kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۷۱۱۲
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۱
سخنگوی فراجا:

مزاحمت سگِ همسایه را به پلیس اطلاع دهید

سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه باید مجازات سگ گردانی افزایش یابد تا بازدارنده باشد، گفت: مردم می‌توانند مزاحمت سگ همسایه را به پلیس اطلاع دهند.

سردار مهدی حاجیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری مهر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پلیس در چه صورت با سگ گردانی برخورد می‌کند، اظهارداشت: در موضوع سگ گردانی آنجایی که موجب رعب و وحشت مردم شود و مردم از این موضوع آسیب ببینند، پلیس به واسطه درخواست‌های مردمی به صحنه ورود کرده و برخورد می‌کند.
حاجیان افزود: مبنای بسیاری از برخوردهای پلیس با مقوله سگ گردانی درخواست‌های مردمی است؛ مردمی که در آپارتمان‌ها زندگی می‌کنند از پلیس تقاضا دارند تا با این موضوع برخورد کند. وی بیان داشت: پلیس در معابر عمومی هم با سگ گردانی برخورد می‌کند چرا که عموم مردم حق دارند در معابر با آسایش تردد کنند و وجود سگ‌ها این آسایش را بر هم می‌زند؛ در این‌جا پلیس طبق قانون و شرع تذکر می‌دهد.
ورود سگ‌ها به پارک‌ها باعث سلب آسایش مردم می‌شود
سخنگوی فراجا با اشاره به اینکه در روزهای اخیر هم از طرف برخی مسئولان پلیس اعلام شد که ورود سگ‌ها به پارک‌ها ممنوع است، تأکید کرد: ورود سگ‌ها به پارک‌ها را مردم بارها از طریق ۱۱۰ به پلیس اعلام کردند و خواستار برخورد با افرادی که سگ را به داخل پارک می‌آورند، شدند؛ چرا که پارک‌ها محل آسایش افراد هستند و سگ‌ها این آسایش را بر هم می‌زنند. حاجیان متذکر شد: لایحه‌هایی در مورد سگ گردانی به مجلس رفته است که باید زودتر در رابطه با آن تصمیم گیری شود و مجازات‌های ترمیمی و بازدارنده جایگزین مجازات‌های فعلی شود. وی با اشاره به اینکه مجازات‌های فعلی در زمینه سگ گردانی بازدارندگی ندارد، خاطرنشان کرد: مجازات‌های فعلی باعث نمی‌شود افراد تنبیه شوند. قانونگذار باید به معنای واقعی برای این لایحه و مجازات‌های مربوط به سگ گردانی تعیین تکلیف کند، چرا که سگ گردانی باعث رعب و وحشت است.
حضور سگ در خودرو از دلایل پرتکرار تصادفات رانندگی
سخنگوی فراجا با اشاره به اینکه یکی از دلایل پرتکرار تصادفات رانندگی این بوده که سگ از داخل ماشین بیرون آمده و باعث حواس پرتی راننده شده است، گفت: حضور سگ در خودرو جریمه دارد اما رقم این جریمه بسیار پایین است و اصلاً بازدارنده نیست.
حاجیان در پاسخ به اینکه اگر افراد از حضور سگ در محلی شکایت داشته باشد، پلیس چگونه مداخله می‌کند، اظهار داشت: پلیس در صحنه حضور پیدا می‌کند و سگ و صاحب سگ را بعد از تشکیل پرونده به کلانتری منتقل می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: مردمی که در آپارتمانشان سگ حضور دارد می‌توانند تحت عنوان سلب آسایش اقدام کنند و شکایت خود را نزد پلیس مطرح کنند.