بهای 9 رأی در هیئترئیسه پرداخت شد
جلسه اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در دوره جدید روز دوشنبه به منظور تصمیم گیری درخصوص تغییرات آتی این فدراسیون برگزار شد و در نهایت به شکل عجیبی با اعطای پستهای جدید به برخی اعضای مجمع و هیات رئیسه بهای دریافت آرای انتخابات در مجمع فوتبال پرداخت شد.
به گزارش ایلنا، فدراسیون فوتبال یکی از عجیبترین و تلخترین مقاطع تاریخی خودش را سپری میکند و آنچه در این بین بدون اهمیت به نظر میرسد سرنوشت و آینده فوتبال همچنین توجه به تجربه،تخصص،شایستگی و توانمندی گزینههاست. متاسفانه همانطور که پیش از این گفته میشد انتخابهای اخیر هیات رئیسه فدراسیون فوتبال به خوبی نشان میدهد که سهم خواهیها در تصمیم و انتخاب مجمع این فدراسیون تاثیر مستقیم داشته و پستهای مورد نظر پیش از انتخابات تقسیم شده بود.
در ساختار جدید مدیریتی فدراسیون فوتبال شهره موسوی نخستین فردی است که قبل از انتخابات بهای رای خودش به عزیزی خادم را دریافت کرد و در ازای رای باشگاه بادران بدون داشتن کمترین سابقه در حوزه فوتبال زنان و ورزش بانوان به عنوان نایبرئیسبانوان این فدراسیون انتخاب شد.بهای رای دوم به طهمورث حیدری رئیسهیات فوتبال استان چهارمحال و بختیاری پرداخت شد که از حامیان جدی عزیزی خادم در انتخابات بود و در نخستین تصمیم رئیسجدید به عنوان رئیسکمیته امور استانها در این فدراسیون انتخاب شد تا جانشین عبدالکاظم طالقانی شود.
خداداد افشاریان رئیسهیات فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد دیگر عضو مجمع این فدراسیون بود که هم در تیم حامیان عزیزی خادم به هیات رئیسه راه یافت و هم پس از انتخاب، مزد حمایتش را با ریاست کمیته داوران فدراسیون فوتبال دریافت کرد.خبر انتصاب مهرداد سراجی، احساس اصولی، امیرحسین محتشم و بهرام رضاییان هم به صورت رسمی اعلام شده که بر این اساس سراجی، مدیرعامل تازه وارد و کم تجربه باشگاه سایپا و رئیسدفتر سابق سعیدلو با کمترین سابقه در مدیریت فوتبال و فوتسال به عنوان رئیسجدید کمیته فوتسال فدراسیون انتخاب شده که این انتصاب را نمیتوان با دو رای سایپا که توسط سراجی به سود عزیزی خادم در مجمع به صندوقانداخته شد بیارتباط دانست. همچنین انتصاب بهرام رضاییان که به عنوان رئیسکمیته بازی جوانمردانه و مسئولیت اجتماعی انتخاب شده نمیتواند بیارتباط با دو برگ رای که سهم باشگاه سقوط کرده پارس جنوبی جم بوده و تلاش رضاییان برای رسیدن به یک کرسی ثابت در فدراسیون فوتبال باشد. مدیرعامل باشگاهی که پاسخگوی مطالبات متعدد بازیکنان و مربیان پارس جم نیست اما با عملکرد مشخصی که در این باشگاه داشته پس از سقوط به دسته دوم حالا فرصت خودنمایی در یک جایگاه تازه را علاوهبر اشغال کرسی هیات رئیسه پیدا میکند.
احسان اصولی دیگر مهمان ناخوانده فوتبال است که بدون کمترین سبقه فوتبالی و تنها با تکیه بر گرایشات سیاسی و حزبی توانست به کرسی ریاست هیات فوتبال استان خراسان رضوی برسد.عضو شورای شهر مشهد که به حضور دوباره در این پست با توجه به شرایط سیاسی جریان متبوع خودش چندان امیدوار نیست حداقل از جایگاه ریاست هیات فوتبال استان توانسته به یک صندلی ارزشمند در فدراسیون فوتبال برسد.تصمیم بعدی هیات رئیسه انتخاب اصولی به عنوان رئیسجدید کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال است تا بهای رای خراسان رضوی هم به این شکل پرداخت شود.محتشم رئیسهیات فوتبال بوشهر هم که از حامیان جدی عزیزی خادم در انتخابات بود رای این استان را به این گزینه داد تا به عنوان رئیسجدید کمیته فوتبال ساحلی انتخاب شود. براتی و ماجدی در هیات رئیسه حکم ابقای خود در پستهای قبلی را دریافت کردند و در نهایت حیدربهاروند، نایبرئیسرد صلاحیت شده فدراسیون فوتبال که حامی جدی عزیزی خادم در انتخابات بود و باز هم به عنوان سرپرست کمیته مسابقات در جایگاه خودش ابقاء شد پیش از آنکه تکلیف رد صلاحیت و پاسخ استعلامهای قبلی درخصوص او مشخص شود. حالا جامعه فوتبال بیش از هر زمان دیگری این فدراسیون را بیگانه و دور از منافع فوتبال میبیند. بهای 9 رای از بین اعضای مجمع با تقسیم کرسیهای تاثیرگذار فدراسیون و هیات رئیسه پرداخت شد بدون آنکه کسی بپرسد سرنوشت این کمیتهها، فوتسال، فوتبال ساحلی و دیگر بخشهای تاثیرگذار و مهم فدراسیون چگونه رقم خواهد خورد؟ مجمعی که بر مبنای سهم خواهی از پیش تعیین شده سرنوشت و آینده فوتبال را رقم میزند و تنها به منافع فردی، شخصی، گروهی و حتی قومیتی میاندیشد چگونه میتواند خیرخواه آینده فوتبال باشد؟و البته این انتقاد جدی به تصویب کنندگان اساسنامه این فدراسیون وجود دارد که در مرحله تصویب و اصلاح این اساسنامه نتوانستند مانع از سهم خواهی اعضای مجمع و هیات رئیسه شوند تا با پیشبینی بندهای قانونی لازم به جای تقسیم غنایم، شایستهسالاری و تخصص گرایی محور انتخاب رؤسای کمیتهها در فدراسیون فوتبال باشد. در کمال تاسف باید گفت فوتبال ایران در تلخترین دوران خودش اسیر دست نامحرمانی شده که با کمترین سابقه، تخصص و دانش در این حوزه کرسیهای تاثیرگذارش را بر اساس منافع و معاملههای پنهانی و علنی بین هم تقسیم میکنند.