روحانی در دیدار وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان:
نباید به کشورهای ثالث اجازه دهیم در روابط تهران- باکو اخلال ایجاد کنند
رئيس جمهور کشورمان روز گذشته وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان و رئيس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی دو کشور را به حضور پذیرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حجتالاسلام حسن روحانی در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی مردم ایران و جمهوری آذربایجان، اظهار داشت: روابط ما روابطی تاریخی و ریشهدار است و دوکشور میتوانند در تمامی زمینههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، روابط تنگاتنگی با یکدیگر داشته باشند.
رئيسجمهور با اشاره به اینکه نهال روابط دوستانه و صمیمانه ایران و آذربایجان باید تنومندتر شود، گفت: نباید به کشورهای ثالث اجازه دهیم که در روابط صمیمی تهران- باکو اخلال ایجاد کنند.
رئیس جمهور، با بیان اینکه «منطقه خاورمیانه با مشکلات فراوان امنیتی مواجه شده است»، گفت: در منطقه قفقاز سالها است که ثبات به معنای واقعی کلمه وجود ندارد؛ در منطقه خاورمیانه نیز شاهد مشکلات بسیاری در عراق، سوریه و لبنان هستیم.
روحانی، ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی نسبت به حقوق مردم فلسطین را بسیار نگرانکننده توصیف کرد و افزود: شرایطی که طی ماههای اخیر در غزه پیش آمد، نشان داد رژیم صهیونیستی به هیچ یک از مقررات بینالمللی و اصول انسانی پایبند نیست.
«شاهین مصطفی یف» وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار، با ابلاغ سلامهای صمیمانه آقای «الهام علیاف» رئيسجمهور آذربایجان به رئيسجمهور کشورمان، به مشترکات تاریخی و فرهنگی بین مردم دو کشور اشاره کرد و گفت: روابط دو کشور بهخصوص در ماههای اخیر، روزبه روز در حال پیشرفت است.
وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان با اشاره به دستور رئيسجمهور آذربایجان برای بهبود مناسبات با تهران در تمامی حوزهها، به سفر هیئت آذربایجانی به ایران و دیدار و مذاکره با وزرای نیرو، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نفت، اقتصاد و دارایی، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی طی این سفر پرداخت و گفت: براساس دستور رئيسجمهور آذربایجان با پیشنهادات جدی در حوزههایی نظیر انرژی، رودخانههای مرزی و نفت و گاز و... به ایران سفر کردهایم و برای گسترش همکاری با ایران در زمینههای آب، برق، حملونقل و روابط تجار و بازرگانان بخش خصوصی آمادگی کامل داریم.
تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی
به ریاست روحانی
حسن روحانی عصر سهشنبه در هفتصد و پنجاه و دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اجرای سند تحول نظام آموزش کشور، گفت: مشکلات موجود در نظام آموزشی کشور تنها از طریق دولت مرتفع نمیشود و باید زمینه حضور بخش خصوصی در اداره مدارس غیردولتی را فراهم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از سیاستهایی که منجر به تبلیغ و ترویج نمادها و نشانههای ایرانی- اسلامی در جامعه شود، تاکید کرد و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید برای حفاظت از هویت فرهنگی کشور سیاستهایی را تنظیم و تبلیغ کند که منجر به رایج شدن کاربرد نمادها و نشانههای ایرانی- اسلامی در بخشهای مختلف جامعه شود.
روحانی از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست تا با هدفگذاری صحیح، سیاستگذاری و تبیین نقشه راه و استفاده از توان شورای مهندسی فرهنگی، سازوکاری مناسب برای ترویج، اجرا و نظارت بر طرح استفاده از نمادها و نشانههای ایرانی-اسلامی بیندیشد.
در این جلسه همچنین به پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر محمدرضا محمدی ساردو، دکتر انوش برزیگر و دکتر محمدرضا میریبنجار به ترتیب به ریاست دانشگاههای علوم پزشکی جیرفت، علوم پزشکی گیلان و علوم پزشکی سیستان و بلوچستان برگزیده شدند.