بودجه بنیاد شهید به بیش از دو برابر افزایش یافت
خرمآباد- خبرنگار کیهان:
امیرحسین قاضیزاده هاشمی که به خرمآباد سفر کرده بود، با بیان اینکه دولتها به تنهایی و بدون نخبگان و خواص نمیتوانند تحولات اساسی، بنیادین و ماندگار ایجاد کنند و آسیبهای اجتماعی را کاهش دهند افزود: نخبگان و خواص جامعه میتوانند در همه حوزهها تحول ایجاد کنند.
قاضیزاده هاشمی با ابراز تاسف از اینکه لرستان جزو استانیهایی است که در بسیاری از شاخصهای توسعه از میانگین کشور عقبتر است، اضافه کرد: این وضعیت بیانگر آن است که لرستان به تمرکز و توجه بیشتری در حوزه توسعه زیرساختها و ابعاد مختلف کاری نیازمند است و ما به نوبه خود تلاش کردهایم با توجه به نوع کاری که برعهده داریم، این امر را محقق کنیم و تلاشهایمان ادامه دارد.
قاضیزاده هاشمی بااشاره به دسیسهها و مانعتراشیهای دشمنان، گفت: یک عده دشمنان خارجی داریم و یک عده هم در داخل کشور همسو با آنان شده و یا فریب خوردهاند که ضعف عملکرد مدیران و مسئولان را به دین و انقلاب ربط میدهند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: چنین شرایطی کار ایثارگران را سختتر میکند. چراکه قبلاً در جنگ سخت؛ دشمن قابل شناسایی بود. اما امروز در ابعاد مختلف زندگی حضور دارد و عدم باور به داخل و عنایت به خارج، غلبه فرهنگی دشمنان در یک جنگ فرهنگی را رقم میزند.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه ۱۵ درصد جامعه میتوانند کارآفرین باشند، افزود: با این وصف تا به الان هزاران میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی بین ایثارگران توزیع کردهایم. اما اثر عملی آن این است که همچنان بیکاری بالاست که باید اشکالات را رفع کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تاکید بر کار جهادی از سوی ایثارگران، افزود: ما در این دوره با همکاری معاونت علمی ریاست جمهور کارهای جدی در حوزه توسعه شرکتهای دانشبنیان و ایجاد خانههای خلاق شروع کردهایم.
این گزارش حاکی است رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در آیین تجلیل از دختران شاهد و ایثارگر لرستان بااشاره به نقش مؤثر بانوان در عرصههای مختلف جامعه، جایگاه زن در فرهنگ عظیم مردم حماسهآفرین لرستان را بسیار والا برشمرد و افزود: زنان این خطه نقش محوری و برجسته در افتخارات تاریخ این ملت، باورهای ایمانی و اعتقادی این مردم دارند و به همین خاطر هم دشمنان این ملت نوک پیکان دسیسههایشان به سمت هویت زن ایرانی و مسلمان نشانه رفته است.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه قرنها، قبل و بعد از اسلام؛ زن ایرانی، عفیف و باحجاب بوده و در منطقه لرستان نیز زنان مبارز و مجاهد زیادی بودند که سوار بر اسب در میدانهای رزم با دشمنان و اشغالگران مبارزه کردند، تیراندازان برجستهای بودند، تصریح کرد: زنان لر با همین حجاب و نوع پوشش در عرصه اقتصاد نقش بسیار مؤثر داشتهاند و در عرصه آموزش، ورزش، قیام و مبارزه و ... پیشتاز بودهاند و باحجاب «گلونی» به عنوان حجاب نمادین و زیبا افتخار آفریدند. در دفاع مقدس هم ۴۵۰ شهید زن فقط از استان لرستان تقدیم استقلال، تمامیت ارضی کشور و ارزشها کردهاند.