# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
مردم از این کارها میکنن؟
کاربری نوشت: «یکی از آشناها که کامیون داره میگفت دو هفتهای هست از ترس یه عدهای که بین راهها به ماشینمون سنگ میزنن نمیتونیم کار کنیم، ماشینش خراب شده نزدیک ۱۰۰ میلیون خرج تعمیرش میشه که چون نمیتونن کار کنن نداره بده. بعد هی بیاین بگین پیوستن خود جوش مردم.»
یک سؤال مهم!
فربد ابراهیمی: «اگر اجازه دهید سؤال بپرسیم سازمان تبلیغات اسلامی در دوسال کرونا و بعد از آن با آن همه بودجه و امکانات در کار فرهنگ سازی و تبلیغ دین دقیقا چه کرده است و خروجی اش کجاست؟! سؤال پرسیدن که جرم نیست، هست؟!»
دیکتاتورهای آزادی خواه
فائزه طلایی با انتشار این تصویر نوشت: «معنی آزادیشون فهمیدین؟! آزادی یعنی به زور مغازه ات رو ببندی و اعتصاب کنی! از ترس سنگ خوردن و پنجر شدن کامیونت رو بیرون نبری! طرف رو مجبور به عذرخواهیش میکنن برای کاری که دلی انجام داده!»
یامین پور: «خشونتی را که ساواک و گارد سلطنتی در سالهای ۵۶ و ۵۷ علیه بازار و کسبه مرتکب شدند، حالا تجزیهطلبها و براندازها دارند تکرار میکنند. نتیجه همان است که رهبر انقلاب فرمودند: «بیزاری مردم از آنها.» برکت اتفاقات اخیر، رسوا شدن ماهیت دشمنان انقلاب اسلامی است.»
تفاوت کردهای شریف با کردهای تجزیهطلب
کاربری نوشت: «سکانس اول؛ تعارف شیرینی اختیاری. سکانس دوم؛ تهدید مالی و جانی و خانوادگی. سکانس سوم؛ عذرخواهی اجباری. فیضالله، قهرمان یه فیلم مستند کوتاه بود که به بهترین شکل ممکن تفاوت کُردهای شریف نجیب مهمون نواز و یه مشت تجزیهطلب تروریست کفتارصفت رو به همهی مردم ایران نشون داد.»
چرا سواد رسانه مهمه؟
کاربری نوشت: «تو دادگاه قاتلان شهید روح الله عجمیان همهشون میگن تحت تاثیر شبکه و فضای مجازی مرتکب جنایت شدن! یعنی فرق نمیکنه دکتر باشی یا بیسواد، زن باشی یا مرد، پولدار باشی یا فقیر؛ اینروزها سواد رسانه نداشته باشی زامبی میشی!»
پیوندتان مبارک
محمدحسین پیریائی: «دیری ست رپورتاژ مولوی عبدالحمید را در شبکههای بدنامی مانند: بیبی سی فارسی و سعودی نشنال و... میبینیم! بنابراین مناسبت دارد سابقه بیبی سی و نظائر آن را به مولویهایی که اظهارات خود را به پسند این شبکهها تنظیم میکنند تذکر دهیم! آنها قبلا هم در پوشش تکفیریها کم نمیگذاشتند!»
بد شد که...
کیمیا مظفریان: «پلیس از حمایت کامل من برای سرکوب اعتراضات غیرقانونی برخوردار است. کسانی که قانون را زیر پا میگذارند،باید حضور قدرت را احساس کنند. اینو مقامات ایران گفتند؟ خیر. نخستوزیر انگلیس در واکنش به افزایش اعتراضهای مردمی و اعتصابات در انگلیس گفته.»
تصور کنید
کاربری نوشت: «تصور کن یکی به شما بگه دولت ایران بخشنامه کرده دیگه کسی در ادارات حق نداره موبایل خود را شارژ کند و میخواهیم صرفهجویی کنیم. فردای آن روز چند هزار تحلیل از غرب و شرق زدهها بیرون میاد که ایران کارش تموم شد و سقوط کردیم. پی.نوشت: ممنوعیت شارژ تلفن همراه در ادارات لهستان به دلیل بحران انرژی!»