kayhan.ir

کد خبر: ۲۳۰۸۱۱
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۲
بر اساس گزارش سی ان ان

60 میلیون آمریکایی در سال گذشته میلادی از نهادهای خیریه کمک غذایی دریافت کرده‌اند

شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی با اشاره به آنچه «بحران فقر و گرسنگی در آمریکا پس از شیوع کرونا» خوانده، اعلام کرده طی سال گذشته میلادی، حدود ۶۰ میلیون آمریکایی مجبور شده‌اند از نهاد‌های خیریه این کشور، درخواست کمک غذایی کنند.

 

سرویس خارجی-

ویروس کرونا در آمریکا سوای اینکه جان نزدیک به 800 هزار نفر را گرفته و میلیون‌ها نفر را بیکار کرده تاثیرات مخرب دیگری نیز بر جامعه آمریکا گذاشته است. شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز» آمریکا هفته پیش طی گزارشی در همین زمینه به افزایش بحران فقر و دزدی در جامعه آمریکا پرداخته و نوشته بود: «اگر تا چندی پیش در آمریکا فروشگاه‌های بزرگ نظارت کمی بر کالاهایشان داشتند حالا افزایش سرقت از فروشگاه‌ها به علت فقر باعث شده این دزدی‌ها بیشتر شود». بر اساس این گزارش میزان افزایش سرقت از فروشگاه‌ها در آمریکا نگران‌کننده شده و به عنوان نمونه در سن‌فرانسیسکو آمار افزایش غارت از فروشگاه‌ها به طور خیره‌کننده‌ای در حال افزایش است.
حالا شبکه تلویزیونی «سی ان ان» طی گزاشی اعلام کرده کمبود مواد غذایی در فروشگاه‌های مواد غذایی و مراکز توزیع غذای رایگان در آمریکا، به دنبال شیوع همه گیری کرونا همچنان ادامه دارد و مراکز توزیع‌کننده غذا اعلام کرده‌اند با افزایش نیاز از سوی جوامع هدف رو‌به‌رو شده‌اند: «زمانی که در سال ۲۰۲۰ میلادی بیماری همه گیر کووید-۱۹ سرتاسر آمریکا را فرا گرفت، نیاز مردم به کمک‌های غذایی به شکلی سریع افزایش یافت. این موضوع باعث شد کارشناسان اعلام کنند پس از کرونا، گرسنگی دومین همه گیری در آمریکا خواهد بود...طی سال گذشته، نزدیک به ۶۰ میلیون نفر از نهاد‌های خیریه، درخواست کمک غذایی کرده‌اند. ما تاکنون شاهد چنین اعداد و ارقامی نبوده ایم.»
به گزارش واحد مرکزی خبر «سی ان ان» این را هم گفته که «فروشگاه‌های مواد غذایی اعلام کرده‌اند نیاز مردم به کمک‌های غذایی، همچنان بالاتر از ارقام مربوط به قبل از همه گیری کروناست. بر اساس اعلام موسسه «فیدینگ آمریکا»، بیش از ۴۲ میلیون نفر از مردم از جمله ۱۳ میلیون کودک آمریکایی، طی سال جاری میلادی در معرض خطر احتمالی ناامنی غذایی قرار داشته‌اند. افزایش بهای مواد غذایی باعث تشدید این مشکل می‌شود، که خود، ناشی از کمبود نیروی کار، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و اختلالات شکل گرفته در زنجیره‌های تامین مواد غذایی است.» پیش از این نیز اعلام شده بود گرسنگی کودکان آمریکایی یکی از مهم‌ترین پیامد‌های منفی مرتبط با همه گیری بیماری کروناست و این کشور با سابقه چندین دهه اصلاحات در حوزه تغذیه و با وجود بهره مندی از منابع عظیم ثروت هنوز برای تامین غذای مورد نیاز کودکان خود همچنان تقلا می‌کند.