آمار تکاندهنده از فساد اخلاقی در مراکز درمانی انگلیس
سرویس خارجی-
نتایج تکاندهنده تحقیقاتی که در انگلیس صورتگرفته نشان میدهد که طی ۵ سال گذشته حدود یکسوم زنان جراح و متخصص یا کارمندان مشغول در سازمان ملی درمان انگلیس (اناچاس) مورد آزار یا تجاوز جنسی قرار گرفتهاند.
تاکنون گزارشهای متعددی در مورد فساد اخلاقی دربار انگلیس منتشر شده است، همانطور که از فساد گسترده در نیروهای پلیس این کشور، سازمان آتشنشانی انگلیس، پارلمان این کشور، کلیسای انگلستان و... گزارشهای زیادی منتشر شده است که هرکدام به نوبه خود تکاندهنده و وحشتآفرین هستند. حالا آماری از فساد گسترده اخلاقی در نظام درمانی انگلیس منتشر شده است که البته از این دست گزارشها پیشتر نیز منتشر شده است.
تحقیقاتی که در ژورنال جراحی بریتانیا (BJS) منتشر شده است، نشان میدهد که ۶۳ درصد از زنان شاغل در اناچاس مورد آزار جنسی قرار گفتهاند و از این آمار، به ۲۹.۹ درصد تجاوز شده است. براساس مطالعات صورتگرفته، ۱۱ درصد از آزارهای جنسی با فرصتهای شغلی زنان مرتبط بوده است. زنان مشارکتکننده در نظرسنجی صورتگرفته، گفتهاند که خارج از محیط کار، از جمله فضاهای آموزشی، کنفرانسها و رویدادهای بعد از کار نیز از سوی همکارانشان مورد آزار جنسی قرار گرفتهاند. آنطور که ایرنا نوشته است، در این نظرسنجی یکهزار و ۷۰۴ نفر شرکت کردهاند که اغلب متخصص و یا کارکنان ارشد بودهاند. طبق تحقیقات بهعمل آمده، بسیاری دیگر از زنان شاغل در سازمان درمان انگلیس، از ترس آبرو و یا اخراج از کار، در نظرسنجی شرکت نکردند. بررسیها نشان میدهد که زنان قربانی آزار جنسی، اعتقادی به پیگیری نهادهای نظارتی مانند جیامسی و یا مراکز ملی خدمات سلامت برای رسیدگی به مسائل مربوط به سوءرفتار جنسی ندارند. درواقع تنها ۱۵.۱ درصد از زنان، نهادهای نظارتی را بهعنوان مرجع برخورد با رفتارهای نادرست جنسی قبول داشته و مابقی ناگزیر به پذیرش وضع موجود هستند. گفتنی است، چندی پیش هم مؤسسه موسوم به شبکه حقوق زنان آمارهای تکاندهندهای را از وضعیت فساد در سازمان درمان انگلیس منتشر و اعلام کرد که طی سه سال گذشته ۶ هزار و ۵۰۰ فقره آزار جنسی در بیمارستانهای این کشور ثبت شده است. آمارها نشان میدهد که هر هفته دهها مورد تجاوز و آزار جنسی در مراکز درمانی و بیمارستانهای انگلیس رخ میدهد و این وضعیت از «مقیاس وحشتناک سوءاستفاده جنسی در بخش درمان» این کشور پرده برمیدارد. چندی پیش «جو فینیکس»، استاد جرمشناسی دانشگاه ریدینگ، گفته بود: «آمارها نشان میدهد که مراکز درمانی انگلیس در انجام وظایف خود برای محافظت از بیماران و کارکنان ناتوان بودهاند. اما این واقعیت که ۹۵.۹ درصد از همه جرائم بدون اقدام بعدی یا (رسما بهعنوان جرم) ثبت نشدهاند واقعاً وحشتناک است.»