kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۴۴۷۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹
پیام وزیر ورزش پس از پایان بازی‌های آسیایی

اتفاقات مثبت، نویدبخش روزهای پُرافتخارتر برای ورزش کشور است

وزیر ورزش و جوانان بعد از پایان بازی‌های آسیایی ‌هانگژو پیامی صادر کرد که در بخشی از آن به لزوم درس‌گرفتن از شکست‌های رخ‌داده برخی تیم‌های کشورمان در این بازی‌ها اشاره کرد.

کیومرث‌ هاشمی در پایان بازی‌های آسیایی ‌هانگژو پیامی صادر کرد. در بخشی از این پیام آمده است: «خداوند متعال را شاکرم که بار دیگر شاهد حضور و افتخارآفرینی جوانان غیور ایران اسلامی در آوردگاه بازی‌های آسیایی بودیم؛ جایی که کاروان پهلوان شهید محسن حججی با کسب 13 طلا، 21 نقره و 20 برنز در جایگاه هفتمی رده‌بندی مدال‌ها قرار گرفت. خوشبختانه ایران اسلامی‌ در این دوره از بازی‌ها هم به افتخاراتی مهم و تاریخی دست یافت که بر خود لازم می‌دانم مراتب خرسندی خود را از ثبت این نتایج تاریخی ابراز کنم. کسب مدال تاریخی در دوچرخه‌سواری، آن هم توسط یک بانوی رکابزن، چشم‌انداز امیدبخشی را برای این رشته ورزشی ترسیم کرد. مدال‌های تنیس روی‌‌ میز، نام ایران را در بین بزرگان تنیس روی ‌میز جهان طنین‌انداز کرد، مدال ژیمناستیک، جایگاه این رشته ورزشی را در موقعیتی تاریخی قرار و نشان داد موفقیت در این رشته پُرمدال هم برای ما دور از دسترس نیست. مدال اسکیت نیز که برای اولین‌بار به ثبت رسید، باز هم نقش‌آفرینی بانوان در افتخارآفرینی را به منصه ظهور رساند اما کسب مدال طلای تیم ملی شطرنج یکی از اتفاقات بی‌نظیر این دوره از بازی‌ها برای ورزش ایران بود. از نشان‌های ارزشمندی که ووشوکاران در مهد این رشته صید کردند تا دلاوری ملی‌پوشان کشتی که همواره مدال‌هایشان بر تارک ورزش ایران درخشیده و در روزهای پایانی، جایگاه ایران در رده‌بندی مدال‌ها را ارتقا داد و دیگر مدال‌هایی که به ‌ارمغان آمد تا نام، ‌پرچم ‌‌و سرود پُرافتخار جمهوری اسلامی ایران در این آوردگاه مهم ورزشی طنین‌انداز شود. این افتخارات در کنار خلق صحنه‌هایی از وطن‌دوستی، اخلاق و معنویت ورزشکاران عزیزمان، نویدبخش روزهای پُرافتخارتر برای ورزش کشور است و ما را به توسعه پایدار و همه‌جانبه آن امیدوارتر می‌کند.
اما پیام مهم دیگر اینجانب، ضرورت مواجهه هوشمندانه با واقعیت‌های امروز ورزش ایران است که عملکرد نامطلوب برخی رشته‌های ورزشی، روی دیگر این واقعیت را نمایان می‌سازد. بی‌تردید باید از شکست‌هایمان درس بگیریم و با تبدیل شکست‌ها و ناکامی‌ها به تجاربی اندوخته، آنها را به پل‌هایی برای پیروزی در رویدادهای آینده تبدیل کنیم.
بررسی و تحلیل چرایی این شکست‌ها و ناکامی‌ها و تبدیل آنها به اقداماتی ترمیمی و پیش‌رونده، وظیفه وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک است که ان‌شاءالله در اسرع وقت با برگزاری جلسات مشترک با فدراسیون‌های ورزشی محقق خواهد شد.