دهنکجی پیاپی محافل اروپایی به اپوزیسیون ورشکسته و متوهم (خبر ویژه)
بیاعتنایی پیاپی مقامات مختلف اروپایی به آرزواندیشی گروهکهای اپوزیسیون، عناصر ضد انقلاب را سرخورده کرده است.
آخرین بار مصی علینژاد با اشاره به سفر سفیر سوئیس به قم نوشت: «نادین اولیویری لوزانو» سفیر سوئیس در تهران، امروز با سر کردن چادر به همراه تعدادی از مسئولین جمهوری اسلامی به حرم حضرت معصومه در شهر قم رفت.
سوییس کشوری است که همیشه به بیطرفی در جنگها و نزاعها معروف بوده است. اما ظاهرا حالا سفیر سوییس تصمیم گرفته است با این کار از آخوندها دلجویی کند و برای رسانههای حکومتی سوژه برای تبلیغات ایدئولوژیک آماده نماید. آن هم درست در میانه انقلاب «زن، زندگی آزادی» و در حالی که هزاران زن به زندان افتادند، ضرب و شتم شدند، مورد تجاوز قرار گرفتند و برخی نیز جان خود را از دست دادند. اما سفیر سوییس که خود نیز زن است، به جای واکنش نشان دادن به این فجایع و یا سر زدن به مزار زنان و دخترانی که بیگناه کشته شدند، چادر سر میکند و دوش به دوش قاتلان به حرم معصومه در قم میرود. این بیطرفی نیست... این ایستادن در کنار قاتلان و لبخند زدن، عین بیشرافتی است!».
این نوشته پر از دروغ و در عین حال یأسآلود در حالی منتشر شده که مکرون رئیسجمهور فرانسه هم، بعد از دیدار با علینژاد در حاشیه کنفرانس مونیخ گفت: «من یک ثانیه به تغییر رژیم اعتقاد ندارم و وقتی میشنوم که بسیاری، خواستار تغییر رژیم هستند، از آنها میپرسم: برای کدام تغییر؟ نفر بعدی کیست؟ رهبر شما کیست؟!»
مکرون همچنین چندی قبل در گفتوگو با روزنامه النهار لبنان، بر نقش مقتدرانه و منحصر به فرد ایران در منطقه خاورمیانه اذعان کرده و گفته بود: من متقاعد شدهام که مشکلات خاورمیانه تنها با پیدا کردن چارچوبی برای گفتوگو، که با توجه به نفوذ و تاثیر منطقهایاش، شامل ایران میشود، قابل حل و فصل است».
امانوئل مکرون در دیداری هم که 20 آبان با تعدادی از عناصر برانداز و از جمله علینژاد، آب پاکی را روی دست آنها ریخته بود.
به گزارش لادن برومند، مدیر بنیاد ضدایرانی برومند، که از عناصر حاضر در آن دیدار بود؛ «آقای مکرون خیلی مشخص گفت ما نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم.»
در همین حال و در حالی که گروهکهای اپوزیسیون سودای تروریستی اعلام کردن سپاه را در سر میپروراندند، برخی مقامات اروپایی مثل بورل و وزیر خارجه آلمان گفتهاند محمل حقوقی برای این کار ندارند و البته روشن است که آنها از عواقب خطرناک و پرهزینه چنین اقدامی برای اروپا نگرانند.
آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان گفت: کارشناسان این کشور و اتحادیه اروپا هیچ دلیل حقوقی برای قرار دادن سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمانهای اصطلاحاً تروریستی پیدا نکردهاند.
اما جالبتر از همه، فرار گردانندگان شبکه سعودی صهیونیستی اینترنشنال از لندن به آمریکاست و این در حالی است که آنها وعده پیروی آشوبها در سه ماه قبل را داده و ضمن تحمیق مخاطبان، از آنها میخواستند نترسند و برای اغتشاش به خیابان بیایند. اما حالا علیاصغر رمضانپور، مدیر اینترنشنال میگوید که به دلایل امنیتی مجبور به تعطیلی دفتر در لندن شدهاند و کلیه دفاتر خود را به دلایل امنیتی آمریکا انتقال خواهد داد.