رُمانی که در زندان رونمایی شد(اخبار ادبی و هنری)
به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید ابوالفضل صفایی و در ادامه برنامههای کنگره ۶۰۹۰ شهید استان قم، از کتاب رُمان «خوش به حال میرزا» که براساس زندگی حُرّ دفاع مقدس شهید ابوالفضل صفایی به رشته تحریر درآمده است، در زندان مرکزی قم رونمایی شد.
در این مراسم رونمایی از این کتاب، که با حضور زندانیان و تعدادی از مسئولین مختلف دستگاههای استانی، شهری و نظامی، مسئولین زندان مرکزی قم، سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی قم و همچنین با حضور اعضای کنگره ۶۰۹۰ شهید استان قم، سردار موحد فرمانده سپاه علی بن ابیطالب علیهماالسلام استان قم و دکتر خوشگفتار دبیر کنگره شهدای استان قم، در زندان مرکزی قم برگزار شد گروه سرود زندانیان به سرود خوانی پرداختند و سیداحمد علوی در رثای شهدا اشعاری را قرائت کرد و محمدجواد احمدی دقایقی را به مداحی پرداخت.
حاج حسین کاجی از راویان دفاع مقدس و مسئول انتشارات حماسه یاران در این مراسم، گفت: من همیشه به زندانیان عزیز گفتهام که زندان آخر راه نیست، بلکه اول راه است و میتواند به انسان کمک کند که ادامه مسیر زندگی خود را اصلاح کند.
وی ادامه داد: شهید ابوالفضل صفایی یکی از لاتهای معروف قم بود و خلافهای مختلفی را انجام داده بود. او در یک از روزها که چاقوکشی کرده بود از ترس ماموران به سمت کوه خضر قم که آن زمان بسیار دور از قم بود فرار میکند و در آنجا شیخ جعفر مجتهدی آن عارف وارسته را میبیند که چلهنشینی کرده بود و نفس شیخ جعفر به او میخورد و باعث تحول ابوالفضل میشود.
حاج حسین کاجی تاکید کرد: اینکه این شهدا رَه صد ساله را یکشبه رفتند چون دعای پدر و مادر پشت سر آنها بود و همچنین همراه شدن با رفیق خوب و احترام و توسل شهدا به حضرات معصومین علیهمالسلام است.
وی در پایان گفت: فکر میکنم این متفاوتترین رونمایی از یک کتاب باشد که تا به حال در کشور انجام شده است و امیدوارم همه مخصوصاً زندانیان عزیز با مطالعه این کتاب بتوانند همانند شهید ابوالفضل صفایی، مسیر تحول درست را در زندگی خود ببینند و برایشان راهگشا باشد.
سردار موحد فرمانده سپاه علی بن ابیطالب علیهماالسلام استان قم نیز در سخنان کوتاهی پیروی همه از مسیر شهدا را ضروری دانست و تاکید کرد: نماز اول وقت و احترام به پدر و مادر دو خصوصیت بارز شهدا است که همه ما باید در مسیر شهدا گام برداریم.
گفتنی است کتاب «خوش به حال میرزا» در ۱۷ فصل و ۱۲۵ صفحه به قلم مرتضی احمر و به همت انتشارات حماسه یاران چاپ و منتشر شده است.