با تعیین تکلیف انتخابات کوهنوردی، این انتظار هست که مجامع فدراسیونهای المپیکی دیگر هم برگزار و بزرگترین مانع پیش روی انتخابات کمیته ملی المپیک برداشته شود.
انتخابات کمیته ملی المپیک قرار است ۱۷ اسفند برگزار شود و اولین مانع برای برگزاری انتخابات، تعیین ریاست فدراسیونهای المپیکی است. طبق اساسنامه، فدراسیونهایی که در برنامه بازیهای المپیک قرار دارند به علاوه اعضای ایرانی کمیته بینالمللی المپیک و نیز قهرمانان المپیک عضو مجمع همواره باید اکثریت آرا مجمع را تشکیل دهند.۲۹ فدراسیون المپیکی وجود دارد که به همراه ۶ ورزشکار المپیکی، ۳۵ رای مهم مجمع را به خود اختصاص میدهند.
چالش پیش روی کمیته ملی المپیک، رئیسنداشتن فدراسیونهای بوکس، شنا، بسکتبال، تکواندو، اسکیت، تیراندازی و کوهنوردی بود و حتی این نگرانی وجود داشت که مبادا با برگزار نشدن انتخابات این فدراسیونها، زمینه برای تعویق انتخابات کمیته ملی المپیک فراهم شود. چراکه دو فدراسیون ژیمناستیک و دوچرخهسواری هم بلاتکلیف هستند و وزنه برداری هم در روزهای آینده به جمع این فدراسیونهای بلاتکلیف اضافه میشود.
برگزاری انتخابات کوهنوردی اتفاق خوبی بود و اگر انتخابات اکثر فدراسیونهای المپیکی که در صف برگزاری مجمع هستند، برگزار شود، دیگر مانعی بر سر راه انتخابات کمیته ملی المپیک باقی نمیماند. انتخابات تکواندو اگر چهارشنبه هفته جاری برگزار شود، میتوان تا حدودی به برداشته شدن این مانع خوشبین بود.البته از میان دیگر اعضای مجمع، انتخابات فدراسیون ورزش دانشآموزی هم باید برگزار شود تا رئیسآن بتواند در مجمع حضور داشته باشد.
رئیسفدراسیون اسلامی ورزش زنان هم عضو مجمع است که با توجه به استعفای عرب عامری، این فدراسیون هم باید تعیین تکلیف شود. البته فدراسیون اسلامی ورزش زنان در این سالها هیچ کار خاصی به جز اینکه تنها نماینده اش را به مجمع عمومی کمیته ملی المپیک بفرستد، نداشته است.
رئیسآکادمی ملی المپیک دیگر عضو مجمع است که در حال حاضر کسی این عنوان را ندارد و تنها دبیرکل به عنوان سرپرست فعالیت میکند. از این رو رئیسکمیته ملی المپیک باید پیشنهاد خود را برای انتخاب رئیسبه هیات اجرایی اعلام کند و اعضای هیات اجرایی رئیسآکادمی را تصویب کنند.
انتخاب دو نماینده باشگاههای ورزشی فعال در رشتههای المپیکی، انتخاب دو (زن و مرد) از میان مربیان و یا داورانی که در بازیهای المپیک شرکت کردهاند از دیگر ماموریتی است که هیات اجرایی باید انجام دهد. انتخاب پنج کارشناس خبره در امور بازیهای المپیک به پیشنهاد رئیسو تصویب هیات اجرایی انجام میشود که باید دو نفر از آنها از بانوان و یک نفر از بین کارشناسان حوزه ورزش دانشآموزی باشند.