سیاستبازی دوباره مدعیان اصلاحات با جنایت
سرویس سیاسی-
روزنامههای اصلاحطلب که چند روز پیش درباره ماجرای قتل یک پلیس شیرازی سکوت اختیار کرده یا آن را توجیه و با قاتل ابراز همدردی کرده بودند، روز گذشته در صفحه یک خود جنایت اهواز را برجسته کرده و سعی کردند از این حادثه دلخراش نیز ماهی سیاسی خود را صید کنند.
همین جریان سیاسی متاسفانه در ماجرای قتل فجیع میترا استاد به دست همسرش محمد علی نجفی از چهرههای شاخص اصلاحات با وقاحت تمام به مقتوله تهمت ناروا زده، او را مهدورالدم نامیده و معتقد بودند «مرگ، سزای او بود و باید کشته میشد»! نگاه ابزاری اصلاحطلبان به موضوع زنان، رفتاری جنسیتزده است که در مقاطع مختلف متناسب با مطامع سیاسی این جریان متغیر است.
ذوقزدگی اصلاحطلبان از ادعای معافیت تحریمی آمریکا
روزنامه آرمان ملی نوشت: هرچه زمان میگذرد و روبهجلو میرویم فضا و شرایط برای رسیدن طرفین برجام به توافق مطلوب و خوب فراهمتر میشود. نمونه آن را نیز میتوان در اقدام اخیر آمریکا در بازگرداندن معافیتهای هستهای ایران دید که بسیاری از تحلیلگران و صاحبنظران بر این عقیدهاند که این اقدام میتواند نشانهای از به توافق رسیدن طرفین باشد.
در ادامه این مطلب به نقل از یک کارشناس آمده است: برخی از افراد در ایران سیاستشان ایزوله سازی ایران است چون واقعاً بدون طرح مسائلی مثل دشمنی با آمریکا و... عملاً سازوکاری بر کشور برای ادامه فضاسازی سیاسی ندارند. اصولاً سیاست برخی افراد این است که با تحمیل یک راهبرد امنیتی به کشور کماکان مناصب و مجوزهای خود را تأمین کنند. در حالی که معتقدم در عرصه سیاست راهبرد امنیتی آخرین راهبردی است که باید به راهبرد کشورها تحمیل شود. کشورها باید در درجه اول راهبردهای توسعهای را در دستور کار خود قرار دهند. ایران الان از یک گام برخوردار شده که یک راهبرد توسعهای را در روابط خود شکل دهد. ایران میتواند در فضای کنونی تولید نفت خود را به چند برابر افزایش دهد. در فردای امضای برجام این امکان به سرعت فراهم میشود. شرکتهای مختلف دنیا که الان با واکنش منفی فروشندگان نفت مواجه میشوند به سرعت سراغ ایران خواهند آمد.
آرمان ملی در مطلب دیگری نوشته است: این سیگنالی که آمریکا فرستاده و دولت بایدن تحریمهای ثانویه شرکتهای خارجی در همکاری با برنامه هستهای غیرنظامی ایران را لغو کرده، سیگنال مثبتی است نسبت به روند مذاکرات مبنی بر اینکه آمریکا این اراده را دارد که به یک توافق جامع با ایران دست یابد و برای راستیآزمایی لغو تحریمها آمادگی لازم را دارد. نباید منتظر باشیم لغو تحریمهای ثانویه تأثیر مستقیم و سریع بر همکاریهای هستهای غیرنظامی ایران داشته باشد.
مدعیان اصلاحات 8 سال مذاکره کردند و دستاوردی جز «هیچ» نداشتند. حالا که دولت رئیسی بر شروط اصلی و اساسی ملت ایران (لغو همه تحریمها، راستی آزمایی مؤثر و ارائه تضمین از سوی طرف مقابل) تأکید میکند و میخواهد دست پر و برتر ایران را در مذاکرات رو کند، مدعیان اصلاحات با دلخوش کردن به آبنباتهای آمریکایی! بهقدری ذوقزده میشوند که میگویند راهبردهای امنیتی را رها کنیم و به اقدام نهچندان اساسی و مهم آمریکا چراغ سبز نشان دهیم! گویا آنها فراموش کردهاند که همین آمریکاییها به کمک اروپاییها چند بار وعده صد من یه غاز دادند و زیر تعهداتشان زدند.
سفرهای استانی دولت، خار چشمان حامیان مدیریت اشرافی
روزنامه شرق در گزارشی نوشت: «تصویر تکراری این سالها از دیدار رؤسای جمهور با مردم، معمولا اینگونه است؛ رئیسجمهور در یک خودروی روباز در میان خیل جمعیت یک شهر در حال پاسخ به ابراز احساسات آنان است.»
این روزنامه در ادامه نوشت: «اما در حاشیه این مراسم، هستند مردمانی که با نامهای در دست بهدنبال مسئول مربوطه میدوند تا مشکل خود را به گوش آنان برسانند و دردی را دوا کنند. نامهنگاری به رئیسجمهور، موضوعی چنان زیاد و فراگیر است که در سال 90 و اوج سفرهای استانی احمدینژاد، فیلمی با عنوان «گیرنده» با بازی «سعید راد» درباره آن ساخته شد؛ اما ماجرا از آنجا پیچیده و تلخ میشود که اعلام شد در دولت ابراهیم رئیسی تعداد این نامهها به 16 برابر رسیده و 33 درصد این نامهها به خاطر درخواست پول برای گذران زندگی بوده است.»
طبیعی است طیفی که پیرو سبک مدیریتی اشرافی و چسبیده به میز و صندلی است از سبک مدیریتی که پیوسته در حال خدمت و سرکشی و بازدید از نقاط مختلف کشور است ناراضی باشند.کمترین فایده سفرهای استانی آشنا شدن رئیسجمهور و وزرای آن با مشکلات مردم آن ناحیه است. نکته قابل تامل اینکه افزایش تعداد نامهها حاصل 8سال مدیریت اصلاحطلبان است.