kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۳۳۲۴
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۳

#  پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 
 
 زهی خیال باطل
 خرقانی: «تو سال ۶۰ طرفدارای مسعود رجوی، مثل براندازای الان خیال می‌کردن با اغتشاش، جنگ مسلحانه و وحشی‌گری، کار جمهوری اسلامی که درگیرِ جنگ با عراق هم هست، تمومه دیگه! اما جمهوری اسلامی ۴۳ ساله که با قدرت پابرجاست.»
 توهم خودشون
 کاربری نوشت: «شاهچراغ و داعش که کار خودشونه، تجزیه‌طلبی که کار خودشونه، عکس لختی که کار خودشونه، کشتن مأمور که کار خودشونه، حمله به بانک و کلانتری هم که کار خودشونه؛ ظاهراً کلا براندازی کار خودشونه، رضا پهلوی انقلاب رو حفظ کرده!»
 اما ما فراموش نمی‌کنیم
 نورالدین با انتشار این تصویر نوشت: «این آخونده داره‌گریه میکنه، نه به خاطر اینکه عمامه‌اش رو‌انداختن به خاطر اینکه تو همون بیمارستانی که داشت خدمت داوطلبانه به بیماران کرونایی می‌کرد زن و دو تا بچه‌هاش به‌خاطر کرونا فوت کردن اما اومد بیرون تا در سکوت‌گریه کنه که روحیه بیماران تضعیف نشه. حالا برو عمامه بنداز‌، نامرد.»
 دروغ جدید علی کریمی
 مرتضی: «ایشون فیلمی با عنوان خوشحالی کودک بلوچ از گرفتن یک تکه نان رو استوری کرد اما این فیلم اولین بار ۲۴ ژوئن (۵ماه پیش) از اکانت پاکستانی و به زبان اردو منتشر شد که با حذف صدا و اضافه کردن آهنگ غمگین به نام کودک ایرانی بلوچ منتشر میشه! سرعت دروغگوییش ماورا صوته!»
 چون به ضرر 
جمهوری اسلامی نبود
 فاطمه: «قهرمان شد، مدال طلا گرفت، پرچم ایران رو برد بالا، عکس آقا رو لباسش بود ولی هیچ‌کس واکنشی نشون نداد چون اینبار به نفع جمهوری اسلامی بود نه به ضررش! منطق همه این حمایت‌ها و زدن‌ها، ضرر و نفع جمهوری اسلامیه!»
 یک آدم حسابی ندارن
 ‏سیدپویان حسین پور: «دقیقا مشکل‌تون با زندگی شرافتمندانه چیه که نمادهاتون یکی از یکی از بدترند؟! دوپینگی اخراجی (سام رجبی) و دوست دختر اجاره‌ای (نازنین بنیادی) و لات آدمکش (نوید افکاری) کم بود، حالا یه تبعه افغانستانی با ۱۶ فقره سرقت مسلحانه (خدانور لجه‌ای) رو هم به لیست اسطوره‌هاتون اضافه کردید؟!»
 نمادهای بی‌ارزش
 کبری آسوپار: «‏آشوب امسال بهترین مثال یک شورش بی‌سر و بی‌گفتمان است؛ مخالفان جمهوری اسلامی، به هر چه برسد، چنگ می‌زنند. رقاص موزیک ویدئوهای دست چندم باشد یا فوتبالیستی با اکانت اجاره‌ای؛ دختر فراری خودکشی کرده یا دزد و قاتل؛ لیدر و نمادشان می‌شود! آشغال‌خورهایی که ادای جنتلمن‌ها را درمی‌آورند.»
 نوبت قوه قضائیه است
 جلیل محبی: «‏اینکه دستگاه‌های اطلاعاتی ۵۰ روز قضیه را لفت دادند که همه جذب شدگان به دشمن از لانه‌ها بیرون بیایند هوشمندانه بود و تاثیرات امنیتی زیادی در آینده دارد؛ منتها دستگاه قضا نیز باید به قدری هوشمندانه عمل کند که بیشترین اعتماد اجتماعی از دستگیری عوامل ایجاد شود: از جمله مجازات‌های متناسب.»