kayhan.ir

کد خبر: ۲۶۰۶۹۱
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای

نگرانی مهندسان ویرانی برای جمهوری اسلامی!

 
 
 
سرویس سیاسی ـ
روزنامه اعتماد روز گذشته گفت‌وگویی از اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی با تیتر «ايران در خطر است» منتشر کرده که وی در بخش‌هایی از این گفت‌و‌گو مدعی شده است:
«راه‌حل عبور از مشكلات هم توجه به مسائل اقتصادي است. اگر حكومت الان بخواهد به دنبال اين باشد كه اولويت اصلي چيست؟ مسائل اقتصادي است. من باز هم تاكيد مي‌كنم كه حل مسائل اقتصادي، امروز ديگر اقتصادي نيست... من فكر مي‌كنم كه ما وارد يك چالش بد شده‌ايم. واقعا هر ايراني، حتي اگر دلسوز نظام جمهوري اسلامي نباشد و براي ايران دلسوز باشد، بايد الان نسبت به اين مسائل حساس باشد... به نظر من ايران در خطر است.»
گفتنی است، ظاهر شدن جهانگیری با ژست کارشناس، در شرایطی است که وی و دیگر مسئولان دولت قبل باید بابت فاجعه‌های تحمیل کرده به مردم از جمله بی‌تدبیری‌های گسترده و نابود کردن اقتصاد کشور و معیشت مردم و از همه مهم‌تر اعتماد عمومی پاسخگو باشند.
جهانگیری در تبلیغات انتخاباتی سال 96 چشم در چشم مردم مدعی شد که راهکارهایی عالمانه و عاقلانه پیش‌بینی کرده‌ایم که بتوانیم به زندگی مردم رسیدگی کنیم اما 4 سال بعد نتیجه این سیاست‌های عاقلانه و عالمانه چیزی جز مشکلات اقتصادی و تورم‌های کمرشکن و افزایش نارضایتی‌ها، بروز و ظهور مشکلات و گره‌های کوری مانند «حقوق‌های نجومی»، «ارز ۴۲۰۰ تومانی»، «اختلاس صندوق ذخیره ارزی فرهنگیان و بانک سرمایه»، «برخورد گازانبری با منتقدان»، «فساد در خودرو‌سازی»، «عدم شفافیت»، «کاهش ارزش پول ملی»، «افزایش شاخص فلاکت»، «بدهی‌های هنگفت دولتی»، «افزایش چندصددرصدی حجم نقدینگی»، «واردات بی‌رویه و رکود در صادرات» و «تعطیلی کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی» و... نبود.
ادعای نگرانی برای ایران از سوی چنین فردی در حالی مطرح می‌شود که دولت‌شان رکورد‌دار رشد منفی اقتصادی، رکورددار گرانی مسکن، خودرو و قیمت ارز، رکوردار افزایش شاخص فلاکت در ایران و... بوده و با این حال به جای پاسخگویی در قبال چنین کارنامه فاجعه‌باری ژست کارشناس به خود گرفته و از چالش‌ها و خطرات کشور می‌گوید در حالی که بزرگ‌ترین خطر و چالش کشور مدیریت خودشان بر کشور بوده است.
«خودمنجی‌پنداری» مدعیان اصلاحات با تابلوی میانه‌روی!
روزنامه آرمان ملی روز گذشته در مطلبی به تشکیل «شورای میانه‌رو‌ها» با ترکیب سیدمحمد خاتمی، حسن روحانی، علی لاریجانی، علی‌اکبر ناطق نوری و سیدحسن خمینی اشاره کرد و به نقل از علی مطهری نوشت: اگر چنین افرادی امکان حضور در انتخابات را داشته باشند، قطعا به سود نظام است.
مدعیان اصلاحات همواره خود را میانه‌رو و سایر اشخاص و جریان‌های سیاسی را به میزانی که با آنها زاویه داشته باشند، تندرو می‌دانند. بدون آنکه به خط امام رحمه‌الله علیه و انقلاب توجه کنند و مواضع خود و دیگران را نسبت به آن بسنجند. همچنین این افراد علی‌رغم اینکه شش دولت از
9 دولت پس از جنگ تحمیلی در اختیار آنها بوده است، به جای آنکه پاسخگوی عملکرد خود باشند، همواره مدعی‌اند حضور آنها در هر شرایطی برای نظام سودمند است و کشور بدون حضور آنها دچار بحران و خسارت خواهد شد!