# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
درمان زخمهای قدیمی در 18 ماه اخیر
کمال لطفی: «آنچه رئیسی در مرداد ۱۴۰۰ از روحانی تحویل گرفت، تقریباً رکورددار بدترین شاخصهای ممکن در ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... بود.آنچه امروز به عنوان شاخصه اصلی و افتخار دولت سیزدهم میتوان مطرح کرد، تلاش دولت سیزدهم برای «درمان زخمهای قدیمی» بر جای مانده بر تن اقصی نقاط کشور است... بزرگترین طرح آبرسانی ایران به نام «ابرپروژه غدیر»، بهرهبرداری از چندین طرح ملی آبرسانی و آبشیرینکن، افتتاح فاز ۱۴ مجتمع گاز پارس جنوبی، افتتاح بزرگترین پروژه ریلی و ترانزیتی جنوب و جنوبشرق کشور، احیای دریاچه ارومیه، اجرای طرح رتبهبندی معلمان بعد از ۱۲ سال، رفع قطعی مکرر برق خانگی، بسته شدن پرونده مطالبات گندمکاران، رفع ممنوعیت واردات خودرو پس از 4 سال، بیمه رایگان ۳ دهک پایین جامعه، پوشش ۹۰ درصدی بیمه ناباروری، افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران، تکمیل پروژه ۱۵۰۰ تختخوابی بیمارستان مهدی کلینیک.»
هرآنچه برای ایران خواستند سر خودشان آمد
عطاءالله مهاجرانی: «فرمانده پليس در تظاهرات تل آويو، به جمع تظاهركنندگان پيوست! چقدر همه براندازاى رنگ به رنگ انتظار داشتند چنين اتفاقى در تهران بيفتد. بسيار خب! اصل اتفاق مهمه، در اسرائيل افتاد! و مكروا...»
کاربری نوشت: «میخواستن پولهاشون رو از بانکهای ایران بکشن بیرون حالا پولها از بانکهای آمریکا داره میره بیرون! در طول 48 ساعت 42 میلیارد دلار از موجودی بانک سیلیکون ولی از بانک خارج شده و این باعث ورشکستگیش شده!»
همین برخورد رو با سلبریتیها بکنید
حسین مهدوی نیا: «یکی از بلاگرهای اینستاگرامی با بیش از ۷۰۰ هزار دنبالکننده که با سوءاستفاده از مسمومیت دانشآموزان به دنبال برهم زدن امنیت روانی جامعه بود، بازداشت شد. آقایون مسئول دقیقا فرق این بلاگر با سلبریتیها چیه که با اینها برخوردی نمیشه؟!»
انتهای آزادی این است
وحیده: «ته آزادی و انحطاط بشر جاییه که دین رو هم در جهت امیال کثیف خودشون مصادره میکنن، ساخت اولین کلیسای همجنسبازان در استرالیا! بعد تو ایران میگن به عقاید هم احترام بگذاریم؛ نمیدونن ته مسیر آزادی بیقید و شرط چه چیز در انتظاره.»
مشکل کجاست جناب بازیگر؟
کبری آسوپار: «شهاب حسینی جایزه جشنواره روسی را نپذیرفته، چون روسیه را متجاوز به اوکراین میداند. او دغدغه متجاوز بودن یک کشور را ندارد؛ دغدغه متجاوز بودن یک کشور به منافع غرب را دارد. وگرنه جوایز جشنوارههای مختلف آمریکایی را هم بهخاطر ویرانی عراق و افغانستان نمیپذیرفت. به خودمان دروغ نگوییم!»
چجوری میشه مذاکره موفق داشت؟
محمد زاده: «مواد لازم برای توافق از نظر اصلاحطلبها؛ صِرف اراده ما، یک میز گفتوگو، یک دکتر ظریف که انگلیسی بلد باشد. ولی در واقع، توافق یک پشتوانه برای چانهزنی هم میخواهد. یک اورانیوم با غِنای بالا، برای برجام، یک ملّت مبارز یمن، که عربستان را به ستوه آورده. چیزی که اصلاحطلبها نمیفهمند!»
بازهم مقاومت جواب داد
سیدنظام الدین موسوی: «روابط ایران و عربستان ۷سال پس از آنکه ریاض اقدام به قطع رابطه با تهران کرد، از سر گرفته میشود. این خبر بعد از سفر چندین هیئت پارلمانی کشورهای عرب به سوریه، بیانگر تحولات سیاسی جدیدی در منطقه است. الگوی مقاومت خیلیها را به پذیرش واقعیت و جایگزینی دیپلماسی بهجای دشمنی وادار میکند.»
شما زبان دنیا رو میفهمید؟!
سارا هوشمندی: «از شورای حکام قطعنامه گرفتند، رابطه با عربستان قطع شد، چین را کنار گذاشتند، اینستکسشان باد هوا بود، رئیسجمهورشان هم میگفت من بدون رابطه با دنیا بلد نیستم اقتصاد را درست کنم! اما باز با پررویی خود را اهل تعامل با دنیا و بقیه را ضدتعامل میدانند این جماعت پرروی «بدهیم برود».»
چون در منطقه ایران بازی کرد
مهدی عباسی: «چیزی که آمریکا میخواست و چیزی که شد: خاورمیانه بزرگ / شکست. هزینه 7 تریلیون دلاری / هیچ. حضور در سوریه / بقای اسد. صدور دموکراسی به افغانستان و عراق / خروج فضاحتبار و بیثباتی سیاسی. عربستان به مثابه شریک اصلی در منطقه / شراکت راهبردی چین و عربستان. به منطقه پساآمریکا سلام کنید!»
رسانههای متوهم فارسیزبان
هادی کهن دل: «برای دهمین شنبه متوالی ۲۰۰ هزار نفر در تلآویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند. اونوقت ایران اینترنشنال با شعار یک نفر در یک کوچه بن بست توهم تغییر حکومت در ایران را دارد و یک ربع را حاکم بعدی معرفی میکند.»
یک تناقض فراگیر در دنیای جدید
سید میلاد ناظمی: «در شبکههای اجتماعی عضو میشیم تا از نظرات مختلف آدمهای متنوع اطلاع پیدا کنیم اما افرادی رو که مخالفمون هستند، بلاک میکنیم. بعد غرق در نظرات همفکرهامون میشیم و توهم اکثریت بودن پیدا میکنیم. این چرخه احمقانه برای خیلی از توئیتریها در جریانه و نتیجه حضورشون عکس نیت اولیهشون شده.»