در نامه روحانی به لاریجانی
نیلی احمدآبادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم معرفی شد
رئیسجمهور دیروز در نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی، محمود نیلی احمدآبادی را برای اخذ رای اعتماد جهت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، در نامه حجتالاسلام روحانی خطاب به رئیس مجلس آمده است: احتراما، در اجرای اصل 133 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شرح حال و برنامه جناب آقای دکتر محمود نیلی احمدآبادی، برای اخذ رای اعتماد جهت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی میگردد.
بررسی کارنامه گزینه پیشنهادی در کمیسیون آموزش
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از بررسی سوابق و کارنامه محمود نیلی احمدآبادی در کمیسیون متبوعش خبر داد.
به گزارش فارس، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری پس از پایان جلسه علنی در جمع خبرنگاران پارلمانی از بررسی کارنامه محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در کمیسیون متبوعش خبر داد.
به گفته وی کارنامه و سوابق وزیر پیشنهادی علوم طی سه روز آینده در جلسه کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار میگیرد.
سهشنبه هفته آینده
جلسه رای اعتماد به نیلی در مجلس
عضو هیئت رئیسه مجلس نیز از برگزاری جلسه رای اعتماد به وزیر علوم در سهشنبه هفته آینده خبر داد.
ضرغام صادقی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم هفته آینده و به احتمال قوی در روز سهشنبه 6 آبان ماه برگزار خواهد شد.
وی افزود: از آنجایی که نمایندگان در هفته بعد از جلسه رای اعتماد سرکشی به اوضاع انتخابیه را در دستور کار خود دارند و عملا بعدازظهر روز چهارشنبه به حوزههای انتخابیه خواهند رفت، جلسه رای اعتماد نیز به احتمال قوی در نوبت عصر هم برگزار میشود.
عامل استیضاح فرجی دانا
بر کرسی وزارت علوم مینشیند؟!
گفتنی است معرفی محمود نیلی احمدآبادی به عنوان وزیر علوم از سوی رئیس جمهور در حالی است که یکی از دلایل و مستندات مهم استیضاح فرجی دانا انتصاب نیلی به عنوان سرپرست دانشگاه تهران بود. در جریان فتنه 88 جمعی از اساتید دانشگاه که نام محمود نیلی احمدآبادی نیز در میان آنان دیده میشود طی نامهای با تغییر واقعیات میدانی صحنه آشوبهای روز 16 آذر از عوامل فتنه حمایت کردند.
در بخشی از این نامه که امضای نیلی نیز پای آن دیده میشود آمده است: سالگرد ۱۶ آذر همهساله پس از انقلاب در جامعه ما بدون هیچگونه تنشی برگزار میشد. اما امسال چه کسانی و از چه میترسیدند که چنین بر پیکر دانشگاه تاخت و تاز کردند و نمایش فتح صحن آن را غرورآمیز ترسیم نمودند! در روز ۱۶ و ۱۷ آذر امسال چند هزار نفر که برخی از آنها مسلح به سلاحهای سرد، اسپری و گاز اشکآور بودند به داخل دانشگاه وارد شده و طی دو روز متوالی دانشگاه را که محیط علم و اندیشه است به صحنه اغتشاشات و نمایشهای خود تبدیل نمودند.
نویسندگان این نامه از جمله وزیر پیشنهادی علوم در واقع با تغییر واقعیات میدانی صحنه آشوبهای روز ۱۶ آذر سال ۸۸ دانشگاه تهران تلاش داشتند جای شاکی و متشاکی را عوض کرده و متهمان فتنه ۸۸ را در جایگاه شاکی بنشانند!