خواهان برای کاهش بیشتر هزینه‌ها، منجر به برکناری کوین مک کارتی رئیس ‌مجلس نمایندگان آمریکا از سمت خود و برافروخته شدن آتش اختلاف در میان جمهوری‌خواهان بر سر انتخاب رئیس‌ جدید شده است. «جنت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا و «شالاندا یانگ» مدیر دفتر مدیریت و بودجه در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند کاهش درآمدها عامل مهمی در کسری بودجه سال 2023 است.