القای اختلاف میان اعضای دولت خط تخریبی جدید مدعیان اصلاحات
سرویس سیاسی ـ
روزنامه اعتماد روز پنجشنبه در مطلبی با عنوان «بيماري يا درخواست شخصي» به ادعای خروج معاونان رييسجمهور از كميسيون اقتصادي دولت پرداخت و نوشت: «روايتهاي مختلف پيرامون چرايي عدم حضور معاونان اقتصادي و اجرايي رييسجمهوري در كميسيون اقتصادي دولت همچنان ادامه دارد... پس از انتشار اين خبر، گمانهزنيهايي درخصوص پايان همكاريهاي محسن رضايي و سيد صولت مرتضوي در كابينه مطرح شد. برخي از اظهارنظرها نيز اين تغييرات را مرتبط با صفكشي دو راس اصلي پاره خط اصولگرايان در دولت دانستند. پارهخطي كه يك راس آن را راستگرايان سنتي با حضور چهرههايي چون محسن رضايي، ضرغامي و...، تشكيل ميدهند و راس ديگر آن نيز برآمده از اعضاي جبهه پايداري و نو اصولگرايان است كه بخش قابل توجهي از وزن كلي كابينه را در اختيار گرفتهاند. براساس اين رويكرد تحليلي، طيفهاي اثرگذار در كابينه به دنبال در اختيار گرفتن سهم افزونتر در كابينه از طريق حذف رقبا هستند.»
گفتنی است، روند القای اختلاف یا اختلاف افکنی بین مسئولان و همچنین بین قوا از سوی مدعیان اصلاحات در ماههای اخیر شیوهای جدید به خود گرفته و این جریان با کوبیدن بر طبل اختلاف بین اعضای دولت و همچنین دولت و مجلس تلاش میکنند حواشی را بر متن خدمت به مردم قالب کند و علاوهبر دلسردی مردم از بهبود شرایط حاصل از ۸ سال سوءمدیریت و ناکارآمدی اصلاحطلبان در کشور، مسئولان را درگیر پاسخگویی به حواشی کرده تا از مسئولیت اصلی خود یعنی ارائه خدمت به مردم بازبمانند.
این در حالی است که این جریان پیش از انتخاب آیتالله رئیسی و رویکار آمدن دولت سیزدهم، وی را مورد هجمه قرار میدادند و این خط تخریبی هر روز و با هر بهانهای با سناریو و طراحی جدید اجرا میشود.
صداقت در گزارش بنزینی شما موج میزد!
روزنامه شرق در سرمقاله خود نوشته است: «... در نوشته یادشده به صورتی تلویحی به فضای ناامیدی در کشور بهگونهای اشاره شده، اما اینکه چاره رفع ناامیدی را بیان کنند و نسخهای برای رفع این معضل بنویسند، دیده نمیشود و البته اشاره شده ملتی که آینده درخشانی پیشروی خود تنظیم نکند، بهمثابه ملتی است که آینده ندارد.»
در ادامه این نوشتار آمده: «ملاحظه میشود که نفود معلولی است برخاسته از ناامیدی؛ یعنی اگر ناامیدی در جامعه وجود نداشته باشد، جایی برای نفوذ باقی نمیماند و این البته سخنی درست است. چندی پیش نوشتیم که اولین گام در اجرای «جهاد تبیین» که از سوی رهبر انقلاب اعلام شده، صداقت در بیان و اجرای مسئولان است. اگر مسئولان کلام خود را با صداقت و درستی و البته کامل به مردم عرضه کنند، دشمن نمیتواند با دستاویز قراردادن جملات و کلمات بیانشده، سوءاستفاده کند تا نیاز به جهاد تبیین باشد. یقینا اگر عملی نادرست باشد، از جهاد تببین کاری ساخته نیست؛ چراکه جهاد امر مقدسی است و نمیتواند در خدمت نادرستی و کلمات و حرکات کذب باشد. بنابراین برای حرکت در جهت جهاد، تبیین در درجه اول باید کلام و عمل داخلی محکم، متین و صادقانه باشد تا امکان سوءاستفاده دشمن در حداقل قرار گیرد.»
تأکید روزنامه شرق بر صداقت در حالی است که این روزنامه مدعی اصلاحات، چهارشنبه هفته گذشته، ضمن نهایت احترام به شعور مخاطبان، بیتدبیری و سوء مدیریت دولت روحانی را به عنوان تیتر قرار داد اما طوری جا زد که پای دولت فعلی نوشته شود!
شرق «حراج سوخت» را تیتر اصلی خود قرار داد و ذیل آن نوشت: «برخی فرآوردههای نفتی ایران، با بهای ارزانتر از نفت خام صادر شده. معاون وزیر نفت تایید میکند که در مقاطعی، قیمت صادرات بنزین فقط ۵۰۰ تومان بوده است». اما اصل ماجرا که روزنامه مدعی اصلاحات شرق آن را ننوشته، این است که دولت روحانی و تیم زنگنه در وزارت نفت، خرداد ماه سال گذشته، بنزین را لیتری ۵۰۰ تومان صادر کردند؛ چون، هرگونه ذخیرهسازی و ساخت مخزن برای فرآوردههای نفتی را ممنوع کرده بودند و از سال۹۲، هیچ مخزن نفتی ساخته نشده است. آنها کارت سوخت و سهمیهبندی را حذف کردند که به قاچاق ۱۴۴ هزار میلیاردی ختم شد. سپس با شوک بزرگ قیمت بنزین را سه برابر کردند که موجب موج سواری دشمن و خسارات فراوان شد اما همین دولت مدعی اصلاحات ـ اعتدال دو سال بعد، بنزین را ۲۵۰۰ تومان ارزانتر از قیمت داخل کشور به بیگانگان فروخت!