kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۱۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
حسینی:

«بریکس» باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود

 

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: اهمیت بحث بریکس در این است که تنها منحصر به آسیا نیست و شامل کشورهای قدرتمندی از جمله چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل می‌شود و این باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود و به تدریج نظم و توازن بر سیاست جهان حاکم می‌شود.
سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با حضور در برنامه صبح بخیر ایران با بیان اینکه دولت سیزدهم از همان آغاز کار در بخش‌های مختلف به حل بحران‌ها پرداخت، افزود: برای مثال آبرسانی در سطح استان‌ها، شهرستان‌ها و بالغ بر ۳ هزار و ۳۰ روستا صورت گرفته و اکنون نیز در دست انجام است. درخصوص کمبود برق نیز ما افزایش شش هزار مگاوات برق را در نیروگاه‌های مختلف داشتیم. همچنین در همه شاخصه‌ها از تولید نفت خام تا فولاد و لوازم خانگی، افزایش تولیدات و در ادامه آن صادرات داشتیم.
به گزارش فارس، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور عنوان کرد: در این دولت ما شاهد یک پویایی و حرکت آشکار به سمت جلو هستیم که در رأس آن آقای رئیسی قرار داشته و در کنار ایشان همکارانی وجود دارد که در بخش‌های مختلف همواره در حال رسیدگی به مسائل و چاره‌اندیشی هستند.
وی اظهار داشت: اقدامات دولت سیزدهم در دو بعد داخی و خارجی صورت گرفته است. در بحث سیاست خارجی، تعامل با همسایگان مزایای خود را در پی دارد که ما قدم‌های بسیار مثبتی برداشته‌ایم. همچنین در بحث ‌اشتغال‌زایی و پایین آوردن نرخ بیکاری، به واسطه حمایت از ۸ هزار و ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیانی که در کشور داریم، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم.
حسینی تاکید کرد: امسال بالغ بر ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده است. این نشان‌دهنده بی‌نیازی ما از واردات و خودکفایی است. یا در بحث مسکن، طبق آخرین آمار، برای بالغ بر ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی زمین جهت ساخت آماده شده است.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: یکی از مشکلات دولت‌های گذشته این است که کار خود را با شعارهایی شروع کردند و در ادامه به تعهدات خود جامه عمل نپوشاندند. نقطه تمایز این دولت نیز در همین جا است که اهل فرافکنی نیست و به مسئولیت‌های خود متعهد است و مشغول فراهم‌‌سازی زیرساخت‌های لازم برای رسیدگی به مشکلات و به نوبت حل و فصل آن‌هاست.
وی گفت: در گذشته نگاه همواره به غرب بود. همین موضوع باعث شده بود که به کشورهای با ظرفیت دیگر از جمله کشورهای آمریکای لاتین و همچنین همسایگان‌مان در آسیای میانه کم توجهی شده بود. لذا یکی از اولین اقدامات رئیس‌جمهور، تعامل با این کشورها و در نتیجه افزایش مبادلات تجاری با آنها بود. لذا باعث شد که آمریکا به هدف خود که منزوی کردن ایران بود، نرسید.
حسینی خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشت که در گذشته به واسطه متمرکز شدن بر برجام، ارتباط ما با دیگر کشورها از جمله چین کمرنگ شده بود. در واقع اکنون هدف ما مبنی بر برقراری تعاملات به صورت متوازن با همه کشورهاست. اهمیت بحث بریکس در این است که تنها منحصر به آسیا نیست و شامل کشورهای قدرتمندی از جمله چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل می‌شود و این باعث انتقال قدرت از غرب به شرق می‌شود و به تدریج نظم و توازن بر سیاست جهان حاکم می‌شود.
وی تاکید کرد: در مسیر این پیشرفت و توسعه‌ای که کشور ما در آن قرار دارد، همواره با تلاش‌های بسیاری در جهت کوچک‌شماری دستاوردها و نومید‌سازی مردم، از داخل و خارج کشور مواجه بوده‌ایم. نکته قابل توجه در این‌جا این است که نگاه از سمت دولت همواره به صورت ملی بوده و هدف به هیچ وجه بر خط کشیدن میان اقشار و جناح‌های مختلف نبوده است.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور افزود: ما در دولت‌های گذشته شاهد فرارهای مالیاتی و فسادهایی از این دست بوده‌ایم. اکنون بالغ بر هزار و صد شرکت در کشور، گردش حساب‌های کاملا شفاف دارند و خزانه ‌اشراف کامل بر بودجه بخش‌های مختلف دارد. لذا جدیت دوچندانی در انتخاب مسئولین مربوطه و نظارت بر کار آنها وجود دارد. این عنایت و توجه از سمت دولت موجب جدیت مسئولین و بهبود در خدمت‌رسانی آنها به مردم نیز می‌شود.
حسینی عنوان کرد: زمانی که رئیس‌جمهور بر مسائل کشور ‌اشراف کامل داشته باشد، به دنبال آن بقیه مسئولین کار خود را به درستی انجام می‌دهند. مردم باید این را بدانند که این دولت کاملا مردمی بوده و از جنش خودشان هستند.
وی گفت: در رابطه دولت با مجلس بحث ما همواره بر تعامل بوده است. اینکه مجلس موظف به نظارت بر کار دولت است کامل واضح و آشکار بوده و هیچ شکی بر آن نیست. لذا بنا بر تاکید مقام معظم رهبری بر همدلی و هم‌افزایی و در کنار آن عدم وجود افراط در استیضاح، ما همواره سعی داشته‌ایم که تعاملات و همکاری‌های خوبی را با مجلس داشته باشیم.