سعید جلیلی مطرح کرد
وحدت ایران و عراق خطر بزرگ برای دشمنان نظام است
جلیلی با بیان اینکه وحدت ایران و عراق خطر بزرگ برای دشمنان نظام است، اظهار داشت: غربیها از اول انقلاب به تحریم و فشار روی آوردهاند اما هرچه بیشتر دشمنی کردند ما بیشتر پیشرفت کردیم.
سرویس سیاسی-
جمعی از تحلیلگران رسانههای عراقی با سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتوگو کردند.
سعید جلیلی طی سخنانی در این جلسه با اشاره به اشتراکات فرهنگی، سیاسی و راهبردی ایران و عراق بر ضرورت تقویت روابط دو ملت تأکید کرد و گفت: امروز در روابط بین ملتهای ایران و عراق ظرفیتهای تاریخی کمنظیری برای تبدیل تهدیدات به فرصتها به وجود آمده و از این فرصتها بایستی برای تعمیق روابط راهبردی، علمی و فرهنگی به نحو مطلوبی استفاده کرد.
پیشرفت انقلاب در مقابل فشار و تحریم دشمنان
عضو شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تلاش گسترده دشمنان برای ناامید کردن مردم از نظام اسلامی گفت: از روز اول انقلاب اسلامی دشمن بیکار ننشست و هرچه در توانش بود علیه ما بهکار گرفت. از همان روزهای اول انقلاب حرکتهای خرابکارانه، تهدید و ترور شروع شد و ۱۷۰۰۰ هزار نفر از مردم ما از رئیسجمهور و نخستوزیر تا مردم کوچه و بازار در ترور به شهادت رسیدند. سپس در ۸ سال جنگ تحمیلی و بعد از آن در این چند دهه فشارهای اقتصادی و بهویژه در ۴ سال اخیر که خودشان رسماً اعلام کردند فشار حداکثری را اعلام کردند و هم اعمال کردند. اما آن فشارها چه نتیجهای داشت؟ نتیجهاش این شد که آن جاهایی که آنها بیشترین فشارها را آوردند ما بیشترین پیشرفت را داشتیم.
وی افزود: قدرتهای استکباری همواره در برابر نظام اسلامی با هم اجماع داشتهاند اما با این حال ما فقط مقاومت نکردیم بلکه پیشرفت هم کردیم. اولین فشار آنها در حوزههای نظامی بود. آنها حتی از دادن سیمخاردار به ما ابا داشتند اما امروز میبینید در رسانههایشان اعلام میکنند که ما نگرانیم! ایران سلاح پیشرفته صادر میکند. یعنی آنها این را درک میکنند که ایران در چه شرایطی قرار دارد. در پرونده هستهای اولین فشارها را آوردند که ایران نتواند حتی برخوردار از انرژی صلحآمیز هستهای باشد. ولی امروز خودشان اذعان میکنند که ایران یکی از یازده کشور دارای چرخه سوخت هستهای است.
جلیلی ادامه داد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نرخ امید به زندگی در ایران طبق آمار W.H.O، ۵۵ سال بود. امروز این عدد با این همه فشارها و تحریمها به ۷۷ سال رسیده است؛ یعنی ۲۲ سال ارتقا یافته است. همچنین در همین ۴۰ سال ایران در شاخص رشد توسعه انسانی در دنیا رتبه چهارم را دارد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اوایل انقلاب، تولیدات کشاورزی ایران ۲۵ میلیون تن بود اما الان ۱۲۵ میلیون تن در سال است یعنی ۱۰۰ میلیون تن اضافه شده است. اگر واحدهای صنعتی ما در ابتدای انقلاب ۱۰ هزار تا بود در همین شرایط تحریم و فشار دشمنان، امروز بیش از ۱۰۰ هزار واحد صنعتی داریم. ما امروز در برخی شاخصها جزو ۱۰ کشور برتر دنیا و در برخی جزو ۲۰ کشور برتر دنیا هستیم. این آمارها متعلق به مؤسسات بینالمللی است.
پیوند مردم با نظام
مؤلفه اصلی قدرت و پیشرفت ایران
جلیلی گفت: خوشبختانه دشمنان ما هنوز نمیفهمند علت این موفقیت چیست و چه چیزی قدرت ایران را به وجود آورده است. آن چه عاملی است؟ پیوند مردم با نظام. فرق مردمسالاری دینی که ما میگوییم با دموکراسیهای غربی در این است که در اینجا مردم فقط رأی نمیدهند، بلکه برای آن چیزی که رأی میدهند جانشان را هم فدا میکنند. این است که تولید قدرت میکند و این زمانی اتفاق میافتد که مردم با دل و جان یکچیزی را بپذیرند. ببیند حکومت از آن خودش است، مثل خودش زندگی میکند، مثل خودش رفتار میکند و مثل او در رنجها شریک است. در نقطه مقابل هرچقدر این فاصله زیاد بشود قدرت کم میشود.
امروز ما در چه نقطهای هستیم؟
وی بیان کرد: امروز ما در نقطهای هستیم که تمام تلاشهای دشمن ناکام مانده است. تقریباً همه گزینههایی را که دشمن میگفت روی میز دارد استفاده کرده است. امروز دیگر گزینه جدیدی ندارد که روی میز بگذارد. همچنان که وقتی معاویه از جنگ و تزویر ناامید شد به غارت و ایجاد ناامنی روی آورد. امروز دشمن دوباره از همین حربه استفاده میکند. فکر میکنند با ایجاد برخی ناامنیها میتوانند موفقیت به دست بیاورد اما هنوز مردم ما را نشناختهاند. چنانکه وقتی افراد را در شیراز، مشهد، اصفهان به شهادت میرسانند، شاهد تشییع جنازههای بزرگ مردمی هستیم. جلیلی افزود: این وضعیت نشان میدهد که ما در یک نقطهای هستیم که دشمن دیگر نمیتواند جلوی ما مانع ایجاد کند. دشمن میبیند با این همه موانعی که در این چه سال به وجود آورد، ما چنین پیشرفتهایی داشتیم.