kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۳۶۱۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷

دعای خیر رئیس‌جمهور و مادر 3 شهید بدرقه راه تیم ملی فوتبال ایران

رئیس‌جمهور در دیدار اعضای تیم ملی فوتبال اظهار داشت: تلاش تیم ملی در زمین مسابقه از جمله آوردگاه‌هایی است که می‌تواند موجب تقویت انسجام و همدلی بیشتر ملت بزرگ ایران و ناکام ماندن خواست دشمنان شود.
 
 
 
آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر دوشنبه در مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال برای حضور و افتخارآفرینی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ضمن تقدیر از تلاش‌های کادر فنی برای آماده‌‌سازی این تیم، گفت:‌ انگیزه، غیرت و شجاعت مهم‌ترین شاخصه‌های ورزشکاران ایرانی در میادین مختلف ورزشی است که باید خدای متعال را به‌خاطر داشتن این نعمت بزرگ شاکر بود.
رئیس‌جمهور در ادامه خطاب به بازیکنان تیم ملی فوتبال افزود: اکنون که خدای متعال به واسطه تلاش و همت شبانه‌روزی‌تان، نعمت و افتخار بزرگ پوشیدن لباس تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران را به شما هدیه کرده است، با تلاش مضاعف این نعمت بزرگ را در مسیر شاد کردن ملت ایران به‌کار بگیرید.
دکتر رئیسی توکل به خدای متعال را رمز موفقیت و پیروزی در عرصه‌ها و میادین سخت عنوان کرد و اظهار داشت: وقتی شما شاد کردن دل ملت ایران و دوستداران ایران اسلامی و نیز عزت و سربلندی این کشور را هدف خود قرار دهید، حتم بدانید خدای متعال هم عنایت و حمایت خود را از شما دریغ نخواهد کرد.
رئیس‌جمهور در ادامه با خاطرنشان کردن این نکته که برای برافراشته شدن پرچم پرافتخار این کشور و سربلندی و سرافرازی نام ایران در دنیا خون صدها هزار شهید بر زمین ریخته شده، تصریح کرد: این موضوع اهمیت صیانت از حرمت و قداست پرچم جمهوری اسلامی ایران را دو چندان کرده است.
دکتر رئیسی با بیان اینکه کسانی که نمی‌خواهند پیروزی و موفقیت جوانان ایرانی را ببینند به دنبال برهم زدن تمرکز شما هستند، گفت: در این زمینه به شدت مراقبت کنید. به هیچ وجه اجازه ندهید هیچ جریان یا مسئله‌ای تمرکز شما را برهم بریزد و همه عزم و همت‌تان را صرف افتخارآفرینی برای کشورتان کنید.
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دشمنان و بدخواهان قصد دارند، پیروزی‌ها و موفقیت‌ها را به کام ملت ما تلخ کنند، افزود: تلاش تیم ملی در زمین مسابقه از جمله آوردگاه‌هایی است که می‌تواند موجب تقویت انسجام و همدلی بیشتر ملت بزرگ ایران و ناکام ماندن خواست دشمنان شود.
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه حمایت و پشتیبانی دولت از تیم ملی فوتبال و همچنین همه ورزشکاران، قهرمانان و نام‌آوران ایران اسلامی، قطعی و حتمی است از اعضای حاضر خواست سلام گرمش را به سایر اعضا که در قطر به تیم ملی اضافه خواهند شد، برسانند.
در انتها رئیس‌جمهور با این دعا که ان‌شاءالله خدای متعال با اراده پولادین شما پیروزی‌ها و موفقیت‌های پی‌درپی را نصیب ملت ایران گرداند، تیم ملی را بدرقه کرد.
پیش از سخنان رئیس‌جمهور، دکتر سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان از روند صعود مقتدرانه تیم ملی به جام جهانی، برگزاری انتخابات در فدراسیون فوتبال، انتخاب کادر جدید تیم ملی و همچنین آماده‌‌سازی تیم ملی فوتبال برای شرکت در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گزارشی ارائه کرد.
کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان نیز در سخنانی کوتاه با اشاره به شرایط متفاوت این دوره از مسابقات جام جهانی فوتبال و شرایط سخت و فشرده آماده‌‌سازی تیم ملی فوتبال، تصریح کرد: ایمان دارم که بازیکنان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران همه تلاش‌شان را برای موفقیت در این بازی‌ها انجام خواهند داد و حتماً در زمان بازگشت از این مسابقات همه به نتایج به دست آمده توسط این تیم افتخار خواهند کرد.
در این مراسم همچنین وحید امیری، علیرضا بیرانوند، رامین رضائیان و مرتضی پورعلی‌‌ گنجی به نمایندگی از اعضای تیم ملی فوتبال به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.
همچنین محمدمهدی فروردین رئیس‌فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی نیز پیام نمایندگان مجلس را به بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان قرائت کرد.
در پایان این مراسم پیراهن شماره ۱۲ تیم ملی به‌عنوان یار دوازدهم تیم ملی به همراه کتاب جام جهانی فوتبال از سوی محمدمهدی تاج رئیس‌فدراسیون فوتبال و مهدی محمدنبی نائب رئیس‌اول فدراسیون فوتبال به آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور اهداء شد.
نظارت بدون تعارف بر عملکرد بودجه‌ای دستگاه‌ها مورد تأکید دولت است
خبر دیگر اینکه، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاه‌های اجرایی صبح دوشنبه در هفتمین مقصد، به سازمان برنامه و بودجه کشور رفت و پس از استماع گزارش رئیس‌و مدیران این سازمان از عملکرد یک‌ساله، به بیان راهکارها و پیشنهادات مهمی در جهت ارتقای کمی و کیفی عملکرد سازمان پرداخت.
رئیس‌جمهور طراحی و راهبری بهینه مسیر توسعه کشور را از جمله وظایف مهم سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد و گفت: سازمان برنامه و بودجه مغز متفکر نظام اداری و اجرایی کشور است که تحلیل داده‌ها را به برنامه‌ریزی برای عملکرد مطلوب سایر اجزا و بخش‌ها تبدیل می‌کند.
رئیسی تضمین ارائه خدمات عمومی با کیفیت و با کمترین هزینه را از دیگر وظایف سازمان برنامه و بودجه برشمرد و افزود: طراحی نظام راهبری کشور و رصد عملکرد آن برای پیشرفت همه‌جانبه بر عهده سازمان برنامه و بودجه است که پیشبرد مطلوب این موضوع به توجه جدی نیاز دارد.
رئیس‌جمهور در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت توجه توأمان به عنوان «برنامه» و «بودجه» در این سازمان، شاخص عملکرد سازمان برنامه و بودجه را اجرای عدالت عنوان کرد و اظهار داشت: لازمه اجرای عدالت سندی است که بتواند بخش‌های برخوردار، کم‌برخوردار و غیربرخوردار را مشخص کند که در این زمینه بهترین دست‌مایه «سند آمایش سرزمینی» است.
وی در ادامه رصد دائمی تصمیم‌‌سازی و تصمیم‌گیری در دستگاه‌های اجرایی و تطبیق آن با شاخصه‌های کلان را از مسئولیت‌های مهم سازمان برنامه و بودجه برشمرد و گفت: یکی از این شاخصه‌های کلان مهم و محوری، افزایش رشد و بهره‌وری است. در زمان تنظیم و تخصیص بودجه به یک سازمان باید بررسی شود که آیا این سازمان متناسب با بودجه‌ای که به آن تخصیص می‌یابد، بهره‌وری لازم را دارد یا خیر و اگر پاسخ منفی بود این موضوع در بودجه سال آینده لحاظ و اصلاح شود.
رئیسی در ادامه مسئله مهم نظارت را از شئونات و وظایف مغفول مانده سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد و اظهار داشت: اگر در کنار تنظیم برنامه و تخصیص و ارائه بودجه نقش نظارتی این سازمان نیز به شکل شایسته مورد توجه قرار گیرد، بسیاری از انحراف‌ها و کاستی‌ها در مصرف منابع رفع خواهد شد و به اصلاح روندها در دولت بسیار کمک خواهد کرد.
رئیس‌جمهور با تصریح بر اینکه نظارت به معنای نفی اعتماد نیست، بلکه تداوم اعتماد است، تأکید کرد: نظارت شجاعانه و بدون تعارف و مسامحه بر عملکرد و صرف بودجه در همه دستگاه‌ها از سوی سازمان برنامه و بودجه مورد تأکید دولت مردمی است.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود «تنظیم واقع‌بینانه، مسئله‌محور و قابل تحقق برنامه هفتم توسعه» را از دیگر مأموریت‌های جدی سازمان برنامه و بودجه برشمرد و افزود: دلیل اینکه بسیاری از طرح‌های برنامه‌های پنجم و ششم امکان تحقق نیافت، عدم توجه به این سه فاکتور مهم بود، بنابراین سازمان برنامه و بودجه وظیفه دارد با لحاظ جدی این سه مولفه و همچنین اتکا به سیاست‌های مصوب و سند تحول دولت، برنامه هفتم توسعه را تنظیم نماید.
رئیس‌جمهور همچنین به این سازمان توصیه کرد در برنامه‌ریزی‌ها صرفاً به درآمدهای دولت اکتفا نکند و منابع مردمی و سرمایه‌گذاری‌های خارجی را نیز مورد توجه قرار دهد.
رئیسی بودجه‌ریزی عملیاتی و تخصیص بودجه بر اساس عملکرد‌ها را از دیگر ضرورت‌های این سازمان دانست و گفت: در این زمینه عملکرد بودجه‌ای دستگاه‌ها اهرم مناسبی است که می‌توان با استفاده از آن تحقق برنامه‌ها را تضمین و کشور را در ریل و مسیر درست قرار داد.
«توجه به فرصت‌های جهش‌آفرین»، تأکید بر «جزئیات در بودجه‌ریزی» و «نقش دادن به استان‌ها» در تخصیص بودجه از دیگر نکاتی بود که رئیس‌جمهور بر آنها تاکید کرد و گفت: در این زمینه صندوق پیشرفت و عدالت می‌توانست در به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام استانی بسیار نقش‌آفرین و مؤثر باشد که لازم است سازمان برنامه و بودجه همچنان اهداف آن را پیگیری کند.
آیت‌الله رئیسی در ادامه مدیریت بر منابع و مصارف را وظیفه همه مدیران اجرایی در کشور دانست و اظهار داشت: مدیران همچنین وظیفه دارند در کنار برنامه‌ریزی برای صرف بودجه اخذ شده از سازمان‌ برنامه و بودجه راهکارهای درآمدزایی در دستگاه‌ها را مورد توجه قرار دهند که در این زمینه یکی از راهکارهای مهم، شناسایی و استفاده بهینه از اموال و املاک مازاد است.
«فعال‌‌سازی دبیرخانه شورای اقتصادی»، «میدان دادن به بخش خصوصی»، «پیگیری مسئله مهم کاهش تورم»، «توجه به افزایش بهره‌وری به‌ویژه در بخش‌های فرهنگی و آموزشی کشور»، «برنامه‌ریزی برای مشارکت بخش عمومی در پروژه‌های عمرانی و تنظیم بودجه ۱۴۰۲» متناسب با تأکیدات و منویات رهبر معظم انقلاب و سند تحول دولت از دیگر توصیه‌های مهم دکتر رئیسی به سازمان برنامه و بودجه کشور بود.