تجلیل از قهرمان حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)
از «فرزاد بادپا» که با اقدام بموقع و شجاعانه خود، فرد تروریست را در حرم شاهچراغ(ع) زمینگیر کرد تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، با حضور ایمانیه استاندار فارس و عارف نوروزی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، از فرزاد بادپا که با اقدام بهموقع و شجاعانه خود فرد تروریست را در حرم مطهر شاهچراغ(ع) زمینگیر کرد تجلیل شد.
استاندار فارس در این مراسم گفت: خدا را شاکریم که در بین جوانان ما و رویشهای انقلاب، الگوهایی از شجاعت و نوعدوستی حضور دارند که توجهشان به جان دیگران بیش از جان خودشان است و به نجات همنوعان خودشان بیشتر فکر میکنند.
ایمانیه افزود: سازمانها و مجموعههای مختلف برای به استخدام درآوردن این جوان شجاع و نوعدوست اعلام آمادگی کردهاند.
وی بیان داشت: البته پیش از تشکر از وی باید از مادر او قدردانی کرد که یک شیرمرد را تربیت کرده است.
خادم حرم شاهچراغ یک قهرمان است
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حرم شاهچراغ یک نفر که مسئولیت رسمی امنیتی هم نداشت جانش را به خطر انداخت و فرد تروریست را مهار کرد. اینگونه انسانها را باید به جامعه شناساند و به یک قهرمان تبدیلشان کرد.
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: دشمنانی داریم که از روی بغض یا تحلیلهای اشتباه مرتب در حال دشمنی و خشم ورزیدن هستند و از مردم ما انتقام میگیرند. اقدامات تروریستی اینچنینی در حرم مطهر شاهچراغ ترور کور به حساب میآید به این دلیل که در آنجا نه فرد مسلحی بود نه اقدام نظامی انجام میشد؛ بلکه مردم کوچه و خیابان بودند و عامل تروریستی به هرجا که میتوانست تیراندازی کرد.
قاضیزاده هاشمی افزود: در این حرم انسانها و خانوادههایی حضور داشتند که برای نماز آماده میشدند و در حال عبادت بودند، در همین جمعیت یک نفر که مسئولیت رسمی امنیتی هم نداشت جانش را به خطر انداخت و فرد تروریست را مهار کرد. اینگونه انسانها را باید به جامعه شناساند و به یک قهرمان تبدیلشان کرد. اگر چنین شخصی یعنی خادم حرم شاهچراغ اقدامی نمیکرد و جلوی تروریست را نمیگرفت چه میشد؟ آن تروریست ۲۴۰ فشنگ داشت و تعدادی بسیار از زائران و خانوادهها دچار مشکل و فرزندانی بیسرپرست میشدند یا جان خود را از دست میدادند اما این خادم با ایثارگری عقلانی، با تدبیر و اقدام بموقع، شجاعانه ایستاد و با فرد تروریست درگیر شد.
وی با اشاره به اینکه ما به چنین افرادی در سیل، زلزله، آتشسوزی و سایر بحرانها نیاز داریم، گفت: مانند علی لندی که نماد ازخودگذشتگی است که برای نجات جان دیگری خود را به خطر انداخت. هیچ مابهازای مادی برای این ایثارگریها نمیتوانیم داشته باشیم.